نهههه با اون همه داروی بیهوشی که گرفته بلند میشه قر میده🤣🤣🤦♀️
بسه دختر چیزی به تعلیقت نمونده هااا😅😅😅
هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و.... شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه. ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
ن گلم خواهر شوهرم ب یمی گفته ک زن داداشم یعنی من از داداشم پیر تر میزنه
چقدر بی ادب
خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
شیطونو لعنت کن،ببین قد جزو معیارای ابکی دختران کم سن بیسواد احمقه،باور کن هییییچ تاثیری تو زندگی نداره،معیار خیییلی فرعی هستش،حرف دیگرانو ول میکنی،چه بسا از رو حسادت میگن بااین خوبیا وتعاریفی که از همسرت کردی.خیلیارو میشناسم قد۱۹۰ وزن ۱۵۰،اما دریغ از یه ذره مردونگی،غیرت و استقلال،از زن هم زنتر هستن.نردبان داروخونه که نمیخای عزیز
وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!
اره از خودم بدم اومده ولی خدا نگذره از اطرافیان با زخم زبونشون این حسو بهم دادن یبار مادرم چنان نگاهی ب ما انداخت 13 ب در بود بعد تنها ک شدیم گف مادرش بهش نرسیده این لاغر مردنی و کوتاه شده اونجا دلم میخاست بمیرم باخودم گفتم شما منو دادین بعد باز حرفم میزنین
بعضی مواقع واقعاً همچین حسی دارمم از خودم بدم میاد چون اون هیچ تقصیری نداشته وقتی کنا ...
بببخشید نمیدونم یه نفر از کاربرا گفت که من شوهرم رو با جوونای حالا مقایسه میکنم نمیدونم شما بودید یا یه کاربر دیگه میخواستم اون رو ریپلای کنم
عزیزان نی نی سایتی قبل از اینکه از روی عکس پروفایل بگید که آقام لطفا عکس شهید رو تو گوگل سرچ کنید...خدایا مرا پاکیزه بپذیر. بیاد شهیدان مهدی باکری و قاسم سلیمانی