2777
2789
عنوان

زخم دهانه رحم

| مشاهده متن کامل بحث + 3255 بازدید | 26 پست

استارتر انشالا مشکلت حل بشه 

راهنماییم میکنی 

منم تست پاپ اسمیر دادم و التهاب شدید دارم 

برای زخم رحم دوباره معاینه میکنن؟؟؟؟ 

مهربونا با دلهای پاکتون دعا کنید برام زندگیم درست بشه😢💔 الهی خیر و برکت بباره به زندگیتون😢💔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

استارتر انشالا مشکلت حل بشه راهنماییم میکنی منم تست پاپ اسمیر دادم و التهاب شدید دارم برای زخم رحم د ...

من چون واسه بارداری عجله داشتم نوشت منو کولپوسکوپی که از زخمم نمونه برداشتن فرستادن ازمایشگاه حالا با توجه به نوع زخمم قراره درمان بشم جواب ازمایشم هفته بعد میاد 

سلام عزیرم.زحم‌رحمت چی شد؟من تازه فهمیدم زخم‌دارم‌ ونمیدونم باید چیکارگنم

سلام عزیزم اگر عفونت داری اول بایو عفونتت درمان بشه بعد زخمتو درمان کنی من از دکترا نتیجه نگرفتم رفتم پیش ماما بهم شیاف گیاهی داد فعلا دارم اونو استفاده می کنم منتظرم نتیجه بگیرم تاپیک می ذارم 

دوشنبه جواب نمونه برداری منم میاد خدا بهم رحم کنه فقط

سلام عزیزم جواب نمونه برداریت چی شد وای منم از دیروز دارم میمیرم حین رابطه خونریزی داشتم دیروز دکتر پاپ اسمیر انجام داد امروز رفتم نمونه بردارب هم گفتن بایذ انجام زدم ک گفت زخم شایذ داری چیکار کردی تو رو خدا

عزیزم نترس چیز مهمی نیست منم ۳ سال پیش زخم دهانه رحم داشتم دکترم گفت درمان نکنی بدخیم میشه ،فریز کردم زخمم خوب شد 

بعد از اینکه فریز کردی و زخمت خوب شد حداقل تا سه سال ،سالی یک تا ۲ بار تست پاپ اسمیر بده 

عزیزم نترس چیز مهمی نیست منم ۳ سال پیش زخم دهانه رحم داشتم دکترم گفت درمان نکنی بدخیم میشه ،فریز کرد ...

برای من مشکلی نداشت خوشبختانه نمونه برداریم هیچی نشون نداد حتی دکترا گفتن تو زخمت خیلی سطحی بوده و نباید بیوپسی میشدی متاسفانه دکترا به خاطر پول هرکاری می کنن و استرس بیجا میدن 

سلام عزیزم جواب نمونه برداریت چی شد وای منم از دیروز دارم میمیرم حین رابطه خونریزی داشتم دیروز دکتر ...

هیچی نبود خداروشکر،من خونریزی نداشتم حین رابطه،نباید نمونه برداری میشدم متاسفانه بخاطر دومیلیون پول این بلا رو سرم اوردن سعی کنید پیش دکترای پولکی اصلا نرید دکترا هر چی معروف تر پولکی تر