2777
2789
عنوان

خیلی اشک ریختم دعاکزدم اما نفس شما حق من محتاجتونم

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 49 پست
من نشمردم ولی روزی چهل تا اینا هستزیادهموهامم نازک شده خیلیامروز آزمایش کل و آزمایش هورمونی دادمتا ج ...

منم همون حدودا میریزه و موهامم خیلی نازک شده.

منتها دکترا میگن تا روزی صدتا طبیعیه که بریزه.

ولی بنظر خودم زیاده چون از یه سریا که پرسیدم میگن اصلا ریزش نداریم یا نهایت روزی ۵ تا ۱۰ تا

شما تو حمام و بعد از حمام هم ریزش مو داری یا ن؟

بعد اینکه شما حجم کلی موهات پرپشته یا کم پشت؟

منم ازمایش هورمونی دادم اما ازمایشام سالم بودن.

منتها دوتا دکتر پوست و مو رفتم گفتن قرار نیست تو ازمایش مشکل هورمونی رو حتما نشون بده.اما رو پوست سرت مشخصه که ریزش موهات هورمونیه.هم هورمونی هم ارثی.

برا همینم داروهای هورمونی دادن اما من هنوز استفاده نکردم.

اما باز یه دکتر دیگه که رفتم گفت از کمبود تغذیه هست.

حالا دوباره یه دکتر دیگ میخوام برم ببینم اون چی میگه

منم همون حدودا میریزه و موهامم خیلی نازک شده.منتها دکترا میگن تا روزی صدتا طبیعیه که بریزه.ولی بنظر ...

چرا داروهای هورمونیو استفاده نکردی؟

من موهام پرپشت بود اما الان خیلی کم پشته

اره بعد از حمام ربزشم شدید تر میشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا داروهای هورمونیو استفاده نکردی؟من موهام پرپشت بود اما الان خیلی کم پشتهاره بعد از حمام ربزشم شدی ...

چون که تو همین نی نی سایت خوندم که داروهای هورمونی که برا مو میدن مثل اسپیرونولاکتون و سیپروترون کامپاند و فیناستراید و...

کلی عوارض داره مثل بالابردن آنزیم های کبدی.قاعدگی رو دچار اختلال کردن.حجم خونریزی رو کم کردن.یا حتی یه عده گفته بودن با خوردن اسپیرونولاکتون ریزش موهاشون بدتر شده

برا همینم منم فعلا نخوردم تا دوباره دکتر برم ببینم تشخیص این یکی چیه و الکی داروی هورمونی مصرف نکنم.

آخه دوبار ازمایش کااااامل دادم اما ازمایشام سالم بودن.سونوگرافیم سالم بود

اما دکترا میگن ریزش موهات هورمونیه و تو ازمایش نشون نمیده.

باز دکتر دیگه میگه مشکل کمبود ویتامین و تغذیه داری .

که بنظر خودمم همین درسته اخه من از بچگی اهل خوردن لبنیات و میوه و سبزی و این چیزا نبودم و نیستم.

منم موهام خیلی پرپشت بودن

اما الان خیلی کم شدن😢

موهامم چربه تندتند چرب میشه و همینم ریزش رو زیادتر میکنه.

شما جلوی سرت قسمت فرق سرت هم خالی شده یا ن؟(یعنی فرقت باز نشده یکم؟)

تو خونوادت یا فامیلاتون مثل پدر عمو دایی و... کسی رو نداری که طاس یا کم مو باشه؟

چون که تو همین نی نی سایت خوندم که داروهای هورمونی که برا مو میدن مثل اسپیرونولاکتون و سیپروترون کام ...

