2777
2789
عنوان

سن بچه دار شدن

631 بازدید | 47 پست

سلام  سن پدر و مادر مهمه ؟ برا بچه دارشدن ؟ 

مثلا اگه پدر ۳۰سالش باشه خیلی فاصله میافته ؟ 

اصلا فاصله سنی میتونه تاثیری داشته باشه 

ایا شده پدری ازفاصله سنیش با بچه اش ناراضی باشه 

ممنون میشم نظرتونو بگید

میخوام اسممو عوض کنم نمیشه  🤨

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب معلومه هر چی جوونتر حوصله و توانایی بیشتر چ برای تربیتش چ بازی کردن وووو کلن همه چیز.واینکه فاصله ک کمتر باشه بیشتر همدیگرو درک میکنن.

مردی ک با همسرش مانند شاهزاده ها رفتار میکند نشا ن دهنده آنست ک روی دستهای یک ملکه بزرگ شده است..

مثلن  پدرومادرای ک جوون هستن و عروس ک داماد میارن خب بهتره شرایطشون.سرحالترن.

مردی ک با همسرش مانند شاهزاده ها رفتار میکند نشا ن دهنده آنست ک روی دستهای یک ملکه بزرگ شده است..

من با پدرم ۳۴سال فاصله داشتم  تازه فکر کن بابای قدیمی متولد ۳۰ خودم ۶۴ ولی واقعا هیچ وقت حس نکردم درکم نمیکنه الانم با بابام صمیمی تر از مامانمم 

با مامی ۱۸ سال فاصله دارم یه دنیا از هم فاصله داریم جالبه مامانم با خواهرام ۳۲ سال فاصله داره با اونا خیلی صمیمیه 

به کانال و پیجم سر بزنید چیزی برای فروش نیست نترسید😂😂😂😂@shikamodd

صرف فاصله سني تنها مهم نيست

شما فك كن فاصله سني كم باشه اما بلوغ فكري و يا توانايي مالي نباشه

يا اينكه هنوز از نظر رواني پذيرش بچه دار شدن رو نداشته باشن پدر و مادر

اگر اينها نباشه اتفاقن بد نيست كهصبر كنين و ديرتر بچه دار شين

به نظر من که سن خیلی مهمه،نباید اختلاف سنیت با بچه ت خیلی باشه،من خودم همیشه غصه همینو میخورم،تو سخت ترین شرایط که به پدر و مادرم نیاز داشتم،پیر بودن و ناتوان

چشم ها بی فایده اند وقتی ذهن کور باشد.
به نظر من که سن خیلی مهمه،نباید اختلاف سنیت با بچه ت خیلی باشه،من خودم همیشه غصه همینو میخورم،تو سخت ...

حرف شما متینه ولی الان لایف استایل عوض شده میشه سلامتی رو حفظ کنی 

من ۲۲ سالگی ازدواج کردم از همون موقع ریختن سرم یدونه بیار 

باید یدونه باشه

برای سرگرمی 

منم گیر به شوهرم که یدونه میخوام الان خدارو صد هزار مرتبه شکر میکنم که شوهرم رضایت نداد  چون نه وضع مالیمون مثل الان بود نه عقلم میرسید

اونایی که با من ازدواج کردن الان ۳ تا دارن ولی همه میگن به خاطر گیرای مادرشوهر یا یکب دیگه بیار اولی تنها نباشه بچه آوردن الان واقعا احساس میکنم میتونم مسئولیت یک روح رو قبول کنم و آمادگی پذیرشش رو دارم هم من هم شوهرم هم شکر خدا شرایطمون

من با پدرم ٢٧ سال فاصله سنى دارم خيلى ام عاليه مثل دوستيم يعنى تفاهم داريم

پسر نازنینم ، همین که تو را دارم ،بهترین هدیه ی دنیا را دارم ، دیگر بین ستاره ها به دنبال درخشان ترین ستاره نیستم ، در میان گلها به دنبال زیباترین گل نیستم ، تو کهکشانی هستی از پر نور ترین ستاره ها ،ممنونم که به دنیا من آمدی و زندگی را برایم زیباتر از همیشه کردی💖💖💖💖
2810