2777
2789
عنوان

بچهاشمالباس بهتون بدن برمیدارین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 9 بازدید | 20 پست

وقتی انقد که میگی تازه و نو موندن خب بفروش

از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همینجوری نمیشه به کسی بگی بیا بردار شاید دلخور بشه به نظر من باید شناسایی کنی کی نیاز داره و قبول میکنه بدی بهش

مثلا منم یکی دو هفته پیش لباسای نو پسرم که کوچیک شده به مامانم گفتم جمع کنم بدم فلانی گفت دستش خالیه ولی بدش میاد کسی چیزی بهش بده ولی یکی دیگه رو میشناسم خالم هر چی لباس از دخترش مونده بود جمع کرد داد اونم خیلی خوشحال شد و استفاده کرد

من لباس نوی کسی رو هم نمی پوشم خاطره بدی دارم در این مورد....کسی رو می شناسم که خیِر هست غذا و لباس به نیازمندا میده ...هر چی لازم نداریم یا دیگه اندازه مون نیست میدیدم بهش

لطفاً خواهشا برای حاجتم دعا کنید 🌹🌹🌹