2777
2789
عنوان

فکرشم نمیکردم پسرا اینقدر درس خون باشن

| مشاهده متن کامل بحث + 15 بازدید | 52 پست
در مورد خواهرزادتون هم  رشته های گرافیک و طراحی لباس  رشته های تاپ هنرستان محسوب میشن&nb ...

مرسی عزیزم بابت توضیحت امیدوارم به خواسته هات برسی  

پدر و مادر ناخواسته فرزند خویش را شبیه خود میکنند و نام تربیت را بر آن میگذارند!
مرسی دختر قشنگم همچنین  آره اگر بره کامپیوتر حتمی بیرونم میفرستمش ولی کله شق تر از این حرفاست ...

حقیقتا من پسرتونو درک میکنم 

پسرتون الان سردرگمه 

ولیکن به نقل قول از من بهشون حتما بگید ک  اگر از زیر مسئولیت و سخت درس خوندن توی تجربی خسته شده اینو بدونه ک در تمام رشته ها باید تلاش کرد تا به جایی رسید و چیزی ک مهمه رشته ی تحصیلی نیست و تلاشه و تلاشه و تلاش  

و بهش بگید ک به عنوان یک خواهر اون تلاشی ک میخواد توی ۲۳ ۲۴ سالگیش بکنه برای بدست اوردن یک شغل حالا هر شغلی میتونه آزاد باشه میتونه دولتی باشه 

همونو همین اول کاری زورشو بزنه تا در انیده مسیر هموار تری داشته باشه 

بهش بگید کاملا با چشم باز انتخاب کنه 

عزیزای دلم تاپیک ، پادکست ، کتاب در باره ی کنترل خشم اگر میشناسین بهم بگید ممنونتون میشم 😄همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستش دارم( درحال حاضر ۱۲ تا برگ داره انشالله ک درخت میشه بچم😉)  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 ( من یک دختر مجردم اون تاپیک شوهر بیشعور مربوط به یک کاربر دیگست) اگر جایی خواستید درد و دل کنین و کسی نبود منو تگم کنین من هستم🙈

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزم بابت توضیحت امیدوارم به خواسته هات برسی    

و من اگر به جای شما بودم 

به پسرم یک سال فرصت میدادم ک بره دنبال علاقه اش تا بعد ها براش حسرت نشه 

فقط یک سال توی این یک سال تونست خودشو بالا بکشه ک خب چ خوب اگر‌نتونست اونوقته ک باید به حرف من گوش کنه 

بهش بگید با عقل و منطق و علاقه انتخاب کنه 

بخاطر این سر درگمی مبتونین ببریدش مشاور تحصیلی تا یکم اروم تر بشه

عزیزای دلم تاپیک ، پادکست ، کتاب در باره ی کنترل خشم اگر میشناسین بهم بگید ممنونتون میشم 😄همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستش دارم( درحال حاضر ۱۲ تا برگ داره انشالله ک درخت میشه بچم😉)  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 ( من یک دختر مجردم اون تاپیک شوهر بیشعور مربوط به یک کاربر دیگست) اگر جایی خواستید درد و دل کنین و کسی نبود منو تگم کنین من هستم🙈
حقیقتا من پسرتونو درک میکنم  پسرتون الان سردرگمه  ولیکن به نقل قول از من بهشون حتما بگید ...

دقیقا همینطوره ،ولی واقعا از استرس نابود شده فکر کنم به خاطر نهایی کردن و... است مخصوصا رشته اش رقابتی هم هست کلا نا امید شده از همه چیز انقدر که تو سرش کردن که درس نخون به درد نمیخوره و این حرفا. فکر کنم اول از همه باید ببرمش روانشناس 

بازم ممنونم عزیزم ♡

پدر و مادر ناخواسته فرزند خویش را شبیه خود میکنند و نام تربیت را بر آن میگذارند!
و من اگر به جای شما بودم  به پسرم یک سال فرصت میدادم ک بره دنبال علاقه اش تا بعد ها براش حسرت ...

آخه عزیزم الان دهمه الان فرصت خیلی مناسبیه چون یازدهم خیلی سخت تر میشه برای تغییر دادن و خب از همین جهت باید خیلی مطمعن بشیم که ممکنه راه برگشت طاقت فرسا باشه 

ببین عزیزم من خواهرم داره جدا میشه وکیلم داریم ولی اصلا اعتمادی بهش نیست چون بالاخره بحث و پول و این ...

وکیلتون دستمزد رو مناسب گفته تقریبا 

بستگی‌ به سابقه و خوشنامی وکیل برای برد دستمزدها کمی بالا پایین میشه

در مورد اعتراض ، پرونده به تجدید نظر میره و دیگه دست قاضی بدوی نیست . حدود سه ماه تا چهار ماه طول میکشه

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan