2777
2789
عنوان

خانمایی که بچه داری و سختیاش رو تجربه می کنین می شه بیاین.

| مشاهده متن کامل بحث + 1031 بازدید | 161 پست
انشالله خدا کمکت کنه والا من توی یدونه موندم  حالا دوتا واقعا سخته بنظرم

انشالله،،آره واقعاً.

وقتی ببینم نظرت مخالف منه و دنبال تفتیش عقاید منی نظری که دادی رو می بینم،می خونم و رد میشم،دنیا ارزش بحث نداره‌.......

ممکنه عود کنه ، بعد از زایمان مرتب دمنوش افتیمون بخورید ، البته این مژده رو میدم که بعد از ۸ ماهگی ک ...

آره ممکنه و احتمالش هم زیاده همین الانش هم افکار منفی سراغم میان گاهی اوقات ولی هی سرکوبشون می کنم.

اگه این جوره که خیلی خوبه،،ولی دوقلو های ناهمسان میگن زیاد ارتباط قوی مثل دوقلو های همسان با هم ندارن انگار،،مثل کسایی هستن که تک قلو بودن ولی فقط با هم به دنیا اومدن دوقلوهای واقعی نیستن نمی دونم می تونن با هم ارتباط بگیرن یا نه.

وقتی ببینم نظرت مخالف منه و دنبال تفتیش عقاید منی نظری که دادی رو می بینم،می خونم و رد میشم،دنیا ارزش بحث نداره‌.......

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره ممکنه و احتمالش هم زیاده همین الانش هم افکار منفی سراغم میان گاهی اوقات ولی هی سرکوبشون می کنم. ...

من اصلا حرف ارتباط خاص دوقلویی رو نزدم ، مگه بچه های پشت همی من دوقلو ان که این مزیت هارو دیدم و دارم میگم؟؟؟ من راجع به ارتباطات خاص خواهر و برادری صحبت کردم که خیلی موثرن 

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
میدونی من فکر میکنم بستگی به عاطفه مادری داره اینکه چقد آدم عاشق مادری کردن باشه بچه ها هیچکاریشون ا ...

دقیقاااا....همسر من خودش یه پسر داره که این بچه از ۲ سالگیش جدا شده بودن....گاهی اوقات میگم واقعاً چه جور تونستی با وجود طلاق از پس سختیاش بربیاین.‌‌...از حق نگذرم اون خانمم مادر خیلی خوبی بوده و هست....جوری این بچه نسبت به هم سن و سالاش آرومه صبوره تعجب می کنم....اینم مطمئنم از صبوری همسرم و اون خانم بوده....واقعاً مادر و پدر بودن کار هر کسی نیست گاهی اوقات طرف بلد نیست ولی تلاش می کنه یاد می گیره این فرق داره با کسی که نمی خواد یاد بگیره یا هیچ تلاشی نمی کنه برای یادگیری....اونی که عشق مادری کردن داشته باشه تو شرایط بدم بچه رو باز نجات میده.

من اصلا حرف ارتباط خاص دوقلویی رو نزدم ، مگه بچه های پشت همی من دوقلو ان که این مزیت هارو دیدم و دار ...

بله ببخشید حواسم نبود.

بله ببخشید حواسم نبود.

راستی هم هفته ایم ، من سومین بچه و چهارمین بارداری

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
البته پسر خوشگل من هشت سالشه ولی  متاسفانه سختی های که کشیدم هنوز یادم نرفته وبا یادآوریش دوبا ...

خدا حفظش کنه،،شاید منم اگه بودم همون تک فرزندی رو انتخاب می کردم با این سختیا.

سعی کن قبل اومدن نی نی با همسرت زیاد درباره بعد زایمان حرف بزنی، درباره نگرانی هات و دغدغه هات نمید ...

آره بهش میگم منم و درک می کنه.

همسر من یه بار پدر شده یه پسر خودش داره وقتی ارتباطش رو با پسرش می بینم می فهمم پدر بی تفاوتی نیست حتی اطرافیانم همینو میگن منم فقط امیدم به کمک همسرمه وگرنه من اولین تجربمه ولی اون نه باز بهتر از منه شرایطش.

اتفاقن خدا مطمئن باش خودش تو رو به این صبوری میرسونه خدا رو دست کم نگیر همیشه میری حموم غسل صبر بکن ...

خدا که خیلی هوای بنده هاش رو داره ولی من ته دلم می ترسم حتی ترس اینو دارم شغلمم از دست بدم.

باید انجام بدم نمی دونستم ممنون عزیزم.

اسی همینه اینا دیگه طبیعه هستش از الان بگی نمیتونم تو بچه داری که میشینی گریه کنی وای مثلاً غذا نخور ...

درسته باید فکر نکنم بهش دیگه همه ی بچه ها اینا رو دارن درست میگی.

منم دوقلو دارم حتما دوتا ننو بخر گهواره نه  ننو من اول یه دونه گرفتم بعد دیدم اصلا نمیشه ی ...

ننو؟؟

چه جالب اولین باره می شنوم اسمش رو.

ممنون همون پس دو تا می گیرم دیگه گهواره نمی گیرم براشون.

شما تختی که کنار تخت مادر هم می ذارن براشون گرفتین؟؟

ماشالا به این سطح شعور!!!! البته برا شما خیلی طبیعیه اینایی که گفتی

حقیقتو گفته خب

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

آره دیگه به خیلی چیزا اهمیت نمیدادن بچه رو شبا کنار خودشون روی زمین میخوابوندن بچه راحت میخوابیده. ح ...

دقیقاااا بعضیا خوشا به حالشون انقدر ریلکسن که نگو.