2777
2789
عنوان

تجربه تون از پشت کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 711 بازدید | 85 پست
اره کتابخونه فوق العادس  البته نه اینکه یه روز بری بعد تصمیم بگیری من روز اول که رفتم با خودم ...

الان در این حالتم که چجوری پامو از خونه بیرون بزارم همه فک میکردن قبول میشم اما خب حتما کتابخونه رو میرم هر چند رو به رو شدن اتفاقی با آشنا برام سخته

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان در این حالتم که چجوری پامو از خونه بیرون بزارم همه فک میکردن قبول میشم اما خب حتما کتابخونه رو ...

بابا بیخیال آشناها منو هم همه توقع داشتن سال اول پزشکی شهید بهشتی قبول بشم😂 همون موقع هم که کنکور دادم اعلام کردم خوب ندادم و دهن همه با همین حرفم بسته شد آینده منه به بقیه چه ربطی داره قراره باهاش چکار کنم😂

الان در این حالتم که چجوری پامو از خونه بیرون بزارم همه فک میکردن قبول میشم اما خب حتما کتابخونه رو ...

یادمه سال دوم که میخواستم برم کتابخونه همینو میگفتم 

خجالت میکشیدم مخصوصا اینکه از بچه ها کتابخونه کسی ببینتم یا مسئولای کتابخونه که میشناختنم

و نمیخواستمم برم 

دیگه مامانم یه روز دستمو گرف باهم رفتیم که خجالتم بریزه 

بعد وقتی رفتم داخل خیلیی از بچه های سال پیش رو دیدم که مث خودم موندن پشت کنکور و از دیدن اونا دیگه به کل خجالتام از بین رف 

چون دوباره هممون در یه سطح بودیم و باز شد امید من برای خوندن

دندون میخوام ک عمرا حتی آزاد هم نمیارم

اگه واقعاااا هدفت دندونه خب پس بمون ولی اگه حتی یه درصد فکر میکنی حوصله نداری حتما بقیه رشته های تاپ رو بزن گرچه من تو دور و بریام دیدم کسایی که رفتن دانشگاه ولی خوندن واسه کنکور و قبولم شدن رشته ای که میخواستن

بابا بیخیال آشناها منو هم همه توقع داشتن سال اول پزشکی شهید بهشتی قبول بشم😂 همون موقع هم که کنکور د ...

ببین ری اکشن مامان بابام خیلی بهتر از اون چیزی بود ک فک میکردم وگرنه الان داشتم به خودکشی فک میکردم 😂

یادمه سال دوم که میخواستم برم کتابخونه همینو میگفتم  خجالت میکشیدم مخصوصا اینکه از بچه ها کتاب ...

منم باید غلبه کنم به این حس چاره ای نیست 

در مورد همون دوستت که گفتی شبا باهاش در ارتباط بودی به نظرت شدنیه من همچین ارتباطی رو با پارتنرم شکل بدم به ضررم نیست ؟

منم باید غلبه کنم به این حس چاره ای نیست  در مورد همون دوستت که گفتی شبا باهاش در ارتباط بو ...

نه به نظرم خوبه 

منم یه مدت با کسی بودم که شبا باهاش حرف میزدم و اتفاقا روحیه میداد بهم 

البته اگه باعث میشه عصبی بشی و روانت بهم بریزه اصلاا

2810