منم دکتر اسپیرولانکتون داد گفت هورمونای مردونتو کم میکنه

من تاثیری ندیدم

اتفاقا منم اهل لبنیات و سبزی و میوه اصلا نیستم

اره کف سرم پیداسن. اینقدر جوش میخورم

تازه منم موهام چربه زود باید برم حموم

اره داییم کم مو بود رفت کاشت

بابام الان کم موئه ولی جوونیاش ن

برات صلوات فرستادم انشاالله که برمیگرده سرکارش 

اگه دوست داشتی ازین تایپک ختم قرآن شرکت کن 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13985853/%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%85%d8%a7%db%8c-%d9%85%d8%b0%d9%87%d8%a8%db%8c-%d9%88-%d8%a7%d9%88%d9%86%d8%a7%db%8c%db%8c-%da%a9-%d9%82%d8%b1%d8%a7%d9%93%d9%86-%d9%85%db%8c%d8%ae%d9%88%d9%86%d9%86

کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

درکتون میکنم شوهرمنم بیکار شده نگران نباشین خدا درست میکنه اگه این کار نشد کار بهتری براشون پیش میاد 

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اللهم عجل لولیک الفرج والعافیة والنصر وجعلنا من خیر اعوانه وانصاره والمستشهدین بین یدیه🤍💗رب هب لی من لدنک ذریه الطیبه انک سمیع الدعا🥺🤲خدایا شکرت 🤍🤲در تاریخ ۳۰ تیر ۱۴۰۳ بی بیم +++شد 🤍❤الهی شکرت خیلی آقاست حسین(علیه السلام)😊💚ممنون اقا جون 🤍ان شاءالله خدا قسمت چشم انتظاراش بکنه به علی اصغر امام حسین💚💚💚

امام زمان، رحمت واسعه الهی و مهربانترین پدر عالم: هر روز برات دعا میکنه!

بسم الله الرحمان الرحیم.

امام عصر علیه السّلام، مظهر رحمت بی کران الهی و پدر مهربان امّت و همدمی دلسوز و همراهی خیرخواه است.

در حدیث قدسی در پایانِ ذکر امام معصوم آمده است:

"و تکمیل می کنم [سلسله امامان] را به فرزندش (م ح م د) به عنوان رحمتی برای همه جهانیان".

کافی، ج1، ص 528.

و در سخنی از خود حضرت آمده است:

"همانا رحمت پروردگارتان همه چیز را فرا گرفته و من آن رحمت بیکران الهی هستم".

بحار الانوار، ج53، ص11.

و در بیان معصومان علیهم السّلام چنین توصیف شده است.

"[امام] دلسوزتر است بر مردم از پدران و مادرانشان".

همان، ج25، ص 116.

"[حضرت مهدی علیه السّلام] از همه‌ی شما، مردم را بیشتر پناه می دهد و از همه ی شما علمش افزون تر و رحمت و لطفش از همه فراگیرتر است".

همان، ج51، ص 115.

امام مهدي(عج) بر دعاهاي ما «آمين» مي‌گويد.

امام امير المؤمنين‌عليه السلام به رُمَيْله مي‌فرمايد: اي رميله! هيچ مؤمني نيست كه بيمار شود، مگر اين‌كه به مرض او مريض مي‌شويم، و اندوهگين نشود مؤمني، مگر اين‌كه به خاطر اندوه او، اندوهگين گرديم، و دعايي نكند مگر اين‌كه براي او آمين گوييم، و ساكت نماند مگر اين‌كه برايش دعا كنيم.

مشارق الانوار، ص 452؛ مكيال‌المكارم، ج 1، ص 163.

امام صادق علیه السّلام فرمود:

به خدا سوگند من نسبت به شما از خود شما مهربانترم.

بحار الانوار، ج47، ص 78.

سید ابن طاووس می گوید:

در سامرا بودم، شبی هنگام سحر شنیدم که مولایم مهدی علیه السّلام این گونه دعا می خواند:

"خدایا به حق آنکه با او مناجات کرد و به حق آنکه در خشکی و دریا تو را خواند، بر فقرای مومنین به غنا و ثروت و بر بیمارانشان به شفا و سلامتی و بر زندگانشان به لطف و کرم و بر امواتشان به بخشش و رحمت و بر مسافران و غریبانشان به بازگشت به وطن هایشان همراه با سلامتی، تفضّل فرما".

مهج الدعوات، ص 523.

یکی از القاب ویژه‌ی امام مهدی علیه السّلام، «غوث» به معنی فریادرس است:

"السَّلامُ عَلَیکَ أَیُّهَا العَلَمُ المَنصُوبُ.. وَ الغَوثُ وَ الرَّحمَةُ الوَاسِعَةُ".

