2777
2789
اوکی بعدش.. فامیلای ما خیلی بی کلاسن میبینی وسط همون نشستنه صدات زدن بیا فلانی این کارو بکن😅

میگم که اول خودت خودتو قبول داشته باش مث ملکه ها برخورد کن .یعنی مثلا وقتی صدات میکنن باخودت بگو یه ملکه روصدا کردن وبا حفظ شخصیتت برو در حدمعمولی اونکارو انجام بده

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نگاه خانواده شوهر من دوست دارن ازت کار بکشن تا میشینی میگن پاشو بیا فلان کارو بکن..

خب زیاد نمون دیگه اگه هر هفته میری دو ساعت یا سه ساعت اینا بیشتر نمون 

منم هر هفته میرم تو دوران عقد خیلی مادرشوهرم یه کارایی میکرد بدم میومد اما کاری کردم الان احترامم میزاره 

چون شرطیشون کردم اگه بد رفتار کرد کمتر رفتم و سرسنگین شدم 

خوب رفتار کرد خوب شدم 

یه کار دیگه هم کردم با مادرشوهر مادرشوهرم که همون مادربزرگ میشه خیلی خوبم و اونم هوامو داره زنگ میزنه پدرشوهرم میگه هوای عروسمو داشته باش بخاطر اخلاقای مادرشوهرم میگه.مادرشوهرمم اینجوری که شده خیلی حواسش هست😅

میخندم شاید دنیا به روم نخنده اما بازم میخندم ...برای حفاظت از سلامت روانم میخوام در بعضی مواقع پوکر فیس باشم .۱۳ آذر ماه ۱۴۰۳.......

میگم که اول خودت خودتو قبول داشته باش مث ملکه ها برخورد کن .یعنی مثلا وقتی صدات میکنن باخودت بگو یه ...

با حفظ شخصیت برم پا ضرفشویی.. 

نگاه من مشکلم کار نیست اینکه صدام میزنن خیلی رومخهه

چن بار صدا میکنن برادرشوهرا و پدرشوهرم نشستن زشته نرم

خب برو ولی برا خودت وظیفه ندون فکرکن لطف میکنی وزیادکارنکن هر حسی که خودت به خودت داشته باشی دیگران هم همینطورن.من اوایل فکر میکردم با کارکردن ارزش پیدا میکنم تو خانواده ولی الانکه خودم برای خودم ارزش قائلم خیلی بهتره

خب برو ولی برا خودت وظیفه ندون فکرکن لطف میکنی وزیادکارنکن هر حسی که خودت به خودت داشته باشی دیگران ...

میخام دا نزنن نرم چه بهونه ای بیارم یا جوابی بدم ک دیگه منو برا کار صدا نزنن

با حفظ شخصیت برم پا ضرفشویی.. نگاه من مشکلم کار نیست اینکه صدام میزنن خیلی رومخهه

خب همین دیگه وقتی وقار خودتو حفظ کنی زیاد باهاشون صمیمی نشی کم کم رفتارشون بهت محترمانه میشه همون چندتا ظرفم میتوتی خیلی ساکت بشوری بیای بشینی .

خب همین دیگه وقتی وقار خودتو حفظ کنی زیاد باهاشون صمیمی نشی کم کم رفتارشون بهت محترمانه میشه همون چن ...

گلم جاری فقط میخاد کار بکشه.. 

میخام صدام زد نرم.. 

مثلا بگم دستور نده خودت انجام بده خوبه

نگاه اگه همه نشسته باشن منو صدا میزنن بیا این کارو بکن

من یبار خاله شوهرم این کار رو کرد کاری کردم آخرین بارش باشه 

دقیقا وقتی صدام کرد از آشپز خونه من اون موقع تو دوران عقدم بودم خیلی بد بود کارش 

ده دقیقه بعدش شوهرم صدا زدم گفتم منو برسون خونمون دیگع اخرین بار بود.الانم من خودم پا میشم کمک میکنم میرم خونه پدر شوهرم میخوام ظرف بشورم مادرشوهرم به زور میاد کمک میکنه 

میخندم شاید دنیا به روم نخنده اما بازم میخندم ...برای حفاظت از سلامت روانم میخوام در بعضی مواقع پوکر فیس باشم .۱۳ آذر ماه ۱۴۰۳.......

میخام دا نزنن نرم چه بهونه ای بیارم یا جوابی بدم ک دیگه منو برا کار صدا نزنن

خودت برای خودت مشخص کن که تو مهمونیا کدوم کارو گردن بگیری که هم زشت نباشه کارنکردی هم شخصیتت حفظ شده باشه.مثلا من خاهرشوهرام چون خونه من فقط ظرف میشورن منم خونشون برم قبل از شام اصلا داخل اشپزخونه نمیرم بعداز شام هم خودم میرم با اونیکی خاهرشوهرم دوتایی ظرفارو میشوریم میام میشینم .خودت یه کاریو برا خودت مشخص کن که تو مهمونیها همونو انجام بده به بقیه ش دست نزن