2777
2789
عنوان

خواستگار خوب چرا ول میکنه میره؟

71 بازدید | 19 پست

بد هاش ول نمیکنن هرچی جواب منفی میدی بازم گیر میده

خوباش هنوز نیومده یهو غیب میشه

یعنی مشکل از چیه

سوال پوستی یا پزشکی داشتیپ درخدمتم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شاید حرفم شعاری باشه ولی بهتر که میرن این آدما با علاقه و فکر باز سراغ کسی نمیرن هی از این خونه به اون خونه میرن تا ببینن کدوم دختر خونشون بهتره وضع مالیش بهتره و ظاهرش بهتره و...

میدونم قطعا شما از همه لحاظ خوبی ولی اینایی که بهشون میگی خوب وقتی شما قبول میکنی میگن این که انقدر سطح بالاست قبولمون کرد حتما بهترشم گیرمون میاد،ولی اون بده رو چون رد میکنی میگه بهتر از این دختر گیرم نمیاد و پیله میکنه بهت

...
یعنی چی بیشتر توضیح بده یعنی تو رو بهش نشون دادن نیومده ببینه و کلا نیست که نیست یا چی؟

یه شهر دیگست خانواده ش با داییم صحبت کردن که به خانوادم بگه یه روز تعیین کنن بیان خواستگاری شماره مامانم هم از داییم گرفتن ولی هنوز زنگ نزدن واسه تعیین روز خواستگاری

سوال پوستی یا پزشکی داشتیپ درخدمتم
2810