2777
2789

شانست امتحان کن نه در حد حقوق دانشگاه تهران ولی اینیم که اورده ادبیات خوارزمی فک نمیکرده ۲۹ هزار ادبیات خوارزمی بیاره ولی شانسش امتحان کرده توام در حد معقول شانست امتحان کن

به حرفش گوش ندیاااااا  برو پیش مشاور حرفش کلا غلطه از بیخخخخخ

میشه راهنماییم کنی

ینی بنظرت با رتبه ۲۰ هزار رشته ادبیات فارسی یا علوم تربیتی میتونم قبول شم؟

اگ نمیشه پس چجوری زده پارسال آوردن با همین رتبه منطقه ۲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ۶۷۰۰ رتبه اوردم ۴۰۱ رشته ریاضی  زیاد انتخاب داری بزن رشته ها‌ نامحبوب خوارزمی بعد برو ...

خوب بوده رتبت. 

بعد اینکه من رفیقم پارسال رشته زمین شناسی بدون کنکور رفت

نه ولی حداقل شانسمو امتحان کردم😉 اگه کنجکاوی من افتادم دانشگاه تبریز متاسفانه تهران بهم نیفتا ...

باورم نمیشه😐😐😐😐😐😐😐😐

عزیزم اگه تو رتبت به دانشگاه امیر کبیر هم میخورد با انتخاب اولت که شریف بود اونو خراب کردی 

چرا ؟ چون دانشگاه امیر کبیر اومد اون کسی رو جذب کرد ک انتخاب اولش امیر کبیر بود نه شریف ، چه بسا رتبش از تو پایین تر بود

متاسفانه باید بگم نه تنها شانستو امتحان نکردی بلکه از دستش هم دادی ...

ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋
شانست امتحان کن نه در حد حقوق دانشگاه تهران ولی اینیم که اورده ادبیات خوارزمی فک نمیکرده ۲۹ هزار ادب ...

ن بابا حقوق ک خیلی رتبه خفنی میخاد

همین علوم تربیتی من دوس دارم ک بعدش آزمون استخدامی بدم

ولی دیدم ادبیات فارسی با رتبه بالاتری گرفته بخاطر عمون گقتم اونو بزنم

علوم تربیتی هم تا ۱۵هزار برداشته

میشه راهنماییم کنی ینی بنظرت با رتبه ۲۰ هزار رشته ادبیات فارسی یا علوم تربیتی میتونم قبول شم؟ اگ ن ...

من مشاور نیستم و فکر نمیکنم با ۲۰ هزار بشه قبول شد

باید ببینی دانشگاه تا چه رتبه ای رو برای ادبیات میگیره

باورم نمیشه😐😐😐😐😐😐😐😐 عزیزم اگه تو رتبت به دانشگاه امیر کبیر هم میخورد با انتخاب اولت که شریف ...

وا عزیزم شما حالت خوبه؟؟؟ الویت اولم شریف بوده چه اهمیتی داره الویت دوم قبول نشده باشم؟ بهت میگن پیتزا میخوای یا کباب حق داری یکیش انتخاب کنی تو کباب بیشتر دوس داری میگی کباب چه اهمیتی پیتزا کجاست و چه بلایی سرت میاد مشاوره پس چی بهت یاد بده 

من مشاور نیستم و فکر نمیکنم با ۲۰ هزار بشه قبول شد باید ببینی دانشگاه تا چه رتبه ای رو برای ادبیات ...

رفتم سایت قلم چی پارسال رتبه ۲۹ هزار زده منطقه ۲ ادبیات فارسی روزانه 

حتی پارسال زمین شناسی بدون کنکور رفتن خوارزمی

وا عزیزم شما حالت خوبه؟؟؟ الویت اولم شریف بوده چه اهمیتی داره الویت دوم قبول نشده باشم؟ بهت میگن پیت ...

مجاز شدن به دانشگاه ها سیستمیه 

سیستم هم مبناش رو کسی قرار میده که نه تنها رتبه مناسب اورده باشه بلکه اولویت اولش بوده باشه 

اونایی که این دانشگاه ها رو اولویت دوم میزنن اگه اون رشته پُر نشه انتخاب میشن 

اولویت با انتخاب اولاست 

ربطی به کباب و پیتزا نداره 

مجاز شدن به دانشگاه ها سیستمیه  سیستم هم مبناش رو کسی قرار میده که نه تنها رتبه مناسب اورده با ...

به نکته خوبی اشاره کردی رتبه 

ببین تو رتبه ۲۰۰ی من رتبه ۱۰۰ رتبه ۱۰۰ میزنه الویت اول دندون رتبه ۲۰۰ دندون اینجا کدوم قبول میشه رتبه ۱۰۰ قطعا و الویت دوم میرسه به رتبه ۲۰۰ دیگه اهمیتی نداره الویت اولش چی بوده دیگه پر شده باید بره سراغ الویت دوم ولی به هرحال شانس برای الویت دندون امتحان کرد به صورت منطقی 

کجای حرف اشتباهه؟ 

اولویت بندی رو اشتباه متوجه شدی

میان اول رتبه ی مثلا ۱۰۰ رو بررسی میکنن. اولویت اول رو اول میبینن چیه، اگه قبول نشه اولویت دومش رو بررسی میکنن و همینطور تا اخر

یعنی شما رتبه ۱۰ هزار هم بشی اولویت اول رو بزنی تهران و شهید بهشتی هیچ اشکالی نداره 

اینطور نیست که دانشگاه شریف بیاد اونایی رو برداره که اولویت اولشون شریفه 

اتفاقا کاملا درسته که اولویت اول بهترین رشته و دانشگاه ها رو بزنی

به نکته خوبی اشاره کردی رتبه  ببین تو رتبه ۲۰۰ی من رتبه ۱۰۰ رتبه ۱۰۰ میزنه الویت اول دندون رتب ...

خیر عزیزم 

اگه دانشگاه حد مجاز پذیرش دندونش تا رتبه ۵۰۰ باشه 

من که رتبم ۲۰۰ هست ولی اولویت اولم این دانشگاست انتخاب میشم 

نه رتبه ۱۰۰ ک انتخاب دوم یا سومشه

2810