2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاتون رو گفتاردرمانی می‌برید لطفا بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 2634 بازدید | 197 پست
ببین پسرمن الان خیلی کم اکو داره کا مربیش میگه میخاد دستورات رو تو مغزش تحلیل کنه برا همین تکرار میک ...

چ خوب؛ولی پسر من روزی چندبار اکو میکنه من‌حس میکنم‌چون توانایی پاسخ نداره اینکارو میکنه اگ بتونه روان صحبت بکنه و بفهمه چی ب چیه دیگ اکو نمیکنه؛شما هفته ای چندبار میبرین کار درمانی؟

باردار نیستم تیکر کاهش وزنمه ایشالله ک بهش میرسم😘همراه گروه خزان نارنجی☺️وزن ۱۳آذر ۹۲۸۰۰🤐وزن هدفم تا پایان سال ۷۵هست  وزن ۲۰اذر ۹۰‌.۲۵۰🫢

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کتاب افعال رو دارم و همش هم من هم مربی کار میکنه باهاش فعل ها رو میگه مثلا بگیر بده بیا برو بریم پاش ...

میدونی عزیزم من زود بغض میکنم ..اصلا نمیتونم جواب بدم ..اگ چیزی بگه یا بفهمه بچه من تو چه شرایطیه حالم بد میشه چون ذوق میکنه منم اصلا ادم قوی ومحکم نیستم برا مقابله و جواب دادن زودگریه میکنم

از ریسکش نمیترسی؟! من خودم اصلا دبگه بچه نمیخام شوهرم میخاد و خیلی هم ميترسم رو چه حسابی بیارم همش ب ...

اره منم میترسم تااون بچه بیاد و بشینه راه بره حرف بزنه جونم درمیاد ولی خب نمیشه هم ب همین یکی اکتفا کرد من از اینده بعد از حودم و باباش ک بی خواهر برادربمونه بیستر میترسم 

چ خوب؛ولی پسر من روزی چندبار اکو میکنه من‌حس میکنم‌چون توانایی پاسخ نداره اینکارو میکنه اگ بتونه روا ...

هفته ای دوبار کار دوبار گفتار اگر بهم وقت بده سه بار میبرم که اینقدر وقتش پره که نمیده مهد هم که خب هرروز میره ...ببین همش به مرور درست میشه مربی پسرم میگه بچه ای که تازه شروع کرده طبیعیه اکو داشته باسه اگر اکو ادامه دار باشه بده

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
اره منم میترسم تااون بچه بیاد و بشینه راه بره حرف بزنه جونم درمیاد ولی خب نمیشه هم ب همین یکی اکتفا ...

با بلاهایی که سرم اومده آدم بدبینی شدم اگر دور از جون اون یکی هم همین باشخ حتی بدتر باشه چی؟! من که بازداری هام استراحتیه دو تاهم سقط داشتم اینم بعد دوسه سال حامله شدم دیگه واقعا توان دوباره طیرکردن این همه مراحل ندارم فقطرامیدوام شوهرمم ول کنه این مسئله رو همش میگه ما نباید ی بچه سالم داشته باشیم و این حرفا بهش میگم از کجا میدونی سالمه میگه حالا ی بار اینطور شده خدا واقعا منو با این مسائل خیلی عذاب داد من خودم کم گریه میکنم از شوهرمم باید بشنوم ...امروز بچه رو بردم کلاس اینقدر با بغض نگاهم کرد رفت تو کلاس که خودمم کلی گریه کردم بعدش اصلا این روزا اعصاب درستی ندارم هیچ کس هم نمیفهمه ....فقط مامانم درکم میکنه .....کاش خدا جون منو می‌گرفت اینو خوب میکرد

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
میدونی عزیزم من زود بغض میکنم ..اصلا نمیتونم جواب بدم ..اگ چیزی بگه یا بفهمه بچه من تو چه شرایطیه حا ...

من هیچ وقت جلو جاری هام نقطه ضعف نشون نمیدم جوری رفتار میکنم که حساب کار بیاد دستشون تو جلو اونا گریه کنی که چی دشمن شاد بشی بالاخره اونا هم نقطه ضعفی دارن همونو بکوب تو سرشون

با بلاهایی که سرم اومده آدم بدبینی شدم اگر دور از جون اون یکی هم همین باشخ حتی بدتر باشه چی؟! من که ...

