2777
2789
...
«وَ مَنْ یَتَّقِ اللهَ یَجْعَلْ لَهُ مَخْرَجاً* وَ یَرْزُقْهُ مِنْ حَیْث لا یَحْتَسِبُ وَ مَنْ یَتَوَکَّلْ عَلَى اللهِ فَهُوَ حَسْبُهُ اِنَّ اللهَ بالِغُ اَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللهُ لِکُلِّ شَیْىء قَدْراً»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واااااااااااای مامان پارسا و زهره جونم
چقدر شماها خانومییییییییییییییییییییییییییییییییییییید.......
من که عمرا اگه اینقدر خانوم باشم...
اما واقعا راست گفتید هان
باید یکم بیشتر با خودم تمرین کنم...
به نظرتون دیر نشده؟
الان یهوییی نیان بگن که چی شد اینجوری شد؟؟؟
یهو یی تابلو نمیشم؟

اما به خدا منم همیشه کلی لباس میبردم
این دفعه اینجوری شده بود...
دیشب رفتم عروسی دوستم
تنها بودم....شوشو هم نیومد چون کسی رو نمیشناخت
دخترمو با خودم بردم
اما نتونستم حتی غذا بخورم....
اگه اینجوری باشه که من اصلا نمیتونم واسه خودم وقت بزارم.....
تازه باید واسه دخترمم پرستار بگیرم
اخه من کارمندم...
واسهه این پیش مامانم نمیزارم چون الان سفره..بعدشم که بیاد کارمنده

اما بازم ممنون از این توصیه هاتون
خیلییییییییییییییییییییی عالی بود
سلام به همه
شوهرمنم اخلاقش مثل شوهرسپینوده
مایک ساله ازدواج کردیم وبچه هم نداریم
الان تهران تعطیله مثلا ، اما شوهرمن شیفت بوده
الانم جمعه اس منم برنامه چیدم اقا اومده میگه من امروز میرم سرکار دایی وردستش کمک
اینقدگریه کردم هیشکی تهران نیس مامانم ایناهم رفتن شمال
منم تک وتنها
هرچی التماس کردم بمونه خونه بریم تفریح هی گفت نه
اما عید فطرکه 2 روزتعطیل بود اقا 2روزهم مرخصی گرفت یه روزم جمعه بود شد5روز
که پاشوبریم وردل ننه ام
ایییییییییییش
اخه من چیکارکنم؟
عاطفه جون غصه نخور من که دیگه دارم بیخیالش میشم شوهر منم قول داده بود امروز مارو ببره بیرون از شهر اما...
با دوستاش صبح زود رفته کوه بعد که اومده خسته بود خوابید ساعت یه ربع به یک بیدارش کردم به زور میگه بریم حالا اینهمه راه رفتیم ساعت 2و نیم که نهار خوردیم برگشتیم بس که غررررررررررر زد منو کشت حالا هم هنوز خوابه
کلا اینطوریه هیچ جا حوصله نداره بیاد باور میکنی اگه بگم ماهاست خرید نرفتم نه باهام میاد نه دوست داره با کسی برم من که از دست این اخلاقش دیوونه شدم
منم بهش گفتم دیگه هیییییییییچ جا باهات نمیام برو با دوستات خوش باش
خدایا زیباترین لحظه ها را نصیب مادرم کن
که زیباترین لحظه هایش را به خاطر من از دست داده است
سلام چه تاپیک خوبیه . الان دو بینی پیدا کردم چون همش و یه جا خوندم .
ممنون چیزای خوبی نوشتین فقط به نظرم انجام دادن اینکارام باز سیاست میخواد که من یکی ندارم . اعتماد به نفسشم ندارم .
ای بابا عاطفه جون غصه نخور . من چی بگم که شوشو از چهارشنبه رفته شمال با دوستش فردا برمیگرده . البته کم پیش میاد اینکارو بکنه ولی پاش بیافته دریغ نمیکنه از خودش !!
منم قبلا خیلی گیر میدادم ولی دیگه بی خیال شدم .اینقدر فکر به سرم هست که دیگه ایندفعه بهش گیر ندادم . منم رفتم خونه مامانم خوش گذروندم .
ولی خداییش چطور میشه بی جنگ و دعوا جلوی این کارای شوهرارو گرفت ؟
من یه مشکلیم که دارم وقتی بهش گیر میدم میگه خوب تو هم برو . میدونه من شرایطشو ندارم اینو میگه . ولی میدونم اگه شرایط جورم بشه گیر نمیده ک نرو میتونم برم .
بچه ها منم چند تامشکل دارم اصلیش خیانت همسرمه که سه تا تاپیک داره،ولی الان درمورد مرموز بودن میپرسم شوهرم حتی اینجا تم من پیدا کرده و میگه نفس بکشی من میفهمم،باوجوداینکه من فقط باگوشی میومدم،دوم اینکه خیلی پررو تشریف داره وبا وجود اینکه دستش جلوم رو شده ،بازهم به خودش حق میده که ازمن ایراد بگیره،اجازه نمیده کارگر بگیرم ما یه خونت چهارخابه خیلی بزرگداریم من شاغلم ویت بچه کوچک دارم خودش کارنمیکنه معتقده همه کارگراد دزدن واگه خونه یکم بهم ریخته باشه ابروی منو میبره خلاصه خیلی دلم پره کمک
اموزش زبان انگلیسی.اگر دوشاگرد معرفی کنید خودتان رایگان اموزش میبینید!!!!!l.bakhtiari@icloud.com
سلام فلفلی توهم اینجایی ؟؟ باشه اگه خواستم بگیرم دوتا می گیرم

بچه ها من همه این تاپیکو یه جا خوندم یه خرده قاطی کردم اینجا بود کسی نوشته بود که داره کتاب هنر زن بودنو می خونه ؟؟؟؟؟ یه کاری باهاش دارم یا اگه کس دیگه ای اطلاعاتی داره کمکم کنه ممنون می شم
2810