2777
2789
عنوان

خیلی اشک ریختم دعاکزدم اما نفس شما حق من محتاجتونم

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 49 پست

ان شاءالله که خدا حاجتتون و به بهترین شکل ممکن اجابت کنه 

ان شاءالله که نگاه پر مهر خدا همراه همیشگیتون باشه 

خیلی خیلی التماس دعا دارم 🤲🙏🥺

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست

انشالله که خدا مشکلتو حل کنه 

درکت میکنم 😢😞

خدایا شکرت بخاطر سلامتی بچه هام ،خدایا شکرت بخاطر سقف بالا سرمـ ،خدایا شکرت بخاطر همه چیز...تا ترس از دست دادن چیزیو تجربه نکنی ارزششو درک نمیکنی🌹 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همیشه از این نذرا جواب گرفتم.هیچوقت نشده بی جواب بمونمشما هم نذر کنید ان شاالله که حاجت روا بشید� ...

مرسی گلم خدا خیرت بذه الان که ازسردرد داغوونم اگر همین جوری تکرار کنم نشمرم فایدعذنداره چون چشام آتیش میسوزه باید ببندمشون 

بحث با نادان توهین به شعور خودمه🙏🏼
مرسی گلم خدا خیرت بذه الان که ازسردرد داغوونم اگر همین جوری تکرار کنم نشمرم فایدعذنداره چون چشام آتی ...

فدات ان شاالله که مشکلت حل بشه عزیزم🙏❤️

اره الان که حالت خوب نیست نمیخواد انجام بدی.

فردا از رو فرصت انجام بده.

الانم اگر ویکس یا روغن سیاهدونه داری بزن به پیشونیت و شقیقه هات بعدم بخواب.سردردتو خوب میکنه

یعنی بینش با کسی هم حرف نمیزنی؟

چرا دیگه.اون بعضی از چله ها هست که میگن بینش حرف نزنید.اما اینا صلواته اشکال نداره.

راستی ببین منظور من از یکجا صلوات فرستادن این نیست که حتمااااا همرو باهم تو یک زمان خاص بفرستی‌.

مثلا میتونی یکیشو صبح بفرستی یکیشو ظهر

یکیشو فردا.

منظور من این بود که این صلوات ها هرکدوم جدا هستن اما من برا هر حاجتی که میخوام همرو باهم نذر میکنم و میفرستم.

حالا اگر فرصت داشته باشم طی دوسه ساعت پشت سرهم همشونو میفرستم اگرم فرصت نداشته باشم که مثلا یه نذر رو صبح میفرستم یکیشو بعدازظهر یکیشو شب

راستی یهو اومدم تاپیکاتو که راجب ازمایش هورمونی و ریزش مو بود خوندم.

شما که دکتر رفتی علت ریزش موهاتو چی گفت؟روزی چندتا ریزش داری؟

چرا دیگه.اون بعضی از چله ها هست که میگن بینش حرف نزنید.اما اینا صلواته اشکال نداره.راستی ببین منظور ...

من نشمردم ولی روزی چهل تا اینا هست

زیاده

موهامم نازک شده خیلی

امروز آزمایش کل و آزمایش هورمونی دادم

تا جوابش بیاد ببینم این ریزش از چیه