2777
2789
گلم جاری فقط میخاد کار بکشه.. میخام صدام زد نرم.. مثلا بگم دستور نده خودت انجام بده خوبه

نه هیچی نگو مثلا بگو من فلان کارو انجام میدم مثلا گاز پاک میکنم یعنی اون کاری که تو میگیو من انجام نمیدم دارم کار دیگه انجام میدم محترمانه بپیچونش

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من
خانه مادرشوهر هم نمیرین کمک؟

همونجاروگفتم

بقیه جاهاکه میرم کمک

چون میزبان میدونه ازلطف منه نه وظیفه

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم نظرم همینه یبار تو این سایت گفتم طرف اومد گفت میری اونجا مفت خوری اونجاتو تکون بده ی ظرفی بشور ا ...

اصلاهروقت دعوت کردن یارفتی

مهمان هستی

البته من خودمم انتظارکمک ازاوناروندارم توی مهمانی

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
خدای بالاسر شاهده من هر وقت اونا هم میان میگم بشینین خودم بعد مهمونا همه کارارو میکنم

منم

ولی واقعابدم میادیه جابرم۱کاسه غدابخورم کل آشپزخونه طرف روتمیزکنم

همون خونه خودم راحتترم

میگم دست نزنیدوقتی میرن باحوصله جمع میکنم ومیشورم

منمولی واقعابدم میادیه جابرم۱کاسه غدابخورم کل آشپزخونه طرف روتمیزکنمهمون خونه خودم راحتترممیگم دست ن ...

ببین بحث دوست داشتن یا نداشتن برامن نیست 

من از اینکه برم پای ظرفشویی اما همه جاری هام و خواهر شوهرم بشینن بدم میاد 

بتور کن یبار رفتم با درد پرویبدی ظرف شستم تهش خواهرشوهرم گفت چرا قابلامه هاذو نشستی اشپزخونه رو جاذو‌نزدی با لحن بد طلبکارانه

من ماهی یبار اگه برم شهرمون خونشون خوب دلم نمیخاد لباسم خیس بشه 

منم الان چند ساله مهمون وار میرم 

من که بشورم و نشورم پشتم حرفه و باهام بدن پس تصمیم گرفتم لباسام خیس نشه

ببین بحث دوست داشتن یا نداشتن برامن نیست من از اینکه برم پای ظرفشویی اما همه جاری هام و خواهر شوهرم ...

آفریننننننننننن

نکته طلایی روگفتی

خوب باشی بدباشی حرف پشتته

پس بدباشیم حداقل بگن دلمون نسوزه😁😂

آفریننننننننننننکته طلایی روگفتیخوب باشی بدباشی حرف پشتتهپس بدباشیم حداقل بگن دلمون نسوزه😁😂

بعدشم بعضیذاز خانواده ها از جمله خانواده همسر من عروسو کلفت میدونن 

والا من خونه بابامم ظرف نمیشستم خونه خودمم ظرفشویی دارم 

منتظرن عروس بیاد تمیزکاری کنه 

بعدشم بعضیذاز خانواده ها از جمله خانواده همسر من عروسو کلفت میدونن والا من خونه بابامم ظرف نمیشستم خ ...

تودقیقامنی😁😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣

فدات شم😂😂😂😂

خدانکنه

زنده باشی

جالبیش اینه وقتی داریم خداحافظی میکنیم باخنده میگم تاسری بعدبیام بشینیدهم ظرفاروبشوریدهم غیبتم روبکنید😁😂🤣🤣

خدانکنهزنده باشیجالبیش اینه وقتی داریم خداحافظی میکنیم باخنده میگم تاسری بعدبیام بشینیدهم ظرفاروبشور ...

ببین من مادرشوهرم خیلی سیاست داره عمرا پشت سر کسی جلو من حرف بزنه

الان چند وقته موقع خداحافظی تا شوهرم تو خونست خیلی گرم بامن خداحافظی میکنه همین ک میره پایین ماشینو بیاره پشتشو میکنه با پسرم حرف میزنه منم دبگه عادت کردم

ببین من مادرشوهرم خیلی سیاست داره عمرا پشت سر کسی جلو من حرف بزنهالان چند وقته موقع خداحافظی تا شوهر ...

آره کم کم عروس هاهم زرنگ میشن

فقط اون دنیاهم هستش

واقعایه دخترباهزارامیدازدواج میکنه وزندگی روبراش سرهیچ وپوچ تلخ میکنندحتماازاون دنیاغافلن

آره کم کم عروس هاهم زرنگ میشنفقط اون دنیاهم هستشواقعایه دخترباهزارامیدازدواج میکنه وزندگی روبراش سره ...

ایشون خیلی اهل نماز و روزن ینی منی که باپیرهن بلند میام بیرون و شال سرم میکنم از نظرشون کافرم 

تازه عروس مورد پسند خودش بودم 

دایم دستش تسبیح دایم قران مبخونه 

اینافقط دینو خراب میکنن

اعتقاد به اون دنیا داره ولی ازارهاشوهم داره من با دخترش همسن هستم ولی اون مجرده انگار مقصر تجرد دخترش منم میخاد تلافی کنه سر من