2777
2789

کسی اینطور بوده ؟ 

چند ساعت بعد اثر میکنه؟ 

"یک عدد مادر ۲۳ ساله مادر دوتا کوچولو هستم"                                          - متاهل و متعهد💙🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ساعت اول کوی شکمم پیچ خورد و دیگه هیچ خبری نشد...یک هفته بعد خونریزی خفیف داشتم یک روز و نصفی

بعد افتاد؟ فقط با همون خونریزی کم ؟

"یک عدد مادر ۲۳ ساله مادر دوتا کوچولو هستم"                                          - متاهل و متعهد💙🌱
کی استفاده کردی

ساعت ۱۱ زیر زبونی 

۱۲ رحم 

۱ رحم 

ساعت دو هم یکی دیگه باید مصرف کنم 

اما فقط درد خفیف و حالت تهوع دارم دیگه هیچ علائم و خونریزی نیست

ساعت ۱۱ زیر زبونی ۱۲ رحم ۱ رحم ساعت دو هم یکی دیگه باید مصرف کنم اما فقط درد خفیف و حالت تهوع دارم د ...

درخواستمو قبول کن

یه روزم میگم سخت بود ولی من انجامش دادم...!                    در من دختری ساز امیدواری میزند..🍃🌠
ساعت ۱۱ زیر زبونی ۱۲ رحم ۱ رحم ساعت دو هم یکی دیگه باید مصرف کنم اما فقط درد خفیف و حالت تهوع دارم د ...

دمنوش بخور بشین پاشو برو

تهوع هم عوارض قرصاس احتمالا اسهال شدیدم میگیری 

برا من ۱۲ ساعت بعد سقط شد

یه روزم میگم سخت بود ولی من انجامش دادم...!                    در من دختری ساز امیدواری میزند..🍃🌠
دمنوش بخور بشین پاشو بروتهوع هم عوارض قرصاس احتمالا اسهال شدیدم میگیری برا من ۱۲ ساعت بعد سقط شد

دمنوش چی؟ 

برام نوشته بعد از اخرین قرص یعنی ساعت ۲ زعفران غلیظ دم کرده بخورم و بپر بپر و بشین پاشو 

هنوز قرص اهرو نذاشتم انقد حال معدم بده اصلا جون ندارم 

دمنوش چی؟ برام نوشته بعد از اخرین قرص یعنی ساعت ۲ زعفران غلیظ دم کرده بخورم و بپر بپر و بشین پاشو هن ...

اگه امکانش هس ب کسی بگو که بیاد پیشت برات اماده کنه و مواظبت  باشه نکنه حالت بد شه بخاطر قرصا

دمنوش اویشن_بومادران_زعفران غلیظ_سیاه دانه

قرصتم مصرف کن خدا کمکت کنه 

دمنوش بخور بشین پاشو بروتهوع هم عوارض قرصاس احتمالا اسهال شدیدم میگیری برا من ۱۲ ساعت بعد سقط شد

من اصلا اینطوری نبودم نه اسهال گرفتم نه درد داشتم نه خونریزی زیاد🥴

لعنت به ذات و وجودت افغانی....
بله...چون زود اقدام کردم

چند هفته بودی مگه؟ ذاتا بارداری ۴ هفته معلوم میشه من پنج هفتم امروز قرص خوردم اول مثل اب بود الان افتادم خونریزی شدید شدید نیست کم هم نیست کمر و دلم درد میکنه اما چیزی دفع نکردم مثه این تاپیکا که خوندم لخته یا چیزی شبیه نطفه دفع نکردم هنوز بعد قرص ۴ خونریزی شروع شده کلا گفت چهار تا بخور بعد زعفران بخور 

الان هم زعفران دم کردم هم شربت زعفران درست کردم بچه هام خوردن خودم هم زعفران غلیظ و شربتشو خوردم ..

بعدش سونو دادی؟ با خونریزی خالی فکر نکنم بشه باید دفع شه و بقایا نمونه

من اصلا اینطوری نبودم نه اسهال گرفتم نه درد داشتم نه خونریزی زیاد🥴

منم ندارم فقط تهوع دارم البته سرما هم خوردم سرفه میزنم خودش ایجاد تهوع میکنه 

اگه امکانش هس ب کسی بگو که بیاد پیشت برات اماده کنه و مواظبت باشه نکنه حالت بد شه بخاطر قرصادمنوش ا ...

سلام گلم ممنون از کمکت🌸🌸🙏

من مامانم اینا تهرانن .. با خانواده شوهر تو ی مجتمع هستم اما از بارداری و سقطم خبر ندارن  

کلا نیازی هم به کسی ندارم دردام خفیفه

تا الان همسرم خونه بود دید مشکلی ندارم رفت تازه نیم ساعت پیش که رفت افتادم خونریزی یکم پله بالا پایین کردم زعفرون خوردم 

ولی هیچی غیر خون دفع نکردم «معذرت میخوام از بیانش» 

اما این ایرادی نداره ؟ 

سلام گلم ممنون از کمکت🌸🌸🙏من مامانم اینا تهرانن .. با خانواده شوهر تو ی مجتمع هستم اما از بارداری ...

ب مرور دردت بیشتر میشه و خونریزیتم بیشتر میشه

بنظرم ساعت ۱۰ و اینا لخته دفع میکنی هرچقد بپر بپر کنی زودتر تموم میشه

سعی کن یچیز شیرینم بخوری ک فشارت نیفته

خونریزیت در چ حده؟در حد پریودی هست؟