2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

218 بازدید | 41 پست

خانوما من اقدام به بارداری کردم الان ۵روز مونده به پریودیم ولی تکرر ادرار ونفخ و درد سینه وبیحالی شدید دارم دیروز که ۶روز به پریودیم بود بی بی چک گذاشتم منفی بود ممکنه باردار باشم؟

یه 5 6 روز دیگه بی‌بی بزن

سرتاپاخزانیم،امادم‌ازشوق‌بهاران‌میزنیم:)🌿      عقاید‌ساختگی،اسودگی‌ساختگی‌‌و‌شکننده‌هم‌در‌پی‌دارد"              «زندگی در نهایت همهٔ مارا می‌کشد!»         

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشالله ک بارداری عزیزم 

ولی زود بی بیچک زدی 

بزار یه هفته بگذره از موعدت بعد

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
<کاش آغوشم به اندازه ی رنج هایت بود؛ عزیزم🫂🤍>.برای سلامتی نی نیم اگه میشه یه صلوات بفرستید ممنون🫰🏻

و اینکه به علائم توجه نکن 

حتما نباید علائم داسته باشی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
<کاش آغوشم به اندازه ی رنج هایت بود؛ عزیزم🫂🤍>.برای سلامتی نی نیم اگه میشه یه صلوات بفرستید ممنون🫰🏻
آهان باشه  خیلی سینه هام دردمیکنه و نفخ دارم

نفخ از علائم پریودیه ولی بازم امیدوار باش منم مثل خودتم چقدر انتشار سخته بچه‌اولته ؟؟؟؟ یا دوم ؟؟؟ 

طراح لباس و دکوراسیون داخلی هستم کمک خواستین پیام بزارین در اسرع وقت جواب میدم