2777
2789
عنوان

نداشتن علائم بعد از استفاده از سایتوتک

| مشاهده متن کامل بحث + 1574 بازدید | 68 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خونریزی باشه سونو نمیکنن که باید واژینال بری بعدشم بذار هرچی خون و لخته‌س بیاد بیرون بقایا نمونه من ...

من وقتی امروزسنوانجام دادم دکترگفت چون الان جنین شش هفته هست واگردیدی سقط شداندازه تقریباناخن انگشت شست گوشتی شکل میشه جنین وبایدبیشترحواست له کیسه زردن باشه اگراون دفع شدیعنی سقط شده. من قبل سنولخته هم داشتم یه ضایعه سفت گوشتی شکلم داشتم یه اندازه تقریبایک سانت وتاصبح خونریزی دکترگفت سقط نشده. 

من وقتی امروزسنوانجام دادم دکترگفت چون الان جنین شش هفته هست واگردیدی سقط شداندازه تقریباناخن انگشت ...

سلام عزیزم من سونو رفتم دکتر گفت سقط شده بقایا هم هیچی نداشتم 

عکس سونو هم تو تاپیکام هست

"یک عدد مادر ۲۳ ساله مادر دوتا کوچولو هستم"                                          - متاهل و متعهد💙🌱
عزیزم سونو رفتی؟

من رفتم سونو روز شنبه خونریزی هم داشتم گفت مشکلی نداره 

سقط شده بود بقایا هم نداشتم 

امروز خونریزیم هم تموم شده 

سونو هم بدون بیمه شد ۴۰۰ مثل اینکه دکتر ثبت نکرده بود رو بیمم منم حوصلم نگرفت دوباره تا مطب برم آزاد رفتم

"یک عدد مادر ۲۳ ساله مادر دوتا کوچولو هستم"                                          - متاهل و متعهد💙🌱
من رفتم سونو روز شنبه خونریزی هم داشتم گفت مشکلی نداره سقط شده بود بقایا هم نداشتم امروز خونریزیم هم ...

میشه بگیدچندتاقرص مصرف کردیدمن دوباره هفتاگرفتم سه ونصفی زیرزبانی سونصفی واژنی استفاده کردم یه روزکامل خونریزی شدیدبالخته داشتم وروزبعدکمترشدمثل لکه بینی الان روزسومه ولی بیشترشده ازصبح سه تاپک استفاده کردم ولی بقایاازجنس گوشت احساس نکردم همش لخته بوده همون روزاول دردداشتم الان ندارم معذرت میخوام خونریزیمم حالت کشسان ژله ایی هست نه لخته 

میشه بگیدچندتاقرص مصرف کردیدمن دوباره هفتاگرفتم سه ونصفی زیرزبانی سونصفی واژنی استفاده کردم یه روزکا ...

من  اینجوری نبودم خونریزی در حد پری بود که دقیقا بعد یه هفته و روزی که رفتم سونو تموم شد 

لخته های  و سه تا چیز شبیه گوشت سفت تر از لخته هم دفع کردم 

بعد رفتم سونو گفت بقایا نداری بچه هم افتاده 

طبق دستور که کسی که خریدم داد مصرف کردم 

یدونه زیرزبونی یکساعت بعد یدونه داخل رحم 

دوباره یکساعت بعد یدونه داخل رحم 

یک ساعت بعد یدونه داخل رحم 

یک ساعت بعد یدونه داخل رحم 

سرجمع ۵ تا قرص یدونه خوردم ۴ تا واژینال 

بعد پله بالا پایین کردم و از پله پریدم چند بار تا بازار پیاده رفتم افتادم خونریزی اومدم دکتر گفته بود بعد از به خونریزی افتادن زعفران بخور دوتا لیوان پر زعفران غلیظ درست کردم خوردم بعدم شربتشو دریت کردم یه هفته هرروز میخوردم بعد ی هفته هم رفتم سونو 

شما شاید قرصت اصل نیست قرص اصل پشتش بنفش نوشته سایتوتک فایزر به تاریخشم دقت کن کنارش حک شده انقدر زیاد نخور عوارض داره 

من فقط یدونه خورده بودم تهوع ولم نمیکرد