2777
2789

پر حرف نباش به اندازه کار کن نه خیلی کم نه زیاد 

لباس های خوب بپوش جلوشون با شوهرت بهترین باش جلوی اونا از قبلم با شوهرت هماهنگ کن چقدر میخوای بمونی تو جمع 

صمیمی اصلا نشو فقط خونگرم باش اصلا خونسرد و مغرور نباش پیششون مادرشوهرت رو مامان صدا کن اگه کسی هم مزه ریخت بهت تو نه بخند نه نگاش کن اگرم زیادی حالت بد بود پیششون به شوهرت یه ندایی چیزی بده که زودتر از موعد برین.

میخندم شاید دنیا به روم نخنده اما بازم میخندم ...برای حفاظت از سلامت روانم میخوام در بعضی مواقع پوکر فیس باشم .۱۳ آذر ماه ۱۴۰۳.......

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منو دیگ خسته کردن اصلا احترام نمیزارن

چون شعور ندارن دنبال عیب تو خودت نباش جلوی اینجور آدما نمیشه آدم خودشو بگیره چون بدتر میکوبوننت راهش اینه که کم بری و کم بمونی

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
خانم میرمپیش همسرم میشینم برمیگردمآشپزخونه جای مهمان نیستپس پام رونمیزارم

منم نظرم همینه 

یبار تو این سایت گفتم طرف اومد گفت میری اونجا مفت خوری اونجاتو تکون بده ی ظرفی بشور 

اتفاقا منم نظرم اینه منی ک دوماه یبار میرم خونشون مهمان محسوب میشم 

کار هم میکنین؟

ببین من بدم میادپامو بندازم رو پام بشینم بقیه برام بیارن من بخورم

بقیه خدمتکار من نیستن

من در حد خودم کمک میکنم که نگن بی ادبه

مثلا تو چیدن سفره کمک میکنم بعدم که غذام تموم شد بشقاب خودمو شوهرمو میبرم

میرسم به اون چیزی که میخوام💪💜
ن نمیشه مجبوریم خانه پدر شوهرم جمع میشن

بگو رفتارشون چجوریه چکار میکنن که دلخور میشی تو در جواب چطور رفتار میکنی

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
پر حرف نباش به اندازه کار کن نه خیلی کم نه زیاد لباس های خوب بپوش جلوشون با شوهرت بهترین باش جلوی او ...

نگاه خانواده شوهر من دوست دارن ازت کار بکشن تا میشینی میگن پاشو بیا فلان کارو بکن.. 

مما ک هر هفته میریم چی؟

چه مشکلی داری دقیقا

میخندم شاید دنیا به روم نخنده اما بازم میخندم ...برای حفاظت از سلامت روانم میخوام در بعضی مواقع پوکر فیس باشم .۱۳ آذر ماه ۱۴۰۳.......