صبح رفتیم خرید بعد من یه سری وسایل آرایش خریدم درومد ۸۰۰ تومن خلاصه داشتیم رد میشدیم چشم ۳ تا کراپ رو گرفت بهش گفتم میشه بخرم دیدم درومد جلو فروشنده گفت اگه میخوای لخت شو هیچی بهش نگفتم خجالت کشیدم رفتیم تو ماشین گریم گرفت برگشت گفت باشه برات میخرم ولی بعد میرم میدمت دست آقایون دیگه همینو که شنیدم انقد گریه کردم گفتم چی میگی گرفت مشت زشت به سر گردنم بعد زد شیشه اینه جلو ماشین رو خورد کرد کلی کفر و اینا که باید طلاقت بدم گفتم مگه چی گفتم گفت خفه شو اون مامان فلان شدت برای زندگیمون دعا گرفته میدونستم اگه چیزی بگم میزنه میکشم (مامان من یه زن بدبخت سادست انقد خانوادش پرش کردن و اینا هی اینو میگه اصلا خانواده من به این چیزا اعتقاد ندارن خندشون میگیره )یکبار خواستم طلاق بگیرم دوسش داشتم با اصرار من زندگیم برگشت بابام کلی هزینه وکیل و اینا داد دیگه رویی ندارم برگردم دیگه حامیم نیستن ...بابام گفت داری میری بدون هیچ وقت دیگه پشتتو نمیگیرم بعضی اوقات میگم حکمت خداست بچه دار نمی شیم هی میگم شاید با بچه شکاک بودن و عقب مونده بودنش درست شد ولی بدتر میشه من ۲۰ سالمه دوس دارم مثل هم سن هام استایل داشته باشم هیچی رو قبول نمیکنه تمام سر گردنم درد میکنه از خدا آرزوی مرگ دارم خسته شدم
قشنگم منم ۲۰ سالمه و شوهرم تو نامزدی ۳ بار زد و الانم در حال طلاقم خیلی خیلی پشیمون شده و میگه برگرد ...
لعنت بهش خسته شدم ازش حیف این همه دوس داشتن من عزیزم نمیدونم بقران نمیدونم عاشق چیه این شدم عین یه مار پیچ میارم به خودم خدا لعنتشون کنه که تو سن پایین بدبختم کردن وابسته شدم عین یه اویزون نمیتونم ازش دور باشم دلم به حال خودم میسوزه
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
الان یمشت عن فکر میان میگن کراپ خوب نیست و شوهرت میگه نپوش و نمیدونم چیچیوالا همه میپوشن ایشونم ک ۲۰ ...
اصلا کراپ خوب یا بد الان چجوری میتونن به کراپ فکر کنن همسرش هم کلی حرف زشت زده بهش هم تحقیرش کرده هم کتکش زده فقط اون قسمت کراپو میبینن، اینا اگه این بنده حدا میگفت کراپ پوشیدم یه بارم خودشون دختر بیچاره رو میزدن