2777
2789
عنوان

مامانم میگه بزار بابا بیاد بهش میگم با پسر رفتی بیرون...

| مشاهده متن کامل بحث + 4473 بازدید | 152 پست

نمیدونم چرا بعضی مادرا اینقدر ضفیفن که فکر میکنن فقط پدر میتونه بچه رو تربیت کنه یا ازش حساب ببرن

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم چرا بعضی مادرا اینقدر ضفیفن که فکر میکنن فقط پدر میتونه بچه رو تربیت کنه یا ازش حساب ببرن

بزار بابا بیاد😂😂😂😂😂

زیرقولت‌نزن(ان‌العهدکان‌مسئولا)نه‌بترس‌ونه‌غمگین‌شو(ولاتخافی‌ولاتحزنی)برای‌خواسته‌ات‌تضرع‌کن(اذتستغیثون‌ربکم‌فاستجاب‌لکم)آدمای‌مذهبی‌رومسخره‌نکن(الذین‌کفرواکانوامن‌الذین‌آمنوایضحکون)برای‌گناهت‌طلب‌آمرزش‌کن(وماکان‌الله‌معذبهم‌وهم‌یستغفرون)نمازروترک‌نکن(واضاعواالصلاة‌واتبعواالشهوات)ازتفریط‌بیشترازافراط‌بترس(یاحسرتی‌ع‌مافرطت‌فی‌جنب‌الله)به‌آوازه‌ومقام‌توجه‌نکن(قال‌الذین‌کفرواللذین‌آمنواای‌الفریقین‌خیرمقاماواحسن‌ندیا)زندگی‌روبه‌بازی‌نگیر(وماخلقناالسما‌الارض‌ومابینهالاعبین)بازنان‌پنهانی‌دوست‌نشو(ولامتخذات‌غیراخدان)هرکارمیخوای‌بکن‌امااینوبدون(اعملواماشئتم‌انه‌بماتعملون‌بصیر)داستان‌خضر(۶۵-۸۲کهف)وداستان‌قارون(۷۶-۸۲قصص)خیلی‌قشنگن‌بخون،هروقت‌حالت‌بدبود‌قران‌روبازکن‌تواون‌صفحه‌حتماکلمه‌ای‌رومیبینی‌که‌یه‌نشونه‌باشه‌برات🌈
واقعا تو تربیت شما کوتاهی کردن

زمانه داره عوض میشه ما در دوران گذار هستیم مقاومت ما نسل گذشته در برابر تفکرات نسل جدید بی فایده هست . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم .                      

پارتنرم دیشب باهام کات کرد بعد از رابطه ی یک ساله  .همسایمونه  ، منم نیم ساعت پیش رفتم دم در دیدمش ک اونم در خونشون بود  ، میخواستم برم عقده هامو سرش خالی کنم پسره ی احمق  . اومدم لباسامو پوشیدم ب مامانم گفتم میرم مغازه گفت وایسا منم بیام گفتم نه خودم میرم گفت غلط کردی

د
زمانه داره عوض میشه ما در دوران گذار هستیم مقاومت ما نسل گذشته در برابر تفکرات نسل جدید بی فایده هست ...

🙂👌🏻

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

مادرت نباید بگه بزار بابا بیاد باید خودش کار بابارو انجام بده

دِ اخه نونت کمه ابت کمه میری با بچه پسرای مثل خودت رل میزنی، حالا درست و حسابیم نیستن همشون نی قلیون که به یه فوت باد بندن، با تیپای تینیجری عجق وجق🤨

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن 
بزار بابا بیاد😂😂😂😂😂

این خیلی بدِ.خواهرم همیشه این حرفو به بچش میزنه بارها بهش گفتم اینطوری هم تو پیشش بی ارزش میشی هم ازش پدرش فاصله نیگیره.اگه کار بدی مبکنه خودت تنبیه کن نزار فکر کنه تو خوته هیچ کاره ای

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم

منم گفتم ببند دهنتو ( هیت ندید مشکل اعصاب و روان دارم اگرم باهاش مشکل دارید تاپیک رو ترک کنید) گفت عه باش بزار بابا بیاد اگه نگفتم بهش.. منم برگشتم با همون کفشام ک پام بود لگد زدم تو سر صورتش و دست و پاش  . لبش پاره شده اما تقصیر خودشه

د