2777
2789
عنوان

خانمایی که بچه داری و سختیاش رو تجربه می کنین می شه بیاین.

| مشاهده متن کامل بحث + 1031 بازدید | 161 پست
ای بابا تو چرا ساز مخالف میزنی  دوتا دردسرشم میشه دوتا اینو بخابونی اونیکی بیداره  اونو ...

بیخیال عزیزم حرص نخور. بعضیا پافشاری بیهوده میکنن رو بعضی مسائل واقعا نمیدونم چرا درک نمیکنن زندگی هر کسی متفاوته. مثلا وقتی من به مادرشوهرم میگم بچه داری خیلی سخته و همش استرس و نگرانی هست میگه پس چطوری من چهار تا داشتم و به همه کارامم میرسیدم. میگم بابا بخدا قدیما فرق داشت خونه هاتون عین مسجد بود یه دونه مبل یا میز یا وسیله ی شکستنی نداشت. خونه حیاط داشته بچه ها میرفتن بازی میکردن سرشون گرم بوده از صبح تا شب. آشپزخونه ها در داشته بچه همش آویزون کابینت و بهم ریختن وسایل و چسبیده به مادر نبوده. الان مگه میشه مثل قدیم بچه داری کرد؟ روحیات آدما هم متفاوته بعضیا بچه شون تب ۴۰ درجه هم داشته باشه عین خیالشون نیست پیاز میذارن کف پاش میگن خوب میشه. حالا من با یه تب کوچولو کلی نگران میشم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ای خدا تو چقدر عین منی

خخخخ وای حرصم رو در میاره این بچه با کاراش مثلا الان میخوابونمش بعد ی ساعت بعد بیدار میشه هرکار میکنم نمیخوابه میبرمش تو سالن بازی هی خمیازه میکشه و چشماش میماله میبرم میخوابونمش خب بچه آخه خوابت میاد چرا بیدار میشی منو بد خواب میکنی خب حداقل َپشت سر هم سهساعت بخواب 

خدایا شکرت
بیخیال عزیزم حرص نخور. بعضیا پافشاری بیهوده میکنن رو بعضی مسائل واقعا نمیدونم چرا درک نمیکنن زندگی ه ...

اصلا مادر شوهرم میگه بچه های قدیم اینجوری نبودن راحت بزرگ میشدن الان هزار دردسر دارن 

خدایا شکرت
ای بابا تو چرا ساز مخالف میزنی  دوتا دردسرشم میشه دوتا اینو بخابونی اونیکی بیداره  اونو ...

دو تا دو قلو یا دو تا پشت هم؟

بله دو تا دوقلو تا چند ماه سخنی هاش بیشتره

البته فقط برای خواب و شیر و پوشک

چون مجبور نیست پشت سر هم ببره حمام

ولی حرف من تک فرزندی و چند فرزندی بود

نه دوقلو

من تجربه ی خودمو میگم

شما فقط از حستون میگید

تجربه نکردید

همون قابلمه که ۴ تا پیمانه برنج میپزه ۵ تارم میپزه

همون ماشین لباسشویی که ۳ تا می‌شوره ۴ تارم میشوره

توو این موارد که تغییر خاصی نیست

تازه بچه ها باهم بازی میکنن و سرگرمن به مادر نمیچسبن میشه غذا پخت میشه کتاب خوند حتی من از وقتی شاغل نیستم خیاطی هم میکنم

همو آروم میکنن به هوای هم غذا مبخورن به هوای هم می‌خوابند و.... بدغدایی و بشین قاشق قاشق بده نداریم ، دومی از اولی کلی چیز یاد میگیره لباس عوض کردن و سرویس رفتن و..... خیلی قشنگه 

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
آخه شیر میدم نمیخوره گشنش نیست الکی بیدار میشه فقط منو حرص بده

عرض کردم میخواد مطمئن شه شما هستید ، حرصتونو بهش منتقل نکنید وگرنه یک بچه جیغ جیغوی عصبی می‌سازید آرام و عاشق باشید 

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
عزیزم خداخودش صبرشو میده من بچم ۲نیم سالشه خیییییلی وابسته هست همیشه هم دهنش بازه یکوقتایی دلم میخو ...

خدا حفظش کنه.😘😘

همین حس مادر و فرزندی عامل تحمل سختیاس انگار،،من خیلی وسواسم سر همه چی یه مدت چند ساله طول کشید تا بچه بخوام و الانم نگرانم ولی امیدوارم تو شرایط صبور بشم.

.....

عرض کردم میخواد مطمئن شه شما هستید ، حرصتونو بهش منتقل نکنید وگرنه یک بچه جیغ جیغوی عصبی می‌سازید آر ...

