ببین عزیزم من خواهرم داره جدا میشه وکیلم داریم ولی اصلا اعتمادی بهش نیست چون بالاخره بحث و پول و ایناست
شما با توجه به حرفای من و شرایطم بگو ک چقدر ممکنه
ببین من خواهرم و شوهرش دارن جدا میشن
بعد شوهر خواهرم پولداره ولی به صورت قانونی چیزی به نامش نیست به غیر پروانه کسب ک ما توقیف گرفتیم
جنسا رو اوردیم دوباره با پارتی بازی و این داستانا قاضی جنسا رو پس داد(الان ما یک پرونده شخص ثالث داریم یک پرونده مهریه)
بعد قاضی توی پرونده ی شخص ثالث برای همان توقیف مغازه به ما گفت ک من دستم بسته است توی مهریه جبران میکنم چندین بارم اشاره کرده استطاعت مالی دامادمون براش ثابت شده
حالا نوبت مهریه رسید غیابی حکمو داد همه ی مهریه رو بده دامادمونم اعتراض زد ک بگه ندارم و فلان دیگه شما بهتر از من میدونی
حالا به نظر شما اولا ک چقدر طول میکشه تا به صورت قانونی مهریه رو بگیریم و جدا بشه خواهرم بدون هیچ توافقی لطفا بهم بگو ؟ وکیل خودمون میگفت ۶ تا یک سال ولی به نظر من عدد غیر قابل باوریه
دوم با این تفاسیر حدس میزنی ک مهریه رو عدد سنگینی مینویسه یا یک قسط بندی و تمام؟
و سوال سومم ببین برای قسمت اجرای مهریه وکیل گفته تا ۵۰۰ میلیون نقد شدن مهریه ۸ میلیون دست مزد میگیره و از اون به بعد هرچقدر ک نقد بشه ۲ درصدش
به نظر شما نرخ خوبی داده یا نه؟