2777
2789
همش تقصیر پدر مادر احمقم هست منو دادن ب این ب زور نمیدونم اونموقع ک 20 سالم بود زیاد ب چشمم نمی‌شود ...

چقدر ازت بدم اومد 

از خدا نمیترسی به شوهرت این حرفا میزنی ، 

شیطان اولین کسی بود که فهمید آدم ها ارزش پرستیدن ندارن😈😈😈

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میشه همینجا بپرسین😘

نه🥴

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 
کارشناس اتاق عمل ،شغل محبوبم🤣🤣🤣🤣🤣🤣 شوخیه نی نی یار قشنگم تعلیق نکنی

ما هم دانشگاه که بودیم

هم اتاقی اتاق عمل میخوند

کار آموزی که میرفت

میومد برامون تعریف میکرد😂😂😂😂😂

خیلی حال میداد😅😅😅😅

یه بار یه عمل داشتن یه آقای اونجاش ساچمه رفته بود

اومده بود براش دربیارن😅😅

حالا چه جوری رفته بود اونجاش سوالی بود که ما هیچ وقت به جوابش نرسیدم

تعلیق نشم صلوات

ببخشید عزیزم ریپلی تون کردم اما مردونگی به قد بلند و بازوهای کلفت و این چیزا نیس شوهر من یک و نود قد ...

اخلاقش خوبه 

نمیشه گفت همیشه 

زود قهر میکنه خیلی باید نازش کشید

جدیدا بهتر شده 

اما من الان لاغرم دارم تپل میشم دیگه اون موقع از خودش بزرگتر دیده میشم 

از شما خوشگل تر هم خیلی هست  شوهرتم بیاد همچین تفکراتی مثل خودت داشته باشه  نظرت چیه؟

به به سویفتی میبینم

کاربرخانم ! گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم
از شما خوشگل تر هم خیلی هست  شوهرتم بیاد همچین تفکراتی مثل خودت داشته باشه  نظرت چیه؟

اخه من نرمالم اون قدش 167 هست، نمیدونم خودمم از خودم بدم اومده اینجوری شدم عزیز ولی وقتی بیرون آدما رو میبینم خجالت میکشم کنار هم راه بریم فقط ی وجب ازم بلند تره لاغر لاغر

ما هم دانشگاه که بودیم هم اتاقی اتاق عمل میخوند کار آموزی که میرفت میومد برامون تعریف میکرد😂😂😂 ...

😅🤣🤣🤣🤣🤣خیلی سمه

شیطان اولین کسی بود که فهمید آدم ها ارزش پرستیدن ندارن😈😈😈
همش تقصیر پدر مادر احمقم هست منو دادن ب این ب زور نمیدونم اونموقع ک 20 سالم بود زیاد ب چشمم نمی‌شود ...

اذیت خودت نکن

من چی بگم 

۱۴ سالم بود شوهرم دادن

۱۸سالمه

بخدا هرچی خواستگار داشتم قد بلند

ولی نامزدم از همشون نسبتا بهتر بود البته بجز...

2810