2777
2789
عنوان

چرا من عرضه رانندگی ندارم بااینکه گواهی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1713 بازدید | 89 پست

برید کنار رکورد دارتون اومد😅

11 ساله گواهینامه دارم بار دوم تو شهری قبول شدم ولی هنوز جرات تنها ماشین سوار شدن ندارم یعنی خاااااک تو سرررررم

عشق مقدس است و عاشق اهل خیانت نیست⁦❤️⁩ عاشق ناپاکی را به حریم پاک و مقدس دل راه نمی‌دهد 💚 هوس رانباید عشق نامید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با چن وقت تمرین راه میفته کسی که تمرین کنه؟

هرچی بیشتر زودتر راه میفتی از جاهای خلوت شروع کن تا برسی جاهای شلوغ اگه احتیاط کنی مطمئن باش هیچ اتفاقی نمی افته

یه روز خوب میاد❤️
میشینم ت جاده اروم میرونم با دنده ۳ پیاده میشم باز همون اب همون کاسه

جاده جلوت نرو برو جاهایی شلوغ حتما حتما کسی که ماشین بلد باشن بغل دستت بشینه 

چند تا سبقت بگیری 5.6 تا فحش گیرت بیاد ترست می‌ریزه 😂

وَ لاتُعَنِّنی بِطَلَبِ مالَمْ تُقَدِّرْ لی فیهِ رِزْقاً.»‌ 
دختر من رانندگی میکنم ولی همیشه سردرد میگیرم بدم میاد فحشم میدن،میترسم ماشین خراب شه،میترسم خسارت بز ...

عزیزم شیشرو بده بالا اصلا به روی خودت نیار و مهم نباشه همه از روز اول که راننده نبودن همه خاموش کردن همه کند بودن تو رانندگی پس نباید برات مهم باشه اصلا و عزیزم احتیاط کامل و بکن اما نمیشه اصلا تصادف وجود نداشته باشه که بعد احتیاط کنی هیچ مشکلی پیش نمیاد

واقن چرا میترسین؟ من عاشق رانندگیم عاشق سبقت گرفتن ا اینو اون جاکردن خودم تو ترافیک و جلهای شلوغ تن ...

یه سوال ازت دارم همیشع واسه شروع رانندگی میشع اول کلاج بگیرم وقتی نقطه حرکت رسید بعد گاز بدم ؟

کاش من شهامت اینو داشتم حتی به اینا فکر کنم از اول اینجوری بودی؟

اره

از همونموقه ک داشتم یاد میگرفتم همینجور بودم مربیمم خیلی خوشش میومد بهشم میگفتم من همون بااار اول قبول میشم و شدم😂

بخدا منم گنده گویی میکنم ک دارم گواهینامه اگ کسی بگه ی متر این ماشینو بکش جلو یا عقب میرینم ب خودم

اخ گفتی ی جا میریم ب شوهرم میگم درست پارک کن من تو ماشینم ی وقت نگن جا ب جاکن ضایع بشم❤️😂😂

هر وقت تو سایت اسممو دیدی جان من ی صلوات برای حل مشکلم بفرس❤️شروع رژیم۴/۱
عزیزم شیشرو بده بالا اصلا به روی خودت نیار و مهم نباشه همه از روز اول که راننده نبودن همه خاموش کردن ...

خیلی احتیاط میکنم بعدش سردرد میگیرم،مادرشوهرمم اینو گرفته دست میگه هرکسی که راننده نمیشه

در کرب و بلا بی طرفان بی شرفانند       تاریخ همین است یزیدی و حسینی
هرچی بیشتر زودتر راه میفتی از جاهای خلوت شروع کن تا برسی جاهای شلوغ اگه احتیاط کنی مطمئن باش هیچ اتف ...

پناه بر خدا ، قراره یه پراید بگیرم ولی از همین الان استرس دارم...

خیلی دلم میخاد قشنگ رانندگی کنم و این ور اون ور برم

2810