2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 37 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره شوهرم از همون روزای اول عروسی میگفت میخام الانم ذوق مرگ شده خودمم عاشق بچم ماه پیش رفتیم مشهد بچ ...

عادیه عزیزم بچه ی اول همیشه این استرسا رو داره ولی باور کن یه جوری بگذره که حتی سختیاشم بعدا لبخند به لبت بیاره 

مبارکتون باشهه

اره شوهرم از همون روزای اول عروسی میگفت میخام الانم ذوق مرگ شده خودمم عاشق بچم ماه پیش رفتیم مشهد بچ ...

پس به خاطر هورمون هاست حالا بری سونو کوچولو رو ببینی یک حس خیلی خوب میاد سراغت

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مبارکت باشه عزیزم.  ۹ ماهه عروسی کردی بچه دار شدی به لطف خدا نگرانی که بگن وای چه هول بود در ح ...

چی بگم توکل بر خدا ان شاالله زودتر خوب بشه.... چشم عزیزم ان شاالله ب حق حضرت زهرا خدادامنت سبز بکنه 😘😘😘🤩خیلی دعات کردم

ن شهر غریب نیستم من خودم ادم وابسته ای هستم الان ک یکی میخاد وابسته من شه سختمه 😥

نه ماه بعد باردار شدی نه زوده نه دیر ببخشید ازم ناراحت نشیا سنت کم نیست اتفاقا مناسب مادر شدنه شوهرداریا مسخره کنن چیه 

یکیو داریم طرفمون شب ازدواجش باردار شد 

خودشم‌۲۲ ۲۳ سالشه

سلام . خوبی :) میشه برای بارداریم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه فرستادی بهم بگو منم واست بفرستم اخه دعای نی نی سایتیا گیراس🥲🫂

میگم یکی دو هفته اول خیلی ناراحت بودم بعدش یک دفعه کلا حالم خوب شد برای همین میگم اول بزار روحیه ات ...

من دیونه دو هفته از موعدم گذشت و بی بی چک زدم دوتا که هردو خط افتاد برخلاف ماه های قبل ک هیچوقت حتی هاله نمینداخت ، مثه ندید بدید ها رفتم به همه گفتم ب خواهر مادر همه گفتم باردارم و میترسم اونا هم گفتن خودت نمیدونی اگه میگی از پسش برنمیای مواظبت نکن ...

دیگه دیروز شوک و استرس شدیدی بهم وارد شد و کار سنگین هم کردم و الان به خونریزی افتادم کسی بوده تا حالا با خونریزی هم باردار بوده باشه؟

من دیونه دو هفته از موعدم گذشت و بی بی چک زدم دوتا که هردو خط افتاد برخلاف ماه های قبل ک هیچوقت حتی ...

عزیزم برو دکتر حتماااااا بهت شیاف بده من الان میگم روحیم خراب شدع ولی خیلیبی رعایت میکنم اصلا بارسنگین بر نمیدارم خیلی کار نمیکنم

اون با بیست سال بچش هفت ساله بود. نه به من نه به اونا🤦🏻‍♀️

من با 29 سال 🦧

هنوز بم میگن تو دست  نزن به هیچی  بلد نیستی 

هر چه آید به سرم باز بگویم گذرد.. وای از این عمر که با می‌گذرد می‌گذرد 
2810