سلام بر تو‌ ای پرچم افراشته... و فریادرس و رحمت بیکران.

مفاتیح الجنان، فرازی از زیارت آل یاسین

آری، او پناه بی پناهان و امیدِ ناامیدان و فریادرس بیچارگان و درماندگان است؛ چنان که در خبرالبوالوفای شیرازی است که رسول خدا صلی الله علیه و آله در عالم خواب به او فرمود:

"چون درمانده و گرفتار شدی، پس به حضرت حجت استغاثه کن که او تو را در می یابد و حجت برای کسی که از او استغاثه کند پناه و فریادرس است".

نجم الثاقب، ص 787 و 730؛ منتهی الآمال، ج2، ص 333.

منبع: کتاب میر مهر و سایت عرفان و راسخون.

منابع بیشتر برای مطالعه:

1. میر مهر، پور سیدآقایی.

2. مهر بی کران، محمد حسن شاه آبادی.

3. مهر محبوب، سید حسین حسینی

4. عنایات حضرت مهدی علیه السّلام به علما و طلاب، محمد رضا باقی اصفهانی.

علامه مجلسی، داستانی در رابطه با دعای حضرت ولی عصر (عج) درباره شیعیان نقل می کند که: عالم جلیل و سالک راه حق، سید ابن طاووس (رضوان الله علیه)، سحرگاهی در سرداب مطهر حضرت صاحب الامر (ارواحنا له الفداء) این مناجات را شنیده است:

"خدایا، شیعیان ما از شعاع انوار و بقیه سرشت ما آفریده شده اند، آنها با تکیه بر دوستی و ولایت ما گناهان زیادی انجام داده اند. (خدایا) اگر گناهانشان بین تو و آنهاست از آنها درگذر زیرا ما از آنها راضی هستیم و اگر بین خودشان است بین آنها را اصلاح کن و از خُمسی که حق ماست حساب کن و آنها را داخل بهشت گردان و از آتش دور بدار و با دشمنان ما در سخط و غضب خود قرار مده".

"الَّاهُمَّ هَب لَنَا رَأفَتَهُ وَ رَحمَتَهُ وَ دُعَاءَهُ وَ خَیرَهُ".

خدایا، مهربانی و رحمت و دعا و نیکی امام را به ما کرامت فرما.

(مفاتیح الجنان، دعای ندبه)

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
منم دکتر اسپیرولانکتون داد گفت هورمونای مردونتو کم میکنهمن تاثیری ندیدماتفاقا منم اهل لبنیات و سبزی ...

قبل از اینکه ازمایش هورمونی بدی بهت اسپیرونولاکتون داد؟

وقتی ک خوردی قاعدگیت دچار اختلال نشد؟

من شنیدم نعنا فلفلی و تخم کتان و رازیانه هورمون مردانه رو کم میکنه.بخصوص رازیانه‌ چون خواهر خودمم هورمون مردانش زیاد بود و با خوردن رازیانه خوب شد.

خب همین میوه و لبنیات نخوردن خیلی بده‌.

دکتر تاکید کرد روزی ۲ لیوان شیر بخور.کشک بخور.

میوه و سبزی زیاد بخور.در هفته حبوبات چندبار بخور.۴ تا هم تخم مرغ در هفته بخور.

همین نخوردنا باعث میشه ویتامین به بدن و سرمون نرسه.

حالا من جدیدا شروع کردم به خوردن اینا.

اما دیگ فکرنکنم موها مثل قبل پرپشت بشه🙁

ریزش مو از استرس و جوش زدنم میشه.منم کلا ادم استرسی هستم از نوجوانی تا الان.که همینم عامل مهمیه در ریزش مو.

منم مثل شمام.هم حجم کلی موهام کم شده هم فرق سرم و جلوی سرم.و اینکه منم پدرم و عموهام تو جوونی موهاشون پر بوده اما الان که سنشون رفته بالا پشت سرشون کچل شده.

برا همینم دکترا میگن چنین ریزش مویی اندروژنیک هستش‌.یعنی هم هورمونی هم ارثی.

ولی آخه عمه هام و دخترعمه هام و خواهرم و...هیچکدوم اینجوری نیستن و همه موهاشون خوبه.

