2777
2789
عنوان

چقدر من احمقم خوشحال شدم🙂💔

203 بازدید | 27 پست

به اکسم پیام داده بودم سلام خوبی واقعا دلم براش تنگ شده بود سین زد ج نداد فرداش سین زده ی دختره واسم ویس گرفته بود میگف بفرمایید کارتون 

من اون لحظه ک نوتیفش اومد انقدد خوشحال شدم فکر کردم خودشه ولی وقتی صدای ی دخترو شنیدم انگار تمام اون حسای خوبی ک بهش داشتم همش پرید از چشمم سقوط کرد:)

کاربری دست ۳ تا دوسته:)

هم تو رابطه ای هم به اکست پیام میدی😑

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ت هم ی چیزی بگو اون دختره بسوزه

بهش گفتم گوشیو بده دست صاحبش گفت ک من هم صاحب خودش و گوشیم

منم گفتم خودش ک فعلا ی دور دست همه چرخیده 

دیگ واقعا نمیدونستم باید چی بگن الان بلاکش کردم

بهش گفتم گوشیو بده دست صاحبش گفت ک من هم صاحب خودش و گوشیممنم گفتم خودش ک فعلا ی دور دست همه چرخیده ...

حس میکنم خود پسره گوشیو داده یکی دیگه حرف بزنه ینی دوس دخترش نبوده فقط خواسته جواب تورو نده

اگه خدا بخواد میشه 
حس میکنم خود پسره گوشیو داده یکی دیگه حرف بزنه ینی دوس دخترش نبوده فقط خواسته جواب تورو نده

بعدش آخه دعوا شد یعنی خودش داشته بهم‌فهش میداده؟

ن از این بعید نیست

آخه ببین من پنجشنبه بهش پیام دادم آن شد جواب نداد بعد ک استوری تبریک تولد پسر گذاشتم تولدت مبارکمون باشه چشم رنگی ی ساعت بعدش سین زد و ویس دختر اومد واسم

😊خواهش میکنم خیلی خودتو درگیرش نکن عاقلانه فک کن وقتی لیاقت دل تورو نداشته بی خیالش شو

آره دیگ از چشمم افتاد اینجور پسر بدرد من نمیخوره ببین جواب نمیداد من واقعا ناراحت نمی شدم ولی با این کارش ی حس نفرت ازش گرفتم

آره دیگ از چشمم افتاد اینجور پسر بدرد من نمیخوره ببین جواب نمیداد من واقعا ناراحت نمی شدم ولی با این ...

بزار بره دنبال لیاقتش 

اتفاقا بهتر شده که شناختی پسره رو

اگه خدا بخواد میشه