والا دیونش هستم انقد دوسش دارم که وقتی بیدار هم میشه و واقعا اعصابم خورده دوست دارم بگیرم بوسش کنم فقط اصلا نمیتونم عصبانیتم رو نشونش بدم اصلا 

خدایا شکرت
اصلا مادر شوهرم میگه بچه های قدیم اینجوری نبودن راحت بزرگ میشدن الان هزار دردسر دارن 

آره دیگه به خیلی چیزا اهمیت نمیدادن بچه رو شبا کنار خودشون روی زمین میخوابوندن بچه راحت میخوابیده. حالا برای من که مهمه شیر شبش رو به موقع قطع کنم و اتاق خوابش رو به موقع جدا کنم معلومه چه سختی هایی داره. همه چیز نسبت به گذشته تغییر کرده. حالا به غیر از اون از هر خانواده تا خانواده ی دیگه هم شرایط فرق داره. الان دخترعموی من سه تا بچه داره میگه چهارمی هم دوست دارم بیارم. خداوکیلی باید ببینیش چه آدم ریلکسیه. یعنی رفته بودیم خونه شون پسر دومش نوزادش رو به زووور بغل کرده بود میاورد ما از ترس سکته کردیم که نکنه این بچه رو بندازه. آخرشم انقدر فشارش داده بود تا گذاشتش زمین کل شیری که خورده بود رو بالا آورده بود😁😁😁 خوب معلومه که روحیات من با روحیات اونا خیلی فرق داره اونا خیلی ریلکسن

بله بچه ها عاشقم بودن اینقد که حوصلشونو داشتم، الان هر جا بچه میبینم فقط راهمو برمیگردونم جهت مخالفش ...

حق دارین والا‌.😂😂

درسته انشالله همه ی بچه ها سالم باشن شیطنتشون هم به جون باید خرید....دوقلو ها دوستای خوبی برای هم میشن ولی شیطنتاشون هم می زنه کنار هم دیگه جنگ جهانی می شه....باید حتماً مطالعه کنم شاید این جور استرسمم کم شد....ممنون عزیزم بابت راهنماییتون.

.....

والا دیونش هستم انقد دوسش دارم که وقتی بیدار هم میشه و واقعا اعصابم خورده دوست دارم بگیرم بوسش کنم ف ...

از شیرت متوجه میشع

من مجرد بودم از صدای گریه بچه عصبی میشدم وخدا بهم یک بچه داد شبانه روز گریه میکرد  خدا بچه بده ...

همسرمم همینو میگه....من آدمی بودم که از بارداری بدم میومد نمی دونم یهو متحول شدم چی شد تصمیم گرفتم بچه دار بشیم حتی دوست نداشتم بچه داشته باشم خودم ولی با بچه های بقیه خیلی خوبم....زد و من دوقلو باردار شدم بارداری همین جورش سخته و من یه بارداری پرریسک نسبت به بقیه ناخواسته بدون این که دوقلو بخوام دارم تجربه می کنم ولی نمی دونم چرا کنار تمام غر زدنام تحملم می کنم....به قولی انگار وقتی راهی نباشه باید تحمل کرد‌ و حتی لذتم می بره آدم گاهی ولی امیدوارم بعد زایمانم همین جور باشه.

.....

اینکه همسرت اینطوریه یه شانس بزرگه برات، قدرشو بدون ولی تو هر سنی که هستی از تغییر کردن ناامید نباش ...

من چون پدرم عصبی بود خودمم همین جور شدم تو یه خانواده ی پر تنش پر بحث پر جدل بزرگ شدن سخته صبور بار بیام....حالا الان خیلی خیلی بهتر شدم وگرنه من قبلاً تو ازدواج سابقم وقتی دعوامون می شد ظرفا رو می شکستم از لج ولی الان اصلاً همچین کاری نمی کنم فقط دهن به دهن می ذارم بعد آروم میشم....انگار آدما تغییر می کنن....مثل همسر شما که تغییر کرده امیدوارم منم باز تغییر کنم.

.....

پس بعد زایمانت حتما باید جلسات مشاوره بری اگر احساس افسردگی کردی. ولی به نظر شرایط دو قلو ها بهتره ا ...

آره باید برم وگرنه افسردگی مثل باتلاقه که آدم هر چه قدر دست و پا بزنه از توش در نمیاد کامل‌.

بزرگ بشن برای بازی و هم بازی شدن با هم خوبن ولی سختیشون دو برابره.

.....

وقتی به امید خدا بچه ت به دنیا بیاد تغییر می‌کنی  من قبل بچه دار شدن می‌گفتم وای چطور بچه م ...

درسته عزیزم،،خیلی ممنونم بابت حرفاتون خیلی آروم تر شدم.❤❤

خدا بچه ها تون رو براتون حفظ کنه انشالله.

.....