2777
2789
عنوان

خیلی حالم بده طلاق گرفتم فک نمیکردم انقد زود بیفتم تو چاه این مرتیکه

| مشاهده متن کامل بحث + 1551 بازدید | 99 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم من میدونم تو زن عاقلی هستی شما افسردگی و ترس از تنهایی دارید بهتره مسافرت برید و دوستای ج ...

ممنون عزیزدلم

من فقط ناراحت شدم خیلی ک یهو میاد فاز عاشقی برمیداره

بعد شب بعدش یهو الکی میزنه زیر همه چی

چرا فکرتو درگیر میکنی من توی 19 سالگی با یه بچه دو ساله طلاق گرفتم با کسی هم ازدواج نکردم ببین هنوز ...

الان چند سالته طلاقت بخاطر چی بود 

چرا فکر میکنین طلاق گناه یا بده چقدر تا اسم طلاق میاد همه میترسن و افسرده میشن واقعا متوجه نمیشم بعضی زنها بشدت از  طلاق ترس دارن طلاق یعنی ازادی رسیدن به ارامش از دست یک شیطان که تو جلد مرد ظاهر شده 

کاش همه زنا با منطق پیش برن .

من خودم شاهد طلاق مادر پدرم بودم و من شهود طلاقشون بودم قاضی بخاطر شهودی که من دادم طلاق داد واقعا نمیفهمم طلاق از یک مرد متادونی که تیمارستانی و معتاد بی پول چرا باید دو دلی داشته باشه هوووف

😶عججججب🤑

ممنون عزیزدلممن فقط ناراحت شدم خیلی ک یهو میاد فاز عاشقی برمیدارهبعد شب بعدش یهو الکی میزنه زیر همه ...

چون یکی دیگه تو زندگیشه بهت قول میدم پشتش ب جایی گرمه  

مال منم همین بود تهش جدا شدیم تازه خودش رفت 

😶عججججب🤑

با همون شوهرت می موندی بهتر بود

این اصلا بدرد نمیخوره اصلااااا

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
الان چند سالته طلاقت بخاطر چی بود چرا فکر میکنین طلاق گناه یا بده چقدر تا اسم طلاق میاد همه میترسن و ...

بله کاملا درسته 

بنده الان 37سالمه دخترمم 20 ساله است 

ترسی نداره که من از یه شهر کوچیک اومدم تهران با اتوبوس مسافرکشی کردم

وای برتو کوروش که گرگ هایی،سرزمینت را که با رنگ زعفران،تیروکمان آرش،شمشیر رستم و کتاب های پرین ساخته بودی تبدیل به سرزمینی کردند که خلیج پارس هم ندارد.یوتاب کجای کاری که دزدان سرزمینت برتو تخت جمشید و بیستونی نزارند.اه سرزمینم گویی  مردمانت که ادعای غیرت دارند ساختن را از صدای لالاییه مادرانشان نیاموختند......!