2777
2789
اخه تو حالت عادی ک مشخص نمیشه😭حسم میگه نینی یار عین عقاب اون بالا دنبال شکاره روزشه

شک نکن جز تعلیقی هایی😅😅

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودمم از خودم بدم اومده 😭😭چند نفر ب گوشم رسید ب شوهرم عیب گرفتن الان خیلی زوم شدم رو قدش و هیکلش&n ...

اگه مهربون و وفاداره بیخیال قد شو

شیطان اولین کسی بود که فهمید آدم ها ارزش پرستیدن ندارن😈😈😈

راجب سوالت من مشکلی ندارم

اما من خودم قدم ۱۷۰ هم قد همسرمم

اوایل نمیفهمیدم

الان چهل سالمه حسرت یک مرد قد بلند دارم

ادم بی بند و باری نیستما

اما دایی هام ۱۹۶ قدشونه

کنارم وایمیستن حسرت میخورم

که چرا رفتم با یک کوتاه نحیف ازدواج کردم

اشتباهه محض هست

هر زنی باید با مردی که از خودش درشتتر هست ازدواج کنه

همش تقصیر پدر مادر احمقم هست منو دادن ب این ب زور نمیدونم اونموقع ک 20 سالم بود زیاد ب چشمم نمی‌شود ...

😑😑😑😑من خودم این اینکه هیلکی هستم جوری که همه میگن در این حد ولی شوهرم نیست هرگز این حرفا ذهنم هم نیومد😑شاخ در آوردم 

طلاق بگیری بهتره حداقل بنده خدا آرزوی مرگش نکنی 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
خخواهر من این از وسوسه های شیطانه خوب بود هیکلش مثل گاو بود ، دست بزن ، زبون فحش داشت  ، اونوق ...

خواهر من کاش از همه نظر حداقل منو تامین میکرد

وقتی از هیچی خبر ندارید حرف الکی نزنید

بعضی مواقع عینه خانوما رفتار میکنه دلم میخواد سرم بزنم به دیوار

اما خیلی تلاش می‌کنه برا زندگی

اما برام از همه نظر کم گذاشته خدا شاهده

واقعا متاسفم برا همسرت اون مرد خوب که برای کسی مثل تو مایه میزاره،بجای آرزوی مرگ برا اون،خودتو بکش ی ...

میدونم سگ شدم ک اینجوردعایی میکنم چکار کنم گلم حرفت حقه ولی دست خودم نیست دورو اطراف هنه هیکلی شنیدم بهم خندیدن بهم گفتن خ شوهر احمقم گفته زن داداشم پیر تر میزنه سنش در حالی ک من خیلی سرترم از اون 

اسی رو حلال نمیکنم با اون کارشناسه شیطون😄

😄😄ولی سوال شما ازهمه بدتر بود 

فکر کن وسط عمل حراحی طرف را    ست کرده باشه 😆😆😆😆

سم امروز سایت تعلق میگیره به سوال شما

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
2810