خدانکنه عزیزم کاملن حق داری عزیزم کاملن درکت میکنم منم حاملگیم استراحتیه سقطم کردم سخته میدونی من دیگه رد دادم واقعیت جگرم کبابه برادخترم بچه سالم میبینم لذت میبرم براهمین میخام ریسک کنم اگ سالم بود شکر اگ نبود خودمو بچه هارو میکشم خلاص...واقعیت الان دوچیز منو میتونه ب زندگی برگردونه یکی خوب شدنه دخترمه ک جزو محالاته دومیم ی بچه سالم🥺🥺🥺🥺مگه ماها چیز زیادی میخوایم ازخدا ک اینجوری امتحان کرده🥺🥺🥺

من هیچ وقت جلو جاری هام نقطه ضعف نشون نمیدم جوری رفتار میکنم که حساب کار بیاد دستشون تو جلو اونا گری ...

خدابهشون بچه سالم داده..،خدای تاحالا بد کسیو نخواستم ولی گاهی دلم سیاه میشه میگم اونا از بدبختی من ذوق میکنن پس کو خدای من تا دل منم ارام کنه.....،من معمولا خونه پدرشوهرمم وقتی میرم اون جاریم نیست تاحالا هرچی گفته جواب ندادم شوهرم قسم خورده اگ یبار دگ چیزی بگه توجمع شلوارشو درمیارم میندازم گردن برادر بی عرضم

هفته ای دوبار کار دوبار گفتار اگر بهم وقت بده سه بار میبرم که اینقدر وقتش پره که نمیده مهد هم که خب ...

منم از همین میترسم خیلی اکو داره پسرم ولی امروز ازش سوال کردم جوابم رو داد گفتم تو مهد کودک دختر زدت پسر زدت کی زدت گفت دختر بعد گفت من گریه کردم فقط همین صورتش زخمی بود میدونستم زدنش مربیش میگفت ن خودش خورده زمین

باردار نیستم تیکر کاهش وزنمه ایشالله ک بهش میرسم😘همراه گروه خزان نارنجی☺️وزن ۱۳آذر ۹۲۸۰۰🤐وزن هدفم تا پایان سال ۷۵هست  وزن ۲۰اذر ۹۰‌.۲۵۰🫢
خدابهشون بچه سالم داده..،خدای تاحالا بد کسیو نخواستم ولی گاهی دلم سیاه میشه میگم اونا از بدبختی من ذ ...

ی بار آدمش کن وقتی حرف بچه وسطه بی جا میکنه نظر میده 

منم از همین میترسم خیلی اکو داره پسرم ولی امروز ازش سوال کردم جوابم رو داد گفتم تو مهد کودک دختر زدت ...

بهش بگو جای زخمه معلومه یکی بهش زده پیگیری کن همش ببین من همش پیگیر پسرم هستم هم میرم هم زنگ میزنم ببینن هیچی نیمگی سواستفاده میکنن ولی انصافا مدیر مهد پسرم خیلی خانوم با شخصیتی هست و حواسش جمعه ...تو کلاسشون ۵ یا ۶ نفرن خیلی مراقبن

خدانکنه عزیزم کاملن حق داری عزیزم کاملن درکت میکنم منم حاملگیم استراحتیه سقطم کردم سخته میدونی من دی ...

والا چی بگم دیگه عذاب سختی بود تا آخرین لحظه عمرم نمیتونم راحت باشم چون پسرم همیشه حمایت میخاد این از همه چی سخت تره برام .... نمیدونم خواهر یا برادر داشتن به دردش میخوره یا ن دوره بدی شده امشب دوباره همسرم گفت منم باز قبول نکردم و از معایبش گفتم 

بهش بگو جای زخمه معلومه یکی بهش زده پیگیری کن همش ببین من همش پیگیر پسرم هستم هم میرم هم زنگ میزنم ب ...

اینجا کلا ۲نفرن با کلی دانش اموز؛اره فردا حتما دوباره میگم بهشون

اینجا کلا ۲نفرن با کلی دانش اموز؛اره فردا حتما دوباره میگم بهشون

خب مهدش رو عوض کن اینطور رسیدگی‌شون کم میشه گفتادرمان پسرم بهم گفت حتما جای خلوت بقرستش زیادی بره تو کلاس شلوغ تو اون هیاهو بهم میریزه مربی هم توان رسیدگی نداره 

2810