2777
2789
ازکجاباید بفهمم؟ببین درحدی هست ک فعلا مرخص شده و مارو میشناسه و باهامون حرف میزنه

خببب خوب میشه انشالله

یه دختر به شدت احساسی و عاشق اگه فکر میکنی میتونی در این زمینه کمکم کنی دریغ نکن:) و هرجا حس کردی نیاز داری با یکی حرف بزنی میتونی روی من حساب کنی:)💚🕊 عاشق طراحی امیدوارم یه روزی بزرگترین طراح مد بشم و مزون خودمو بزنم و یه لباس ب تک تکتون میدمم🥹💕
بله .کم کم خون جذب میشه و خوب میشه.هوشیاریش جنده.دست و پاشو حرکت میده.چند وقت پیش یه پسری بود من ازش ...

ببین۶۵سالشه

تصادف کرده باموتور پرت شده ولی کلاه داشته

دکترگفت خونریزی زیرعنکبوتیه کرده

هوشیاریش خوبه مارو میشناسه حرف میزنه و میتونه کتاب بخونه

فعلا مرخصش کردن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
ببین۶۵سالشهتصادف کرده باموتور پرت شده ولی کلاه داشتهدکترگفت خونریزی زیرعنکبوتیه کردههوشیاریش خوبه ما ...

خوب پس جای نگرانی نیست.وگرنه مرخص نمیشد.ولی مواظبش باشید تا دسشویی میره میاد و...کم کم جذب میشه.این طرف که من میگم بینایی نداشت کلی خون از گوشش رفته بود دیده بودن ولی خوب شد.

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی
خوب پس جای نگرانی نیست.وگرنه مرخص نمیشد.ولی مواظبش باشید تا دسشویی میره میاد و...کم کم جذب میشه.این ...

میدونی نگران چیم؟پروندشو مامانم ازبیمارستان گرفته و آورده ولی جواب آزمایشات و سی تی اسکن مغزش توش نیس،براهمین میگم نکنه بد بوده و دکتر همینطوری مرخصش کرده؟؟؟؟

ب این حالت میگن هوشیاری کامل؟

نمره گلاسکو 8 و پایین‌تر نشان دهنده سطح هوشیاری بسیار پایین و مشخص کننده آسیب مغزی شدید است. بیماران با سطح هوشیاری 7 و پایین‌تر، در کما در نظر گرفته می‌شوند. در اکثر موارد برای تنفس به دستگاه متصل شده و برای نجات آن‌ها احتیاج به اعمال تهاجمی مانند جراحی مغز وجود دارد

یه دختر به شدت احساسی و عاشق اگه فکر میکنی میتونی در این زمینه کمکم کنی دریغ نکن:) و هرجا حس کردی نیاز داری با یکی حرف بزنی میتونی روی من حساب کنی:)💚🕊 عاشق طراحی امیدوارم یه روزی بزرگترین طراح مد بشم و مزون خودمو بزنم و یه لباس ب تک تکتون میدمم🥹💕
نمره گلاسکو 8 و پایین‌تر نشان دهنده سطح هوشیاری بسیار پایین و مشخص کننده آسیب مغزی شدید است. بیماران ...

خب الان این ک حرف میزنه یا کتاب میخونه و عادیه رفتارهاش یعنی هوشیاریش بالای ۸هست؟

خب الان این ک حرف میزنه یا کتاب میخونه و عادیه رفتارهاش یعنی هوشیاریش بالای ۸هست؟

اره عزسزم خدارو شکر خوب میشن انشالله به زودی دختر خاله من دستگاه تنفسی وصل بود بهش گفتن با چراحی خوب میشه ولی باید سیتی اسکن میشد ک باید دستگاه بهش وصل نمیشد و این غیر ممکن بود چون اگ دستگاهو میکشیدن تموم میکرد...

ازکجامطمئن شم هوشیازیش بالای ۸هست؟نشونه ای داره؟

قطعا هوشیاریش بالای ۸ هست چون حرف میزنه و میشناسه و حرکت میکنه و حرف میزنه کسی ک هوشیاریش ۸ ۷ باشه بیهوش کامله و با دستگاه حتی تنفش میکنه ن تکونی میخوره ن حرفی ن چشماشو باز میکنه

قطعا هوشیاریش بالای ۸ هست چون حرف میزنه و میشناسه و حرکت میکنه و حرف میزنه کسی ک هوشیاریش ۸ ۷ باشه ب ...

اهان پس خداروشکر،ببخشیدخیلی سواب پرسیدم🥺

سوال آخرمه میگم خدایی نکرده ممکنه یهو حالش بدترشه و هوشیاریش بیفته؟

دیروز مرخصش کردن و خونس،ببین لصلا جواب سی تی اسکنشم تو پروندش نزاشتن این منو نگران کرده.

اهان پس خداروشکر،ببخشیدخیلی سواب پرسیدم🥺سوال آخرمه میگم خدایی نکرده ممکنه یهو حالش بدترشه و هوشیاری ...

ن بابا دورت بگردم این چ حرفیه ایشالا از ته دلم میخام زود خوب شه

احتمالش ک مواطبش باشین نزارین سرشو زیاد خم کنه چیز سنگین برداره کارای سنگین کنه 

برای این ک خیالت راحت شه کد ملیشو ببر همون بیمارستان و بگو تو پروندش سیتی اسکنش نبود چون خیلی وقتا ب علت شلوغی زیاد اینطوری قاطی میشه من ی بار رفتم بیمارستان از ساعت ۵ تا ۱۰ شب همش میرفتم میگف صدات میزنم برو بشسن میدیدیم هرکس بعد من اومد رفت داخل رفتم دیک داد و بیداد کردم گفتن خب ما از رو پرونده صدا میزنیم پروندمم حللا تحویلشون دادم گفتم بگرد ببسنم خب بعد چن نفرم گشتن دیدن اصلا پرونده منو گم کردن😂😂 ینی دلم میخاست سرمو بکوبم دیوار

ن بابا دورت بگردم این چ حرفیه ایشالا از ته دلم میخام زود خوب شهاحتمالش ک مواطبش باشین نزارین سرشو زی ...

آخییی عزیزم😂😂😂❤

باشه پس کارت ملیشو ببرم و بگم عکس سی تی اسکنشو بدین ببرم.

2810