2777
2789
عنوان

تجربه تون از پشت کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 711 بازدید | 85 پست

من موندم ،بیش تر از دوسالم 😅ولی تهش خوب بود و راضی کننده ...

عزیزم هر کسی اشتباه های مخصوص به خودشو داره ،سعی کن ببینی و شفاف کنی برای خودت مسائلی که باعث شده نتیجه ی لازم رو نگیری و بشینی اصلاحشون کنی ...

🤍🩶🖤
نه به نظرم خوبه  منم یه مدت با کسی بودم که شبا باهاش حرف میزدم و اتفاقا روحیه میداد بهم  ...

آخه اون طرف مقابل میگه این کارو کنیم به ضرر خودته ذهنت درگیر میشه بشین بخون سال بعد قبولیت حتمی باشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مسئله رو گفتم که وسطش کم میارم و ول میکنم و نمیدونم چیکار کنم این مشکلو

خوب این ظاهرشه ،باز باید ببینی چی باعثش شده !

مثلا برای خودم این مشکل بود ولی خوب یه سری عوامل چانبی هست که باعث میشه ،حالا شنیدن یه حرف در اثر معاشرت با آدمه ،نتایج ناامید کننده ی آزمون آزمایشیه ،تکراری بودن مطلب و ...! باید اون مسائل رو یه جوری برای خودت قابل تحمل بکنی یا حذف کنی یا کنار بیای باهاش و به خودت تلقین کنی و ...

🤍🩶🖤
من موندم ،بیش تر از دوسالم 😅ولی تهش خوب بود و راضی کننده ... عزیزم هر کسی اشتباه های مخصوص به خودش ...

عزیزم منم شرایطو دارم با این تفاوت ک یسال پشتم نخوندم و الان تصمیم برا سال دوم قطعی شد درصدامم در حد 20ن بیشتر پایه ام ک معلومه ضعیفه بنظرت شدنیه ب 40,50برسونم یسال بکوب بخونم و پیرا حتی ازادش قبول شم؟

شما چی قبول شدی

خوب این ظاهرشه ،باز باید ببینی چی باعثش شده ! مثلا برای خودم این مشکل بود ولی خوب یه سری عوامل چانب ...

هیچ دلیل خاصی نداشتم یهو به خودم اومدم دیدم روند زندگیم تکراریه و حتی گاهی برای خلاص شدن از شر درس خودمو سرگرم کار های بیخود زیاد میکردم و نمیخوندم 

یا همش میگفتم از فردا مثلا امروز فلان فیلم رو ببینم از فردا قوی شروع کنم 

و دی ماه بود ک مشغول آزمون جمع بندی بودیم و دیدم بیشتر مطالب یادم رفته آیتم یه دلیل دیگه بود ک کنار کشیدم 

عزیزم منم شرایطو دارم با این تفاوت ک یسال پشتم نخوندم و الان تصمیم برا سال دوم قطعی شد درصدامم در حد ...

اره وقت بذاری شدنیه 

حتی بهتر از پیرای آزادم میشه آورد با تلاش 

من پزشکی 😅

🤍🩶🖤
اره وقت بذاری شدنیه  حتی بهتر از پیرای آزادم میشه آورد با تلاش  من پزشکی 😅

چه عالیییی موفق باشی گل 

پایه ام ضعیفه خیلی نگرانم دارم دق میکنم همه میگن برو نمون خب تهش ک چی حسرتش میسوزونتم

هیچ دلیل خاصی نداشتم یهو به خودم اومدم دیدم روند زندگیم تکراریه و حتی گاهی برای خلاص شدن از شر درس خ ...

خوب این خودش یه دلیل شد دیگه ...

بگردی بازم پیدا میشه 

من یه بازه ای اینجوری بودم ،کلا غرق فیلم بودم تا درس ...

برنامه میریختم برای جایزه قلان کار رو انجام بدم یا فلان فیلم رو ببینم و یا فلان کار رو بکنم ،خودمو مجبور میکردم ...متاسفانه کنکور یه مدلیه که بعضی وقتا دلت میخواد هر کاری کنی جز درس ،دانشگاهشم همینه 😂ولی باید خودنو مجبور کنی اگه هدف داری و یراش بجنگی دیگه 

🤍🩶🖤
چه عالیییی موفق باشی گل  پایه ام ضعیفه خیلی نگرانم دارم دق میکنم همه میگن برو نمون خب تهش ک چی ...

پایه ی ضعیف با یه فیلم درسی درست هم اصلاح شدنیه تا حدی ...وقتی انگیره شو داری میگم بمون ،چون حسرتش تا ابد به دل آدم میمونه 🥺

اینقدر آدم بود به من گفتن الکی پشت کنکور موندی و فلان و ...و جالب اینجاست میدونستن از لحاظ درسی هم جز تاپ ها محسوب میشدم ولی دچار مشکلات مختلف و افسردگی و ...بودم ...

بقیه رو بذار کنار ،بقیه فقط همین الانو میبینن ،تویی که میخوای برای یه عمرت تصمیم بگیری ...

🤍🩶🖤
من ایشون رو یادمه فک کنم‌ پزشکی میخونن 

عه چ جالب😍

ببین گلم خودمم پشت بودم امسال دانش اموز تنبلی ام نبودم در حد مدرسه 19,20چیزی ک مهمه تو یسال پشت نشستن همون مدیریت روحیه و برنامه ریزی هست 

الان مد شده همش میگن پشت نمون خب هرکسی با شرایطش و تواناییش نظر میده من خودمم مثل ات سردرگمم ولی تصمیمم قطعی شد اگه توان  اینو داری تلاش کنی واقعا مدیریت کنی روحیتو ول نکنی وسطش چون من از بهمن ب بعد ول کردم قبلشم در حال گریه و زاری واسه خودم ی فاجعه درست کرده بودم از سال قبلم 

و اینکه حرف هیجکسسسسس برات مهم نباشه من استاد کنکور بهم گفت پشت کنکوریا تنبلن و فقط عمر تلف میکنن ببین در چ حد ک مشاور و استاد اینجور میگه فامیل و خانواده بماند بچه۱۳ساله ک خیلی عذر میخوام خودشو هنوز بلد نیس بشوره ب من گف ببینیم با درس خوندنت ب کجا میرسی😑

ولی الان هرچی فکر میکنم میگم بدرک مهم دلم خودم سنمم داره بالا میره بازم بدرک مهم اینه حسرتش تو 30سالگی ب دلم نمونه

آخه اون طرف مقابل میگه این کارو کنیم به ضرر خودته ذهنت درگیر میشه بشین بخون سال بعد قبولیت حتمی باشه

خب روزانه بالاخره درسم بخوای بخونی یه تایم استراحتی داری 

زمان اون تایم استراحت رو بهش بگو که باهم حرف بزنین 

مثلا من تو ظهر یه نیم ساعت و شبا یه ساعت یا کمتر باهاش حرف میزدم

شبا از ۹و ربع تا ۱۰ باهاش حرف میزدم یادش بخیر🥲

تایم دقیق بزاری ایراد نداره

2810