2777
2789
عنوان

شوهرم زدم 😔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 5810 بازدید | 96 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به آدم شکاک یهو بیای بگی کراپ بگیر این حرکت رو میزنه دیگه اونم برای بیرون پوشیدن 

باید میگفتی برای خونه می‌خوام بعد که چشش عادت میکرد بیرون می‌پوشیدی

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
اسی مردا وقتی بی پول میشن هم سگ اخلاق میشن . کار شوهرتو تایید نمیکنم .اما یهو آدم سه تا کراپ میخره؟؟ ...

کلا ۱ تومن ۳ تاش میوفتاد خوب داره برا خودش هر روز شلوار و تیشرت میخره برا من بی پول شد

والا اسیرم کرده دیگه عین قرن پیش فکر میکنه

اگه مثل قرن پیش فکر نمیکرد ، موقع ۲۶ سالگیش نمیرفت سراغ دختر بچه ۱۶ ساله.

خدا به قلبت ارامش بده نمیخوام چیزی بگم دلت بگیره .

ولی برو حتما کار کن یه مهارتی چیزی یاد بگیر. از این برای تو شوهر در نمیاد . تو فقط بیست سالته💔

عٖؒشٖؒقٖؒ تٖؒوٖؒ مٖؒاٖؒنٖؒنٖؒـٖؒבٖؒ لٖؒکٖؒـٖؒہٖؒ شٖؒرٖؒاٖؒبٖؒیٖؒسٖؒتٖؒ رٖؒوٖؒےٖؒ پٖؒیٖؒرٖؒاٖؒهٖؒنٖؒ سٖؒـٖؒ؋ٖؒـٖؒیٖؒـٖؒבٖؒمٖؒ کٖؒـٖؒہٖؒ בٖؒیٖؒگٖؒرٖؒ نٖؒمٖؒیٖؒتٖؒوٖؒاٖؒنٖؒمٖؒ بٖؒپٖؒوٖؒشٖؒمٖؒشٖٖؒؒ

با این شرایط بد و سخت ،نصف تاپیکات در مورد بارداری و اقدام و بی بی چک و ...هست 

اون بچه دشمنت نیست که 

پاره تنته

خودت کم تحقیر میشی و کتک میخوری ،میخوای یکی دیگه رو هم بدبخت کنی؟

اگه جواب چرندیاتت رو ندادم بدون در حدی نیستی که ارزش جواب دادن داشته باشی😁
همه بپوشنتو به شرایط زندگی خودت نگاه کنالان بعضیا خیانت میکنن پس باید به اونام نگاه کرد؟

والا من ک خودم حقوق جدا دارم . یکبار کراپ نخریدم .از این تاب بندی ها صد تومنم کمتر قیمتش از اونا میخرم واس زیر مانتو . یا هوا خنک باشه تیشرت میپوشم . کاش انقد چشم هم چشمی نباشه .استارترم سن پایین ازدواج کرده اینارو هنوز درک نمیکنه

ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن

عزیزممم میدونم دقش از کجا گرفته تو چرا ایقد ساده ای ک بفکر کراپی اون دردش به کراپ نبوده ک

دردش از پول بوده دقش گرفته اینهمه خرید کرده

شوهر منم قبلا ک شاغل نبودم دقیقا همینجور دق میکرد حالا خدایی نمیشد قضاوتشم کرد چون واقعا زندگی سخت بود کلی قسط داشتیم

الان ک سرکارم تازه میشه از حساب من قسط میدیم یا خودم عشق میکنم هرچی بخوام میخرم الان دارم جمع میکنم برای خودم سیستم بخرم کارامو ارتقا بدم تا اخر برج دوتا هدفامو تیک بزنم

خلاصه که بدون شوهرت ناراحت از کراپ و .... نیست مثله خودمون ک ناراحتیم و دق دلامونو سر یه چی دیگه خالی میکنیم شوهر توام دقش از پول خرج کردن گرفته هرچند مننه شمارو قضاوت میکنم نه همسرتو

اما شرایط سخته سعی کن مجابش کنی که یا کاری راه بندازی یا جای دولتی شاغل بشی♥️

این روزام میگذره فقط اروم باش و صبور🌱

چرا اینقد تاپیک کتک زدن زیاد شده؟؟مردا چه مرگشونه؟؟؟

مقصر خانواده دخترا هستن که 90 درصدشون حامی نیستن و دختراشون رو به هر خری که از راه میرسه میدن پدر مادرای دهه 40 و 50 خیلییییی بی عرضه و بی مایه شدن بعضیاشون من رفتار مامان‌بزرگم با مامانم رو که میدیدم که چه حمایتی از مامانم می‌کرد با رفتار مامانم با خودم مقایسه میکنم که فقط میخواد منو از سر خودش باز کنه خیلی متاسف میشم تازه مامانم ادعای حمایتش میشه ها 

الان یمشت عن فکر میان میگن کراپ خوب نیست و شوهرت میگه نپوش و نمیدونم چیچی

والا همه میپوشن ایشونم ک ۲۰ سالشه 😐 

عزیزم شماهم خودتو تموم نکن برا این مرده طلاق بگیر هرچقدم سخته

هنوز سنی نداری حیفته چرا خودتو محدود میکنی دختر خووب 

‌سلام گشنمه خدافظ.
کلا ۱ تومن ۳ تاش میوفتاد خوب داره برا خودش هر روز شلوار و تیشرت میخره برا من بی پول شد

خودت بالاتر گفتی سرمایه نداره . من بمیرم یه تومن نمیدم ب ۳ تا کراپ . 

ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن
والا من ک خودم حقوق جدا دارم . یکبار کراپ نخریدم .از این تاب بندی ها صد تومنم کمتر قیمتش از اونا میخ ...

دقیقا عزیزم

وقتی انتخاب کرده تو این سن متاهل باشه

نباید به ۲۰ ساله های مجرد نگاه کنه

اول و آخرم نه کراپ واسه آدم میمونه نه ۸۰۰ تومن وسیله ارایشی

باید بلد باشه با سیاست محبت و اعتماد شوهرشو بدست بیاره

اگر قراره همه کاراش دلخواه خودش باشه جدا بشه بهتره

🌹🌹🌹
2810