2777
2789
مامان پارسا جون به نظرت چجور موضوع رو به شوهرم بگم.دارم دیوونه میشم.نمیخوام حتی 1 قرون بیشتر از حقش بهش بده یا بدتر اینکه حساب کتاب رو بده دستش.دارم دق میکنم.دفعه قبلی که بحثش رو کردیم قیامت به پا شد.خیلی بیخودی و الکی دلسوزه.ولی
CafeMom Tickers

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره اگه داشته باشه هر کارس میکنه واشه چندتا از دوستاش و پسر داییهاش.خیلی ناراحتم.الان ما با بدبختی پولس جمع کردیم.پسر داییش هم بیکاره ولی ناگفته نماند باباش 3 تا خونه و یه مغازه داره که کرایه داده ولی باباش باهاش قهره چون میخواد آزاد باشه.به شوهرم اس داده بود که خودم رو میکشم از بیکاری.شوهرم هم خیلی دوستش داره.گفت بیا واسه من کار کن.البته اول مهر ولی از 2 ماه قبل بهش پول داد که بعد از حقوقش کم کنه.ولس گفت بهش گفتم بیرون هر چقدر دادن من 100 بسشتر میدم.من هم نمیخوام 1 قرون از پول من و بچه هام کم شه.واسه حساب کتاب هم گفت میدم به اون که من گفتم خودم انجام میدم.گفت باشه ولی میدونم کار خودشو میکنه آخر.دارم دیوونه میشم.
CafeMom Tickers
یهم گفت که بهش گفتم کمکم واست زمین میخرم بعد با حقوقت بشازش.من هم گفتم باباش 3 تا خونه دیگه داره.بگو با حقوقش بسازه اونجا رو.داره دیوانم میکنه.یه ضرب المثل اقتصادی هست که میگه پول دست احمقها نمیماند.با این حرفهاش میدونم اینجور میشه و دوست ندارم به کسی قول بده با اینکه میدونه من راضی نیشتم و همش فکر میکنه خسلی زرنگه تو کار اقتصادی.تورو خدا کمکم کنید.خیلی اون و زندگیم رو دوست دارم.زن داییش حتی حاضر نیشت ار حق بچه هاش 1 قرون به کسی بده.و اون همش میگه داییمینا ندارن.من هم میگم 4 تا خونه و یه مغازه و 2 تا زمسن کشاورطی فقیریه؟حتما ما با داشتن یه خونه و حقوق 450 پولداریم.اون دعوام میکنه.زن داییش از نظر اقتصادی خیلی زرنگه و صرفه جو هستش.و داییش فکر اثتصادیش خوبه.خیلی گناه داریم ما.دلم واسه شادگی شوهرم میشوزه و همش به من میگه تو حالیت نیست و نمیفهمی
CafeMom Tickers
ممنونم مامان پارسا جونم

خدا رو شکر میکنم شوهرم از خیلی لحاظ ها خوبه

یه چیز دیگه من این قد زود ناراحت میشم کــــــــــــــــــــــــــــــــه نگوووووووو
زود بهم برمیخوره و ناراحت میشم
تمام حرفای همسرمو به منظور بر میدارم
همین باعث میشه بحثمون بشه

توی جمع خوب اومدی
اونم به من میگه تو، توی جمع منو تنها میزاری
از الان شروع میکنمممممممممممممممممممممممممم

Daisypath Anniversary tickers همسرم دوست دارم .... میدانم دوستم داری .... دوست داشتنی های ما تا ابد ادامه دارد.
یه مشکل دیگه هم دارم
مثلا بهش بگم فلان کارو میکنی چون دستم نمیرسه یا سنگینه
میگه اره بزار حـــــــــــــــــــــــــالا میکنم
منم خوشم نمیاد
به زورررررررر خودم انجام میدم
همون موقع پا نمیشه

Daisypath Anniversary tickers همسرم دوست دارم .... میدانم دوستم داری .... دوست داشتنی های ما تا ابد ادامه دارد.
سحرجون در مورد مشکل شوهرت خیلی نمیتونم کمکت کنم ولی یه چیزی هست نمیتونی بری و با پسرداییه حرف بزنی من خودم اگه مثلا از یکی بدم میاد که شوهرم دوس داره باهاشون باشم وقتی شوهرم نیس طرفو تحویل نمیگیرم یا مثلا یه جیزایی تعریف میکنم به در میگم دیوار بشنوه
به نظرم اصلا با شوهرت حرف در این مورد نزن
خود شوهرت هم شروع کرد گوش نده خودتو بزن به بیتوجهی و .....
بلاخره شوهرت میدونه تو راضی نیستی پس لزومی نداره برات از جزییات حرف بزنه
به خودت بیشتر برس
از شوهرت طلا و این چیزا بخواه بگو خرج زندگیتون بالا رفته بچه ها گلاس باید برن نمیدونم یگم خرج تراشی کن

توی یه جایی در مورد این که راضی نیستی حرف بزن بزار به گوش داییش اینا برسه . البته به این موضوع بیشتر فکر کن و همه جوانبو بسنج
به نظرم بین بد و بدتر بد رو انتخاب کن
موفق باشی
http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1289595&PageNumber=7
زهره جون سلام.من مدتیه خواننده مطالب شما هستم و با خواندن صحبت های شما و بقیه خانم ها، دیدم به مسائل و اتفاقات اطرافم خیلی تغییر کرده. خیلی دوست دارم در مورد مشکلاتم از شما و همفکریتون استفاده کنم.ولی ترجیح میدم ، یه مقدار خصوصی تر باشه، چون من یه تعدادی از دوستام توی این سایت عضو هستن و علاقه ای ندارم در جریان مشکلات من قرار بگیرند. آدرس میل من sahar_sobhesahar@yahoo.com .اگر فرصت کردید و تونستید شنونده صحبت های من باشید ، لطفا به من اطلاع بدید، تا بهتون میل بزنم .متشکرم.