من همه راههای لاغری رو امتحان کردم. فستینگ یه چیز دیگه ست. یه شیوه زندگیه که میتونین تا آخر عمر ادامه بدین. نه ضرر داره نه بدن بهش عادت میکنه. هر کسی میتونه طبق قانون زندگی خودش ساعاتش رو مشخص کنه. من ۱۷-۷ گرفتم. ۷ ساعت میخودم ، ۱۷ ساعت فقط آب ، چای و قهوه .قند مصنوعی ممنوعه. نون و برنج و ماکارونی تقریبا صفره. تو اون ۷ ساعت مرغ و خورشتی که واسه خونواده درست کردین و سیب زمینی آب پز و تخم مرغ آزاده. از کرفس و ذرت و نخودفرنگی و لوبیا سبز غافل نشین. البته وقتی غذا واسه خونواده درست میکنین یه قاشق برنج یا یه تیکه خیلیییی کوچولو نون میتونین بخورین که چشمتون دنبالش نباشه. کاهو رو دریابین که فوقالعاده ست. تو ساعتایی که میتونین بخورین پاپ کورن بهترین گزینهست. کالری کمی داره و فیبر کامله. هم سیرتون میکنه هم باعث میشه رودههاتون خوب کار کنه. یه ورزش مناسب خودتونم هفتهای دو سه روز در نظر بگیرین. میوه هم باید خیلی کنترل شده مصرف بشه. خرما هم تا سه تا خوبه. یه قوتو هم درست کنین با انواع مغز و ارده و جو پرک دوسر و شیره توت که بعضی وقتا یه قاشق چایخوری بندازین بالا . با رژیم فستینگ کوچولو کوچولو کم میکنین. اما باید ادامهدار باشه دیگه. قطعش نکنین. شروع کنین ببینم چیکار میکنین.
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
خدایا شکرت برای کاهش وزن ۲۵ کیلویی و ممنونم ازت که بدون هیچ مشکلی تونستم به نتیجم برسم.خدایا شکرت برای وجود ۳ تا بچه هام..خدایا شکرت برای سلامتیمون.وزن اولیه ۹۵😮💨رسیدن به وزن ۸۸🫠و امروز ۱۴۰۳/۳/۱۷ شدم ۷۸😍و بازم کاهش وزن ۱۴۰۳/۴/۸ !دم ۷۵🫠. ۱۴۰۳/۴/۱۷ رسیدم به ۷۲😅۱۴۰۳/۴/۲۱ شدممممم ۷۰🤩🤩🤩🤩🤩هوراااااااا من با قرص لاغری به کاهش وزن رسیدم. البته رقص هم میکنم پیاده روی هم دارم.بتونم پلانک هم انجام میدم.نگین عوارض داره و فلان.اگه داشت الان من زنده نبودم.چون ۹ سال پیش هم خوردم.۷سال بعدشم زایمان هم کردم.همه آزمایشامم نرماله و عالی.نتیجمم گرفتم.قرصایی هم که گرفتم اصل بودو اصالتش تایید شد..یه خوبیشم این بود.چی از این بهتر.اینم از روند لاغری من توکلت علی الله...تا توکلم بر توست،مرا از خطرات چه باک! وَقُلْ رَبِّ أَدْخِلْنِي مُدْخَلَ صِدْقٍ وَأَخْرِجْنِي مُخْرَجَ صِدْقٍ وَاجْعَلْ لِي مِنْ لَدُنْكَ سُلْطَانًا نَصِيرًا
چراااا؟؟؟؟ خیلی خوب جواب میده ها. اولش یکم سخته. گرسنگی طولانی. مثل روزه گرفتنه اما خوبیش اینه که آب و قهوه و چایی میشه خورد. آدم کم کم عادت میکنه. من الان ۱۱ روزه . اوایل سختتر بود. الان به این نتیجه رسیدم که دیگه سبک زندگی من همینه . اگه مشکل خاصی پیش نیاد تصمیم دارم همیشه ادامه بدم. 😊
چراااا؟؟؟؟ خیلی خوب جواب میده ها. اولش یکم سخته. گرسنگی طولانی. مثل روزه گرفتنه اما خوبیش اینه که آب ...
اونوقت بمیری؟
بدن به همه مواد غذایی نیاز داره
تو نخور چیزی
روزی که بخوری یه بشکه از خودت تحویل میگیری
ببخشید رک گفتم
دیدم که میگم
خدایا شکرت برای کاهش وزن ۲۵ کیلویی و ممنونم ازت که بدون هیچ مشکلی تونستم به نتیجم برسم.خدایا شکرت برای وجود ۳ تا بچه هام..خدایا شکرت برای سلامتیمون.وزن اولیه ۹۵😮💨رسیدن به وزن ۸۸🫠و امروز ۱۴۰۳/۳/۱۷ شدم ۷۸😍و بازم کاهش وزن ۱۴۰۳/۴/۸ !دم ۷۵🫠. ۱۴۰۳/۴/۱۷ رسیدم به ۷۲😅۱۴۰۳/۴/۲۱ شدممممم ۷۰🤩🤩🤩🤩🤩هوراااااااا من با قرص لاغری به کاهش وزن رسیدم. البته رقص هم میکنم پیاده روی هم دارم.بتونم پلانک هم انجام میدم.نگین عوارض داره و فلان.اگه داشت الان من زنده نبودم.چون ۹ سال پیش هم خوردم.۷سال بعدشم زایمان هم کردم.همه آزمایشامم نرماله و عالی.نتیجمم گرفتم.قرصایی هم که گرفتم اصل بودو اصالتش تایید شد..یه خوبیشم این بود.چی از این بهتر.اینم از روند لاغری من توکلت علی الله...تا توکلم بر توست،مرا از خطرات چه باک! وَقُلْ رَبِّ أَدْخِلْنِي مُدْخَلَ صِدْقٍ وَأَخْرِجْنِي مُخْرَجَ صِدْقٍ وَاجْعَلْ لِي مِنْ لَدُنْكَ سُلْطَانًا نَصِيرًا
من 12 روز سه کیلو کم کردم، البته من برنج و نون راحت میخوردم هفته ای یه روز هم چیت پیتزا و فست فود . ...
خو سخت میگیرن استپ که هیچ
روزی که تصمیم بگیرن بخورن
وزن قبلیشون ضربدر ۲ رو تحویل میگیرن
عین باشگاست
با باشگاه لاغر میکنن
بعد ول میکنن
خودشونو با یه هیکل زشت و چاق تحویل میگیرن