2777
2789
عنوان

نمیدونم عاقبت من و دوست پسرم چی میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 21 پست
منو شوهرم تو دوران دوستی کتک کاری داشتیم دعوامون میشد اون میزد من میزدممم الان که ازدواج کردیم یک با ...

در حد کتک نههه 😂

همه جا پر از خداست ❤                                          

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ادب داریم مثلا بهش امروز گفتم تو اونی نیستی که بهش تکیه کنم اونم گفت بقیه پسرا برات نریدن نهایت و بد ...

خب ببین مردا عاشق اینن که حس کنن قوی هستن و حامی و مرد زندگی یه دختر هستن، اصلا از بچگی همچین حسی رو دارن تا ۷۰ سالگی، بنظرم حرفاتو تو یه قالب دیگه بهش بگو، مثلا از روش تشویق و انگیزه استفاده کن. ولی خب ببین شما هنوز ازدواج نکردید و این فرصتی برای توعه که دقیقتر فکر کنی برای ازدواج، ولی خب حرفت درست نبود مثل این میمونه اون بهت بگه تو اون زیبایی که من میخوام رو نداری، ببین چه حس بدی میگیری اون حرف واسه مردا تو یه همچین چیزاییه البته اونم خیلی بد جواب داده ولی تو هیچ وقت مقابل به مثل نکن چون هیچی درست نمیشه فقط حرمتا شکسته میشه، بهت قول میدم رابطه ای که توش پرده حرمت شکسته بشه زیاد پایدار نیست

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
خب ببین مردا عاشق اینن که حس کنن قوی هستن و حامی و مرد زندگی یه دختر هستن، اصلا از بچگی همچین حسی رو ...

مرسی خوب بود حرفت 

ازش تعریف میکنم اما تعریف دروغی نمیتونم 

واقعا پسر خوب و نجیبی هست تو این مدت کوتاه خیلی خودشو واسم تغییر داده 

دلم نمیاد از دستش بدم

همه جا پر از خداست ❤                                          
مرسی خوب بود حرفت ازش تعریف میکنم اما تعریف دروغی نمیتونم واقعا پسر خوب و نجیبی هست تو این مدت کوتاه ...

عزیزم 😍 زندگی همینه، تلخ و شیرین با هم هست، دعوا هم نمک زندگیه 😁 انشالله سفیدبخت باشی عزیزم ✨️💕

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
عزیزم 😍 زندگی همینه، تلخ و شیرین با هم هست، دعوا هم نمک زندگیه 😁 انشالله سفیدبخت باشی عزیزم ✨️💕

ممنون

همچنین خودت الهی همیشه شاد باشی ❤

همه جا پر از خداست ❤