2777
2789
خونه مادرشوهر که مهمان حساب نمیشین🙄

جدا؟!

ولی وقتی به نفعشون نیست میگن مهمون اینقدرپرونمیشه😁😂🤣🤣

من خونه مادرم هم مهمونی میرم

اونجاکه جای خودداره

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
ایشون خیلی اهل نماز و روزن ینی منی که باپیرهن بلند میام بیرون و شال سرم میکنم از نظرشون کافرم تازه ع ...

به قول قدیمیهابه رفتارکسی برونه به لباسش

مهم نیست کی هستش

هرکس رفتارخوبی کرداونویادبگیریم

من خودم روراحت کردم

گفتم نمیخوام ببینمتون

به زوراومدن خونم منم محل سگ ندادم رفتن

ازخدامیترسم

ولی خیلی آزارمون دادن

به شوهرم میگم مادرته برووبیادو....گناه داره

ولی مثل قبل خودم رونمیکشم براشون

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به قول قدیمیهابه رفتارکسی برونه به لباسشمهم نیست کی هستشهرکس رفتارخوبی کرداونویادبگیریممن خودم روراح ...

دقیقا عین من 

خداروشکر شهر دیگه هستیم وگرنه از اون عادت ها دارن سر ظهر ساعت دو بدون زنگ زدن میومدن خونمون 

یبار پدرشوهرم اومدمنم تازه عروس لباس نامناسب سر ظهر هم بود خونه نامرتب درو باز نکردم 

شبش مادرشوهرم اومد خونمون با تیکه بهم گفت قدیما ی حیایی بود الان عروسا فکر میکنن ریسس خونن دروباز نمیکنن

منم گفتم قذبم ک نیست تلغن هست تمای بگیرین شاید یکی لباس رو بند داسته باشه دلس نخاد کسی ببینه

خانم بدش اومد

دقیقا عین من خداروشکر شهر دیگه هستیم وگرنه از اون عادت ها دارن سر ظهر ساعت دو بدون زنگ زدن میومدن خو ...

آفرین👌👌👏👏

دقیقا عین من خداروشکر شهر دیگه هستیم وگرنه از اون عادت ها دارن سر ظهر ساعت دو بدون زنگ زدن میومدن خو ...

به جهنم که بدش اومد آفزین بهت خوب گفتی بهش.... انقدر بدم میاد بیخبر سرشون و عین خر میندازن پایین و میرن خونه مردم...

خب خبر مرگت یه زنگی تماسی چیزی بگیر...

من یه بار پسرم نوزاد بود بعد اصلا شبا نمیخابید

بعد منم همیشه خسته بودم 

این که ظهرا میخابید منم کنارش غش میکردم

بعد پدرشوهرم بدون اطلاع اومده بود خونه 

منم واقعا خسته بودم خونه نامرتب

خودمم لخت درازکشیده بودم

داشتم بچه شیر میدادم

در و باز نکردم😜

دیگه از اون ببعد یادگرفت هروقت میخاد بیاد

زنگ میزنه

به جهنم که بدش اومد آفزین بهت خوب گفتی بهش.... انقدر بدم میاد بیخبر سرشون و عین خر میندازن پایین و میرن خونه مردم...

خب خبر مرگت یه زنگی تماسی چیزی بگیر...

من یه بار پسرم نوزاد بود بعد اصلا شبا نمیخابید

بعد منم همیشه خسته بودم 

این که ظهرا میخابید منم کنارش غش میکردم

بعد پدرشوهرم بدون اطلاع اومده بود خونه 

منم واقعا خسته بودم خونه نامرتب

خودمم لخت درازکشیده بودم

داشتم بچه شیر میدادم

در و باز نکردم😜

دیگه از اون ببعد یادگرفت هروقت میخاد بیاد

زنگ میزنه

به جهنم که بدش اومد آفزین بهت خوب گفتی بهش.... انقدر بدم میاد بیخبر سرشون و عین خر میندازن پایین و م ...

من هنوز بچه نداشتم ولی یادمه لباسارو از رو بند جمع کرده بودم وسط حال بود هم خودمم ژولی پولی با ی مینی ژوپ کوتاه اصلا هم وقت تعویض نداشتم

خدا شاهده دو دقیقه قبل اومدن ز میزد ی خاکی تو سرم میکردم 

بعدشم مثلاً سر ظهر اومدی مچ  منو بگیری والا سگ و میزدن تو اون گرما از خونه در نمیومد

من هنوز بچه نداشتم ولی یادمه لباسارو از رو بند جمع کرده بودم وسط حال بود هم خودمم ژولی پولی با ی مین ...

بس که بیکارن.... پذر خودم هرموقع میخاد بیاد خونم

۱۰دقه پیاده روی دارن تاخونه ما

همیشه زنگ میزنه

که باباجون من دارم یه سرمیام پیشت....

فقط هم صبحا میاد

هیچوقت نشده عصر که شوهرم خونس

یا پنجشنبه جمعه بیاد

میگه این وقتا مزاحم نمیشم

شوهرت خونه اس

به اون برس

بس که بیکارن.... پذر خودم هرموقع میخاد بیاد خونم۱۰دقه پیاده روی دارن تاخونه ماهمیشه زنگ میزنهکه بابا ...

خدا پدرتون  رو سلامتی بده

خانواده خودتان درک میکنم 

بروز حوصله نداری لباست بده آقا شاید من دلم لباس باز میخواد زیر بغلم هم پیداباشه یک دفعه میای خوب وقت کنم لباس عوض کنم

خواهرشوهرم میومدی انگار خونه رعیتش اومده تک ب تک اتاقارو میگشت خودش از تو یخچال میوه بر می‌داشت 

برا من عجیب بود این کاراش

والا ببار از برادران و خانم هاشون این چیزا رو ندیدم

میومدی مادرشوهرش می‌گفت به دخترش ببین کمد رخت خاباش مرتبه اگه نیست مرتب کن یا مثلاً در کمد وسایلم باز میکرد با لحن بد اووووو چقدر کیف میخوری پول حروم کنیا خو بتوچه

خدا پدرتون رو سلامتی بدهخانواده خودتان درک میکنم بروز حوصله نداری لباست بده آقا شاید من دلم لباس با ...

عجب🫣🫣🫣

خیلی بده واقعا 

شعور چیزخوبیه آدمیه کم داشته باشه... من خواهرشوهرام هیچ وقت دریخچالم و باز نمیکنن 

کسی که احترام خودش و حفظ نکنه بااین کارا

توچشم بقیه هم بی احترامه