2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاتون رو گفتاردرمانی می‌برید لطفا بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 2634 بازدید | 197 پست
خب مهدش رو عوض کن اینطور رسیدگی‌شون کم میشه گفتادرمان پسرم بهم گفت حتما جای خلوت بقرستش زیادی بره تو ...

باید بگردم مهد خلوت پیدا کنم این چون نزدیکمون بود گذاشتمش؛و اینک اشنا شده پسرم ی جا دیگ ی روز بردم اصلا نموند خانمه زنگ زد گفت بیا ببرش خیلی فوضولی میکنه ولی اینجا تاحالا بهم نگفتن

باردار نیستم تیکر کاهش وزنمه ایشالله ک بهش میرسم😘همراه گروه خزان نارنجی☺️وزن ۱۳آذر ۹۲۸۰۰🤐وزن هدفم تا پایان سال ۷۵هست  وزن ۲۰اذر ۹۰‌.۲۵۰🫢
ی بار آدمش کن وقتی حرف بچه وسطه بی جا میکنه نظر میده

اگ ایندفعه چیزی بگه واقعا جواب میدم اخه بچه چ گناهی داره میسوزم ازاینکه خدا ب همین سیاه دلا بچه سالم میده بعد بچه ها ما و خودمون چقدر اذیت میشیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باید بگردم مهد خلوت پیدا کنم این چون نزدیکمون بود گذاشتمش؛و اینک اشنا شده پسرم ی جا دیگ ی روز بردم ا ...

منم نزدیکمون نبود مهد که خلوت باشه باید ببریم و بیاریمش چاره ای نیست دیگه حالا یکم دورتر باشه بگرد ی جای خلوت پیدا کن که هم محیطش فانتزی باشه برا بچه جذاب باشه عم مربیش به معنای واقعی انسان باشه چون بچه های ما یکم آسیب پذیرترن باید بیشتر مراقب باشیم من گاها بی خبر میرم ببینم دارن چکار میکنن همش هم ار مربیش پرس و جو میکنم که چطور بوده تو کلاس اینطور که می‌فهمن پیگیری حواس جمع تر هم هستن

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
والا چی بگم دیگه عذاب سختی بود تا آخرین لحظه عمرم نمیتونم راحت باشم چون پسرم همیشه حمایت میخاد این ا ...

درسته ..ماهاتازنده ایم وقفیم فقط خداکنه همیشه سلامت باشن..ترست به جا و منطقیه...منم ترس دارم ولی میگم اگ سالم باشه بعدی حداقل دخترم ی همخون داره ک رها نکنتش

اگ ایندفعه چیزی بگه واقعا جواب میدم اخه بچه چ گناهی داره میسوزم ازاینکه خدا ب همین سیاه دلا بچه سالم ...

عزمزمه امتحان خدا برا هر کس ی جوره قسمت ما هم این بوده قبول دارم از همه سخت تر برا ما هست منم گاها خیلی به خدا گله میکنم ناشکری میکنم خودم بعدش گریه میکنم اما میدونم پشت همه اینا حکمتی هست دیشب به پسرم گفتم اگه این دنیا نتونی بهم بگی مامان دوست دارم قول بده اون طرف دستمو بگیری بهم بگی دوست دارم بچم نمیفهمه چی بهش میگم فقط نگاهم میکرد ی وقتا پیش خودم میگم شاید کمتر بفهمن شادتر زندگی کنن ما که می‌فهمیم همش دلمون خون میشه شاید دیر بفهمه خوشحال‌تر باشه 

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
درسته ..ماهاتازنده ایم وقفیم فقط خداکنه همیشه سلامت باشن..ترست به جا و منطقیه...منم ترس دارم ولی میگ ...

شاید همسر منم مثل شما فکر میکنه.... راستش من از هزینه هاشم ميترسم آخه الان هر چی هست میزارم برا این پسرم که بتونه کلاس بره مهد بره خرید کنه اون بیاد باید همه چی رو نصف کنیم میدونی این فکرام هست که ميترسم برا دومی حالا اگر کلاسای پسرم نبود این چیزا مهم نبود ولی خب الان شرایط فرق کرده وگرنه من خودم همیشه میگفتم اینو از شیر بگیرم دومی رو میارم چون دو سه سال طول کشید تا حامله شم

عزمزمه امتحان خدا برا هر کس ی جوره قسمت ما هم این بوده قبول دارم از همه سخت تر برا ما هست منم گاها خ ...

درسته عزیزم ..گاهی ادم دلش میگیره برا ترس از اینده اون بچس ..انشاالله معجزه بشه درمان قطعی بیاد ..مشهد پیوند سلول بنیادی و مغزواستخوان میکنن تازه میکنن هنوز گسترده نشده خداکنه درمان قطعی باشه...😔😔😔😔🥺🥺🥺🥺🥺

شاید همسر منم مثل شما فکر میکنه.... راستش من از هزینه هاشم ميترسم آخه الان هر چی هست میزارم برا این ...

اره اتفاقا منطقی ترین کاررو الان شما میکنید .‌من خودم بشدت هوایی هم شدم ..ماها رشد وتکامل وروند طبیعیش رو ندیدیم حسرت خیلی چیزاداریم ...شماهم تاوقتی روحیشو نداری ب بچت برس به همسرتم نگو کلن نمیخام چون ممکن بهت فشار بیاره بگو شرایط پسرمون بهتر بشه بهش فکر میکنم ....من شوهرم اونقدرررر ترغیب نیست باز برا بچه خودم اصرار دارم ...شوهرم میگه باید خونه رو بزنیم ب اسم دخترمون تا دراینده خواهر یا برادرش بیرون نندازنش باز من میگم براش حامی میشن ..‌ادم نمیدونه چی درسته چی غلط

درسته عزیزم ..گاهی ادم دلش میگیره برا ترس از اینده اون بچس ..انشاالله معجزه بشه درمان قطعی بیاد ..مش ...

تا اونجا که تحقیق کردم ن علتش معلومه ن درمانش ... انشالله بتونن حتی شده با تاخیر خوب شن

تا اونجا که تحقیق کردم ن علتش معلومه ن درمانش ... انشالله بتونن حتی شده با تاخیر خوب شن

الهی آمین..اره ..اما میگن مشهد چند مورد به نتیجه رسیدن دکتر دخترم گفت اگ نتیجه های بیشتری برسن گل دخترتو میفرستیم 

اره اتفاقا منطقی ترین کاررو الان شما میکنید .‌من خودم بشدت هوایی هم شدم ..ماها رشد وتکامل وروند طبیع ...

منم از همه اینا ميترسم این که ولش کنن بزارنش تو کوچه برن دبگه اعتماد ندارم ولی به خواهر کوچیکم سپردم بعد از من تو مامان پسرم باش خواهرم خیلی دوسش داره ولش نمیکنه همیشه بعد از من حامی خوبی براش بوده مطمئنم میتونه کنارش بمونه

الهی آمین..اره ..اما میگن مشهد چند مورد به نتیجه رسیدن دکتر دخترم گفت اگ نتیجه های بیشتری برسن گل دخ ...

ببین اگر رفتی حتما به منم بگو

باشه عزیزم شاید یکسال بعد بشه ولی این تاپیکتو ذخیره میکنم

مممنونم عزیزم❤

2810