2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 37 پست
نه ماه بعد باردار شدی نه زوده نه دیر ببخشید ازم ناراحت نشیا سنت کم نیست اتفاقا مناسب مادر شدنه شوهرد ...

نه عزیزم جرا ناراحت بشم اتفاقا خودم دوست داشتم فاصله سنیم بابچم زیاد نشه ولی الان اینطوری شدم نمیدوم چ مرگم ظده 

من دیونه دو هفته از موعدم گذشت و بی بی چک زدم دوتا که هردو خط افتاد برخلاف ماه های قبل ک هیچوقت حتی ...

ای بابا استراحت کن سری برو دکتر دارو میده برا خونریزی که قطع بشه ولی دیگه کلا دراز بکش 

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزیزم جرا ناراحت بشم اتفاقا خودم دوست داشتم فاصله سنیم بابچم زیاد نشه ولی الان اینطوری شدم نمیدوم ...

منم دیروز وقتی بی بی چک زدم و مثبت شد  اونقدر نارحت شدم و گفتم الان ک نمیخاستم چرا شد و ناشکری کردم الان ک به خونریزی افتادم پشیمان شدم و میگم کاش اینجور نمیگفتم و شوهرم از ناراحتی گذاشته رفته جوابمو هم نمی‌ده معلوم نیس کجاس

من با 29 سال 🦧 هنوز بم میگن تو دست  نزن به هیچی  بلد نیستی

ای خداااا😂😂

نه دیگه شروع کن. یه شوهر خوب که اومد جواب مثبت بده و برو قاطی مرغا😂

کاربری دست یه نفره. من مسئول تمام حرفایی که میزنم هستم✋
منم دیروز وقتی بی بی چک زدم و مثبت شد  اونقدر نارحت شدم و گفتم الان ک نمیخاستم چرا شد و ناشکری ...

حالا مواظب خودت باش بعدشم من سر پسر اولم اسباب کشی داشتم همه جعبه های سنگین رو بلند میکردم همه کارا رو خودم کردم بعدش فهمیدم حامله بودم ولی اتفاقی نیفتاد حالا شما هم استراحت کن کلا بعدشم امروز برو دکتر تا وضعیتت مشخص بشه البته به نظرم قبلش یک ازمایش برو چون ممکنه بیبی چک خطا داشته باشه

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ای خداااا😂😂 نه دیگه شروع کن. یه شوهر خوب که اومد جواب مثبت بده و برو قاطی مرغا😂

من  قاطی اردکام از جام راضیم. 🦆