2777
2789
عنوان

خانمایی که بچه داری و سختیاش رو تجربه می کنین می شه بیاین.

| مشاهده متن کامل بحث + 1031 بازدید | 161 پست
اگر بعد از زیمان افسردگی نگیری که امیدوارم به حق تمام زیبایی های آفرینش افسردگی سراغت نیاد، عصبی نمی ...

من خودم قبل بارداریم افسردگی مزمن داشتم هر دفعه یه بار مثل زخم کهنه عود می کنه،،می ترسم از همون افسردگی بعد زایمانم از این که منم مثل شما عاشق بچه هام ولی زودم عصبی میشم.

وقتی ببینم نظرت مخالف منه و دنبال تفتیش عقاید منی نظری که دادی رو می بینم،می خونم و رد میشم،دنیا ارزش بحث نداره‌.......

نگران نباش ، بچه ها دانشگاه آموزش هان و شما هم با توجه به تغییرات ظرفیتت بیشتر میشه ، اوایل کمی گیجی ...

امیدوارم همین باشه که میگین و با توجه به شرایط منم صبور بشم.

وقتی ببینم نظرت مخالف منه و دنبال تفتیش عقاید منی نظری که دادی رو می بینم،می خونم و رد میشم،دنیا ارزش بحث نداره‌.......

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وقتی بچه شب تا صبح گریه می‌کنه و آدم افسرده گوشه گیر می‌کنه وقتی نمیتونی با همسرت راحت یه چایی بخوری ...

دوران شب تا صبح گریه کردنشون چند ماهه ، تازه بعضی ها زیر دو ماهه... ولی بالاخره خوابی دارن که ماهم بخوابیم بعدش کم کم زندگی میفته روی غلطک 

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
کار هارو روی روتین خاصی انجام بدید که بچه ها اوکی باشن، نمی‌دونم چرا مشکلات شمارو با وجود دو بچه و ب ...

منم شمارو اصلا درک نمیکنم چون خودم سه ماه اول رو از شدت خستگی عصرا گریه میکردم حتی ناهار شام نمیتونستم درست کنم دیگه چه برسه ب مسائل دیگه 

خدایا شکرت
خوبه ولی سختیش بیشتره این یه نم بچه پدرمو درآورده🥲 

من یه زلزله دارم میتونم یه روز بدم بهت 😂داداششو بیدار کرده بعد میگه نمیذاره من بخوابم امشب تو پارک جلوی همه گفت مامان مراقب خودت باش مردما بهت حسودی نکنن😅نه من نه شوهرم ازاین حرفا نمیزنیم نمیدونیم از کجا یاد میگیره 

من برعکس عصبی ام ولی بچه ها رو هم دوست دارم اما کاسه ی صبرم زود سریز می شه فقط امیدم به همسرمه چون ب ...

اینکه همسرت اینطوریه یه شانس بزرگه برات، قدرشو بدون

ولی تو هر سنی که هستی از تغییر کردن ناامید نباش

با تمرین کردن ادم میتونه خیلی اخلاقای بدش رو به مرور کنترل کنه

همسر من سر بچه اولم خیلی عصبی بود، فقط یه نمونش موقع غذا خوردن بچه بود که خودش و من و بچه رو روانی میکرد، میدونستم دست خودش نیستا بعدشم کلی ازم عذرخواهی میکرد، ولی خیلی دلم میگرفت از رفتاراش

اما همون ادم رو الان بیا ببین، اصن یه دنیا فرق کرده با قبلش

واسه همینه که من همییییشه معتقدم بیشتر از ما ادم بزرگا، این بچه ها هستن که ما رو تربیت میکنن و بزرگ میکنن

منم شمارو اصلا درک نمیکنم چون خودم سه ماه اول رو از شدت خستگی عصرا گریه میکردم حتی ناهار شام نمیتونس ...

منم گفتم سه چهار ماه اول .... البته بچه اول اینقدره چون مادر ناوارده بچه های بعدی واقعا این مدلی نیست

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
دوران شب تا صبح گریه کردنشون چند ماهه ، تازه بعضی ها زیر دو ماهه... ولی بالاخره خوابی دارن که ماهم ب ...

شما خداروشکر بچه آرومی دارید 

من دخترم وقتی میخوام نهار درست کنم مدام گریه میکنه و میخواد منم کنارش باشم حتی برای خوابوندنش هم باید وقت زیادی در طول روز بزارم 

خدایا شکرت
خب دیگه خوشگذرانی وتفریحاتو کردی دیگه  استرس نداشته باشه پس

من زیاد اهل تفریح نیستم به حالم فرقی نداره تو این یه مورد تفریحی هم اگه بوده به زور و شوق همسرم بوده این یه مورد رو شانس آوردم که اهلش نیستم زیاد و غصه ی تفریحاتم رو نمی خورم بعد ها.

من خودم قبل بارداریم افسردگی مزمن داشتم هر دفعه یه بار مثل زخم کهنه عود می کنه،،می ترسم از همون افسر ...

پس بعد زایمانت حتما باید جلسات مشاوره بری اگر احساس افسردگی کردی. ولی به نظر شرایط دو قلو ها بهتره از تک قلو. درسته که رسیدگی بهشون سخته ولی از نظر بازی و سرگرمی با همدیگه مشغول میشن. اصلا خودشون دوتایی در کنار هم آرامش میگیرن

شما خداروشکر بچه آرومی دارید  من دخترم وقتی میخوام نهار درست کنم مدام گریه میکنه و میخواد منم ...

احتمال تک هست ، بچه ی اول تا وقتی تکه اینجوریه 

من یه زلزله دارم میتونم یه روز بدم بهت 😂داداششو بیدار کرده بعد میگه نمیذاره من بخوابم امشب تو پارک ...

الهی😂😂😂 

چن سالشه دختره و شیرین زبونیش

سکوت کردم غرورم نشکنه !غرورم نشکست اما قلبم نابودشد🩶.              

وقتی به امید خدا بچه ت به دنیا بیاد تغییر می‌کنی 

من قبل بچه دار شدن می‌گفتم وای چطور بچه میارن و میتونن شب بی خوابی بکشن؟

چطور میتونن هر صبح بیدار بشن بچه رو مدرسه بفرستن؟

چطور میتونن مسافرت برن؟

و خیلی دلنگرانی های دیگه .....

اما متوجه شدم بچه داری سخت ترین کار شیرین دنیاست 

شدم الگوی اطرافیان تو بچه داری 

خیلی ها سوال هاشون رو‌ ازم میپرسن 

هر روز با عشق بچه رو راهی مدرسه میکنم 

با بچه دو ماهه و هفت ماهه و.... مسافرت هم رفتم 

کلا زندگی در جریان هست 

هر چی رو سخت بگیری برات سخت میشه 

اصلا دنیای مادرانه یک عالم عجیبه برای خودش 

همه کاری می‌کنی بچه رو میخوابونی که یعنی استراحتی داشته باشی 

یک ساعت که گذشت دوست داری بیدار بشه و ادامه بده 

مادر خسته میشه انکاری درش نیست 

اما با هر پیشرفت بچه ش انگار خودش جوون تر میشه 

از دندون درآوردن 

چهاردستو پا رفتن 

حرف زدن

راه رفتن 

غذا خوردن بگیییر تا پیشرفت تو‌درس و شخصیت و زندگی و....

همه اینا لذت بخش 

با هیچ شیرینی و لذتی تو دنیا قابل قیاس نیست.