2777
2789
عنوان

مادرشوهرم بهم گفت...💔

| مشاهده متن کامل بحث + 4575 بازدید | 109 پست
من ده ساله عروسشونم هنوزم تا یه ذره روی خوش ببینن میخان سو استفاده کنن

برا منم همینن. خود همسرمم همینجوره همین ک میبینه مثلا تو روش میخندم سوارم میشه چ برسه ب اونها ک دیگه اسمشون روشونه قوم شوهرن 

برای کسانی که دوستشان داری نوری باش🌱
میفهمم وی میگی ،مادر شوهر منم گاهی اینقدر تحفیرم میکرد که اصلا تو شک میموندم که این چه حرفایی بود به ...

مادر شوهر من ی بار  گفت فللنی تو زدی و بردی پسر من گرفتتا.....🤐🤐🤐🤐

برای کسانی که دوستشان داری نوری باش🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میفهممتببین قانون طبیعته اینجور ادما که شل و تنبل و بیخیالن اخر سر هم آدمای خوبه میشن،همه کمکشون میک ...

چ همدردیم😂

فک کن پدرشوهرم میرفت خریدای یکی از جاریامو میکرد میبرد جلو درخونشون.بعد مادرشوهرم نمییییتونه با بچه کوچیک خب سخته بره خرید. حالا خرید درحد ی پنیر و ابلیمو مثلا اونم از اسانسور میومد پایین میرسید ب مغازه😑😄🤦

دیگه من گفتم وا من پس چجوری میرم با بچه کوچیک؟! مادرشوهرم گف تو فرق میکنی توخودتو‌مقایسه نکن. 🙃دیگه باتمسخر گفتم شما یجوری حرف میزنی انگار من ی زنه پنجاه سالم چهارپنج تاشکمم زاییدم تجربه دارم. یهو خجالت کشید خندید 

parasoo1989@
الان چطورکار میکنه؟بنظرت بد نمیشه؟؟؟جلو مادرش

الانم فقط ی ظرف میشوره هیچ کار نمکنه

چرا بد میشه ما ک هممون ازش ناراحت بودیم ولی مادرم هیچوقت بهش هیچی نگف حتی جلوش خم و راستم شد تا سفره بندازه غذا بزاره چای بزاره جلوش

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
اینم هست میگم تحمل کنم تا برم خونه خودمولی اگ این چیزها عادتشون بشه و وظیفه من بدونن دیکه نمیشه جمعش ...

تو به عنوان مهموم میری نمیشه ک بخوری بخوابی وظیفته کمک کنی خودتو با خواهرشوهرت مقایسه نکن اوکجا خونه خودشه دوس  نداره کار کنه تو نمیتونی دخالت کنی چیزی ام بگی میگه چی پر رو هر روز اینجاس دوس داره بخوره بخوابه 

ففط سیاست داشته باش خودتو از الان بد نشون نده یه ظرف شستن خونه تمییز کردن چیزی نیس