2777
2789
عنوان

خانمایی که بچه داری و سختیاش رو تجربه می کنین می شه بیاین.

| مشاهده متن کامل بحث + 1031 بازدید | 161 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

8

خب خیلی طبیعیه شیر میخواد تا ۱۴ ماهگی مرتب و باید مطمئن شه شما هستیذ

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
دو تا به مراتب راحتتره

ای بابا تو چرا ساز مخالف میزنی 

دوتا دردسرشم میشه دوتا اینو بخابونی اونیکی بیداره 

اونو پوشک کن اینو پوشک کن 

اونو غذا بده اینو غذابده 

اونو حمام ببر اینو حموم ببر 

اوه مگه تمومی داره

والله شده دوسداشتم خودمو بکشم از دسش ولی چیزی نگفتم  بیشتر با تنبیه اونم گرفتن وسایل یا نبردن ...

خدا حفظش کنه.

من اصلاً نمی تونم کتک بزنم ولی داداشم ۱۵ ۱۶ سال از خودم کوچیک تره من قشنگ کارای بچگیش یادمه الان ۱۲ سالشه شده گاهی اون موقع ها سرش داد می زدم عصبی می شدم ولی کتکش نمی زدم،،بعدش عذاب وجدان می گرفتم می رفتم از دلش درمیاوردم براشم می میرم با وجود عصبانیتام ولی الان استرس دارم بقیه هی بهم میگن تو شرایط قرار بگیری ناخداگاه صبرش هم میاد و منم دل خوشم به حرفاشون.

وقتی ببینم نظرت مخالف منه و دنبال تفتیش عقاید منی نظری که دادی رو می بینم،می خونم و رد میشم،دنیا ارزش بحث نداره‌.......

ای جانم خدا حفظ کنه دختر گلتون رو. منم از خدا فقط می خوام کمکم کنه و بهم توان و صبر بده چون آدم صبو ...

اتفاقن خدا مطمئن باش خودش تو رو به این صبوری میرسونه خدا رو دست کم نگیر همیشه میری حموم غسل صبر بکن عزیزم

اگه برگه سرونشتت رو خدا امضا کرده باشه پس ایمان داشته باش بالاخره از یه جاییش خوب میشه😍🤲🏻
من فقط حقیقت رو گفتم  که خیلیا نمیگن

خودمم طبق بچگیای داداشم می دونم سختهههه.😂😂فقط هی به همسرم میگم از خدا می خوام به تو ژنشون بره آروم و خونسرد باشن جوری که کپ کنم از آروم بودنشون همین تنها دل خوشیمه و بعدشم کمک خودش و پسر همسرم.

وقتی ببینم نظرت مخالف منه و دنبال تفتیش عقاید منی نظری که دادی رو می بینم،می خونم و رد میشم،دنیا ارزش بحث نداره‌.......

همسرمم همینو میگه بهم که فکر نکن ولی مگه می تونم. امشب نوزاد یکی از همسایه ها گریه می کرد صداش تا خ ...

اسی همینه اینا دیگه طبیعه هستش از الان بگی نمیتونم تو بچه داری که میشینی گریه کنی وای مثلاً غذا نخورد چرا گریه می‌کنه ...بیخیال توروخدا رو خودت کار. کن تا یه سال همه اینا روند طبیعی رشد بچه هستش صبح کردن یاد بگیر آرام بودن هم همینطور دخترم من تا یه سالگی عالی عالی بود کولیک هم نداشت اما وای بعد یه سالگی تا چهار سالگی که نگو چیا کشیدم اینا رو نگفتم که بهتون فاز منفی بدم بجای این همه فکر خیال بخودت بقبولان که همه این اتفاق ها گریه کرد ها نق نق بودنش تو هر بچه هست و اتفاق همش میافته آروم باش همین از الان به این چیزا فکر کنی خودت باختی در مقابل بچه بچه ها الان همش ماشاالله گودزیلا زود میفهمه نقطه ضعف بفهمند دیگه برات بد   اما من تو این دوسال خیلی چیزا یاد گرفتم الان هم بیخیال شلوغیس بهم زنیش شدم 

امیدوارم همین جور باشه،،من بیش تر از این که دوقلو هستن و با هم باید رسیدگی کنیم هم زمان بهشون استرس ...

منم دوقلو دارم

حتما دوتا ننو بخر

گهواره نه 

ننو

من اول یه دونه گرفتم

بعد دیدم اصلا نمیشه یکی دیگ گرفتم