2777
2789
عنوان

دیوان عالی کشور

58 بازدید | 5 پست

سلام من به خاطر خرید ماشین شوهرم طلاهای عقدم را فروخت ومن اونموقع کاغذ گرفتم که سه دنگ ماشین به شماره پلک،ومشخصات ماشین ازمن هست وهردو امضا واثرانگشت زدیم.

یکسال ونیم هست مهریه وماشین اقدام کردم وپارکینگ توقیف هست والزام به سند هم گرفتم ولی شوهرم به محض مهریه زد به نام خواهرش حالا طبق الزام به سند من وخواهرش شریک هستیم .

دیروز دیدم اقدام کردند برای دیوان عالی کشور اعاده دادرسی 

دعاکنید خوده خدا کمکم کنه آخه چقدر یه آدم میتونه اینقدر پست باشه 

اینقدر بخاند خرج کنند اما یه ريال به زن نرسه

بعضی مردهای ایرانی=چاه فاضلاب

از چاه فاضلاب هم به رد کردند بعضی هاشون .

اینطوری دارند لج منو در میارند من توی فروردین ماه روی ماشین سند الزام به سند گرفتم‌از طریق دادگاه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نفهمیدم چی شد

شما برای مهریه ذکر کرده بودید که سه دنگ به شما تعلق میگیره و به اجرا هم گذاشتید بعد از حکم و الزام به نام دیگری کرده؟

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

نفهمیدم چی شدشما برای مهریه ذکر کرده بودید که سه دنگ به شما تعلق میگیره و به اجرا هم گذاشتید بعد از ...

قبلش ماشین را زده به نام خواهرش .ومنم روی کاغذ خودم که سه دنگ بود اقدام کردم وکارهای انتقال سند ازطریق دادگاه انجام شد من وخواهرش سه دنگ وسه دنگ شریک شدیم روی ماشین .حالا بعداز ۸ماه دیوان عالی گذاشتند که دوباره بررسی شود

قبلش ماشین را زده به نام خواهرش .ومنم روی کاغذ خودم که سه دنگ بود اقدام کردم وکارهای انتقال سند ازطر ...

ببینید اگر مهریتون بوده که با ثبت مهریه مالک اون ماشین شما بودید و اگر فروخته شده ، معامله فضولی هستش

اگر قولنامه ای خریدید و مهر نبوده اولین کسی که زودتر قولنامه کرده مالک ماشین هست (خواهر همسر) و دیگه سه دنگ سه دنگ معنی نداره و کل به ایشون میرسه و در ازای اون شما صرفا حق رجوع به زوج رو دارید

قاضی طبق چه اصلی حکم به سه دنگ سه دنگ داده جای سواله و با توجه به چیز هایی که گفتم میتونه رای شکسته بشه

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه