2777
2789
عنوان

زخم دهانه رحم

3238 بازدید | 24 پست

تو رو خدا هر کسی تجربه داره بیاد کمکم کنه از شدت گریه و ناراحتی کل بدنم داره می لرزه

۳۲ سالمه دو ساله ازدواج کردم تو پاپ اسمیر التهاب شدید نشون داد دکترم فرستاد کولپوسکوپی و از زخمم نمونه برداشتن 

جوابش هفته بعد میاد ترس جونمو برداشته نکنه سرطان باشه اگر بگن رحمتو باید در بیاریم چکار کنم دنیا برام تیره و تار شده کاش یدونه بچه داشتم من خون ریزی بعد رابطه یا بین دو پرید ندارم ولی روز دوم سوم پریود دفع لخته داشتم ترشحاتمم زیاد بوده همیشه دو سه ماهی هم هست ده روز قبل پریود تا چند روز بعدش سمت چپم درد می گیره تیر می کشه دردش می زنه به پام و زانوم نوشته از علائم سرطان دهانه رحمه 

برام دعا کنید من زندگیمو دوست دارم شوهرمو دوست دارم نمی خوام بمیرم مامانم بعد من چی میشه شوهرم چی میشه خدایا به دادم برس

ای بابا برای چی پا میشی میری نت رو میخونی اونجا هرچی نوشت با هرعلائمی شما اون مریضی رو دای ؟؟؟؟ منم زخم دهانه رحم دارم فعلا دارم دارو مصرف میکنم تا ببینم چی میشه چرا انقدر منفی نگری دختر 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم زخم دهانه رحم بخاطر عفونت های مکرر هست چیزی نیست گلم منم داشتم ی دکتر گفت باید فریز کنی ولی دک ...

چرا پس ازم نمونه برداشتن میگن تا دکتر مورد مشکوک نبینه نمونه بر نمی داره که ،الان پریود شدم سر موعد ولی اون قدر گریه کردم و استرس تموم وجودمو گرفته خون ریزیم قطع شده دکترم گفت زخم اساسی داری کل دهانه رحمتو گرفته اخرم گفت این چه دردیه تو این سن گرفتی از اون موقع حرفشتو گوشمه کل بدنم می لرزه از ترس

چرا پس ازم نمونه برداشتن میگن تا دکتر مورد مشکوک نبینه نمونه بر نمی داره که ،الان پریود شدم سر موعد ...

اخه بعضی دکترا بفکر پولن فقط گلم یا تشخیصشون اشتباست ایشالله که چیزی نیست گلم. زخم رحم طبیعیه

نترس بابا منم از پنج سال پیش زخم دهانه رحم گرفتم رفتم نمونه هم برداشت التهاب شدید بود 

پنج سال پیش دو بار فریز شدم خوب شد باز پارسالم یکم زخم شد ک همون دکتر ی بار دیگه فریز کرد الان زخم ندارم خوب شدم

ببین جوابش میاد چیزی نبود برو فریز کن جای خوب 

دکتر من میگم دهانه رحم تو خیلی حساسه ضربه بخوره زود زخم میشم یا عفونت زیاد ک بمونه 

انَّ مَعَ العُسر یُسرابا هر سختی ، آسانی هست ؛
شما چه علائمی داشتی؟از زخمت نمونه برداشتن؟

من سوزش و خارش داشتم

فکر کردم عفونت رفتم گفت عفونت نداری

ولی زخم دهان رحم داری

حتی ازمایش مشکوک به سرطان دادم منفی بود

وزن اولیه ۶۴😮وزن الان ۵۹.600😍وزن هدف ۵۸🤩قد ۱۶۶🥰من میتوانم 💪💪💪💪
علائم شما چیه تست پاپ اسمیر چی نشون داده؟

من سوزش و درد همزمان داشتم ،یعنی درحالت خواب هم درد رو حس میکردم ،والا گفت داروهارو مصرف کن بعد پاپ اسمیر بده 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم