2777
2789

منو دوست پسرم

غیرتی نشین خانواده ها میدونن قصدمون ازدواجه 🤣

ما همش با هم کات میکنیم ی لحظه عصبی میشیم میگم کات  میرینیم به هم میگیم از هم خسته شدیم ، تحمل نداریم و ....

ولی نمیتونیم از هم دل بکنیم زود معذرت خواهی میکنیم اشتی میکنیم 😂

ایراد خاصی هم نداره تفاهم داریم همو درک میکنیم ولی دعوا داریم گاهی 

کسی هست مثل ما بوده باشه ؟ 

همه جا پر از خداست ❤                                          

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تا همو دارین قدر همو بدونین :) قهر چیه بابا جمع کنین بچه بازیا رو ، بجا اینکارا خانوادتونم میدونن خو باهمین برین باهم کلیی خاطره قشنگ بسازین و از فرصتی ک دارین استفاده کنین :) 

ماهم همینیم فقط ما قصد ازدواج نداریم.البته بهمدیگه نمیرینیم خیلی شیک جدا میشیم ۱هفته بعد آشتی میکنیم

باز سن شما کمه 

من دوام آورده‌ام؛ اما می‌خواستم معنای زندگی‌ام چیزی بیش از دوام آوردن باشد.

این یعنی که به شدت به هم علاقه دارین😂منو شوهرم هروز میریم دادگاه که طلاق بگیریم بازم پشیمون میشیم میایم زندگیمونو میکنیم.چندیدن بار تصمیم به جدایی گرفتیم ولی جدا نشدیم😁

من اونیم که سایه هم نداشت...((اگر بخوام وضعیت و حالِ روحیِ الانم و توصیف کنم باید بگم: دریا طوفانی ؛ قایقم سوراخه ؛ پاروم شکسته ؛ خودمم خسته ام ؛ خیلی خستم ؛ خیلی خیلی خستم ؛ از کوسه هم میترسم ؛ اما ادامه میدم ...))👣و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست....   از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند....مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤  باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                    

یکیتون تهش خسته می‌شید و میزارید می‌رید

به این رابطه میگن رابطه بلاتکلیف و سمی

برید پیش مشاور اگر واقعا واسه ازدواج همو میخواید مشکلتونو ریشه یابی کنید

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔

ببین من نمیدونم در کل حق با کیه خب 

ولی واقعا حق اگرم باهات بود هیچ وقت ادب رو فراموش نکن

سعی کن مشکلاتتون رو با احترام و ادب صحبت کنید و حل کنید، مثلا از لفظ تاپیک زدنت معلومه طرز صحبت کردنت با اطرافیانت ممکنه چجوری باشه، بنظرم ادب نصف بیشتر مشکلات رو خود به خود حل میکنه 

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
من 😂😂بلاک میکنم بعد ی هفته باز اشتی همیشه کارمونه

ما همون روز 

ولی خیلی ناراحت میشم حرفایی رو بهش میزنم که دلم میشکنه 

نمیخوام ناراحتش کنم 

همه جا پر از خداست ❤                                          
ببین من نمیدونم در کل حق با کیه خب ولی واقعا حق اگرم باهات بود هیچ وقت ادب رو فراموش نکنسعی کن مشکلا ...

ادب داریم 

مثلا بهش امروز گفتم تو اونی نیستی که بهش تکیه کنم 

اونم گفت بقیه پسرا برات نریدن 

نهایت و بدترینش اینه 

همه جا پر از خداست ❤