2777
2789
عنوان

مهمون خونمو مسخره میکرد

185 بازدید | 13 پست

من وسیله هام قدیمی بودن و دور ریختیم. جوری ک تقریبا خونه خالیه و پول خرید هم نداریم دیروز مهمانم هر چی تونست گفت هی میگفت فلان چیزو بخر دیگ فلان کن خب پول نیست چطور بخررم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگه حرفاش برات مهم هست بخرمن به حرف هیچ کسی محل سگ نمیدم

حرفش مهم نبود چون پول میخاد وسیله خریدن ولی کنف شدم.میگفت من خودت مقصر میدونم ک زندگیت اینجوربه تقصیر شوهرت نیست قشنگ میکوبید

خونه ما در به داغونه

خالم و زنداییم که اومده بودن انقدر از این حرفا زدن یهو همونجا تو جمع زدم زیر گریه هر کاری کردم گریه نکنم نشد

هعیییی گفتن هعییی گفتن دو ساعت پیگیر مدل خونه ما بودن 

رسماً مسخره میکردن 

مثلاً میگفتن فرش رو اینجوری بنداز آدم حالش بد میشه چیه اخه بعد خودش جواب خودش رو میداد میگفت عه اینطوری هم که من میگم با متراژ خونه جور در نمیاد که 

همچین که اشک من رو در آوردن آروم گرفتن لال شدن 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                         کنکوری ها بیاین اینجا باهم درس بخونیم : https://link.yeolpumta.com/P3R5cGU9Z3JvdXBJbnZpdGUmaWQ9NDQwMTY1MQ==