حالا من موندم مشکلم مربوط به تغذیه هست یا ارثیه.ولی اگه ارثی باشه خیلی بدشانسم که از همه جا فقط بمن چنین ارثی رسیده🥲

یه سوال شما یهو در عرض چندماهه اخیر موهات نازک و کم پشت شده؟

یا طی چندسال؟مثلا ۵ ۶ سال گذشته یا بیشتر

قبل از اینکه ازمایش هورمونی بدی بهت اسپیرونولاکتون داد؟وقتی ک خوردی قاعدگیت دچار اختلال نشد؟من شنیدم ...

اره قبل آزمایش هورمونی اسپیرولانکتون داد

نه پریودیم دچار اختلال نشد

حبوباتو همینجوری میپزی میخوری؟ 

فکر کنم چرا در طول یکسال پر پشت بشه

ولی بعضی جاهام شنیدم مو که میریزه بانک موی سر کم میشه

منم فقط من اینجوریم

دختر خود داییم که باباشه موهای خوب داره

خب اگه ارثی هم باشه باید چیکار کرد؟

من دوسالو نیمه ک ریزش دارم

الان چندماهه ب علاوه ریزش خیلیم نازک شده

شما چی؟

اره قبل آزمایش هورمونی اسپیرولانکتون دادنه پریودیم دچار اختلال نشدحبوباتو همینجوری میپزی میخوری؟ فکر ...

اها خوبه پس برای شما عوارض نداشته خداروشکر.

نه دکتر گفت عدسی و اش و ابگوشت بپز بخور.

اها حالا خداکنه موهای ماهم پر بشه دوباره.ولی خب متاسفانه تا به الان هیچ داروی خاصی تولید نشده که بخواد موهای آدمیزاد رو دوباره پرپشت کنه😢 ولی بازم میوه جات و سبزی جات و لبنیات و اینا بخور ان شاالله که تاثیر گذار باشه.

روزانه ۱۴ عدد پسته خام و ۱۴ عدد بادام خام هم دکتر گفت بخور.

راستی من ازمایش سلنیوم هم دادم که سلنیوم خونم کم بود.سلنیوم یه عنصر کمیاب در بدنه که دکتر گفت کمبودش باعث ریزش موی زیاد میشه.بهم قرصشو داده اما هنوز نگرفتم.فردا میخوام برم بگیرم.شما هم میخوای این آزمایش رو بده شاید شماهم کمبودشو داشته باشی.

هیچی اگر ارثی باشه متاسفانه درمان خاصی نداره.

تنها درمانش همین قرص های هورمونی هست که اونم برا یه عده جواب میده و جلوی ریزش رو میگیره برا یه عده ام بی فایدست.

من از نوجوانی از ۱۳ ۱۴ سالگی تا الان که بالای ۱۰ ساله ریزش داشتم همیشه و بمرور هم موهام نازک شدن.اما خب ریزشم در حد روزی ۳۰ ۴۰ تاست که اونم پزشکا میگن طبیعیه.موندم اگر طبیعیه پس چرا موهام اینقدر کم شده😑

شما تا قبل از این ۲ سال و نیم یعنی اصلا روزانه و یا بعد از حمام ریزش نداشتی ؟

راستی دکتر بمن امپول بیوتین و دکسپانتنول داده که ازش خیلی تعریف میکنن که هم جلوی ریزش مو رو میگیره و هم گاها باعث رویش مجدد میشه.۶ تا امپول بیوتین و ۶ تا دکسپانتنول باید از هرکدوم هفته ای یکی بزنی تا ۶ هفته.

اها خوبه پس برای شما عوارض نداشته خداروشکر.نه دکتر گفت عدسی و اش و ابگوشت بپز بخور.اها حالا خداکنه م ...

آزمایش سلنیوم از طریق همون آزمایش خون متوجه میشن؟ شما دکتر زنان رفتی یا پوست و‌مو؟ اره این آمپولو یه دوره مصرف کردم بهتر شدم ولی خیلی درد داشت

میدونی این قرصایی مثل بیوتین و هرویت و زینک و همه ی اینام چاق کننده هست این بده