2777
2789
عنوان

سن بچه دار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 631 بازدید | 47 پست
خوب هر چي جوون تر بهتر آدم نوه نتيجه اش هم ميبينه😁 من عاشق نوه ام. ولي خدا نخواست و الان منو شوهرم ...

یعنی امید به زندگیت تو حلقم از الان نحوه زندگیت رو عوض کن بیشتر سبزیجات بخور آب تصویه بخور حتما ورزش کن نه قهرمانیا یوگا کن 

مطمعن باش یک مادربزرگ جوون و سرزنده رو نوت میبینه 

از اونا که هیچ کس باورش نشه نوه داری 

به کانال و پیجم سر بزنید چیزی برای فروش نیست نترسید😂😂😂😂@shikamodd
من با پدرم ٢٧ سال فاصله سنى دارم خيلى ام عاليه مثل دوستيم يعنى تفاهم داريم

بستگی به شعور و درک و بلوغ پدرمادرا داره به خدا دوستم با باباش ۱۸ ۱۹ سال فاصله داره باباهه اصلا نمیفهمه اینا چی میگن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۲۲ سالگی ازدواج کردم از همون موقع ریختن سرم یدونه بیار  باید یدونه باشه برای سرگرمی  ...

منم ٢٢ سالمه ،دو ساله كه عروسى كرديم

منم مثل شما فكر ميكنم 

يعنى الان اصلا پشيمون نيستى كه اول ازدواجت سريع بچه نياوردى 

پسر نازنینم ، همین که تو را دارم ،بهترین هدیه ی دنیا را دارم ، دیگر بین ستاره ها به دنبال درخشان ترین ستاره نیستم ، در میان گلها به دنبال زیباترین گل نیستم ، تو کهکشانی هستی از پر نور ترین ستاره ها ،ممنونم که به دنیا من آمدی و زندگی را برایم زیباتر از همیشه کردی💖💖💖💖
یعنی امید به زندگیت تو حلقم از الان نحوه زندگیت رو عوض کن بیشتر سبزیجات بخور آب تصویه بخور حتما ورزش ...

به خدا از بچگي دلم ميخواست نوه دار شم😂😂😂 چشم فعلا اين فسقلي به دنيا بياد بعد ميفتم دنبال زن براش😂😂😂 يكي دو تا از دوستام دختر دار شدن فعلا رزو كردم واسه پسرم😂😂زود زنش بدم نوه بياره برام😂😂

بستگی به شعور و درک و بلوغ پدرمادرا داره به خدا دوستم با باباش ۱۸ ۱۹ سال فاصله داره باباهه اصلا نمیف ...

اره درسته 

باباى من از سن ١٣ سالگى تا الان كه ٤٩ سالشه فقط تو كار هاى فرهنگيه 

پسر نازنینم ، همین که تو را دارم ،بهترین هدیه ی دنیا را دارم ، دیگر بین ستاره ها به دنبال درخشان ترین ستاره نیستم ، در میان گلها به دنبال زیباترین گل نیستم ، تو کهکشانی هستی از پر نور ترین ستاره ها ،ممنونم که به دنیا من آمدی و زندگی را برایم زیباتر از همیشه کردی💖💖💖💖
منم ٢٢ سالمه ،دو ساله كه عروسى كرديم منم مثل شما فكر ميكنم  يعنى الان اصلا پشيمون نيستى كه او ...

اصلاااااااااا 

به هیچ عنوان البته تا دوسال تمام تلاشمو کردم ولی شوهرم زرنگ تر از من بود رفت فینستراید خورد😂😂😂

ولی الان به این نتیجه رسیدم که واقعا اگه اون زمان بچه میاوردم نمیتونستم بهش برسم 

واینکه خیلی خوب شد که اول خوب شوهرمو شناختم قلقش دستم اومد و الان میخوام اقدام کنم حداقل خیلی از مشکلات رفتاری رو با شوهرم ندارم 

تازه کلی هم رفتار خوذم عوض شده و شوهرم 

خب معلومه هر چی جوونتر حوصله و توانایی بیشتر چ برای تربیتش چ بازی کردن وووو کلن همه چیز.واینکه فاصله ...

کاملا مخالفم و موردای زیادی اطرافم دیدم که خانوم 28سالشه حوصله دختر 6سالشو نداره و کسی بوده 37سالگی مادر شده و کلی واسه بچش وقت میذاره .

اصلاااااااااا  به هیچ عنوان البته تا دوسال تمام تلاشمو کردم ولی شوهرم زرنگ تر از من بود رفت فی ...

افرين چه خوب 

الان چند سالته ؟ اگه دوست دارى بگو

افرين چه خوب  الان چند سالته ؟ اگه دوست دارى بگو

۳۲ عزیزم من اصلا تو قید و بند یه عدد نیستم چرخش کره زمین به دور خورشید به من ربطی نداره😊😊

البته بگما تحت نظر دکتر باید باشی منم تحت نظر دکترم از اون اولش همه چکاپامو به وقتش دادم فی امان الله ول نکردم 

با مامانم 35سال تفاوت سنی دارم، خواهرم با مامانم 23سال. همیشه بمن میگه خوش بحالت انقد مامان درکت میک ...

پس ببین اونا چی کشیدن 😂😂😂

دقیقا من اونارو درک میکنم تو هم ناشکری نکن😁😁😁

۳۲ عزیزم من اصلا تو قید و بند یه عدد نیستم چرخش کره زمین به دور خورشید به من ربطی نداره😊😊 البته ب ...

عزييييزمم خوشم اومد 😍😄

اره منم هر چند ماه ميرم دكتر براى معاينه يا آزمايش اينا 

خيلى خوبه پس موفق باشى دوست عزيز 🌹

کاملا مخالفم و موردای زیادی اطرافم دیدم که خانوم 28سالشه حوصله دختر 6سالشو نداره و کسی بوده 37سالگی ...

الان من کسی رو میشناسم که ۴۸ سالگی مادر شد دقیقا بعد از زایمانش دیگه پریود نشد 

اول که بچه سالم و باهوشه بعدم انقدر که اون حوصله داره براش هم دوره های سن پایینش برای بچشون حوصله ندارن 

دخترعمه  خودم ۳۸ سالگی باردار شد هم سن مامانمم هست الان دخترش ۱۵ سالشه انگار دونتا خواهر میمونن

2810