2777
2789
عنوان

دوران اول عقد چقد سخته:(

| مشاهده متن کامل بحث + 1669 بازدید | 79 پست

دوتا ادم دو تفکر  و تربیتو فرهنگو شرایط متفاوت طبیعیه تا یه مدت این بحث و کل کل هارو داشته باشن  حالا یکی کمتر یکی بیشتر کم کم قلق هم میاد دستتون بحثاتون کمتر میشه سنجیده تر حرف میزنیدو عمل میکنید کلا دوران عقد با تمام جذابیت هاش دوران بحرانییه 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی خب اعصاب خوردی داره  گاهی حرف و منظور همو نمی‌فهمیم  سوء تفاهم پیش میاد

بزا یه چی بگم بری نامزدتو توهمین عصبانیت ببوسی 

من یکم زود رنجم بعد یه ایموجی هست زبونصو درمیاره تو عقد معمولا اوایل چت میکردیم زیاد بعد وسط یه حرفی این ایموجی یو فرستاد که همه چی یو ریختم بهم وزنگ زدم کلی فحش بارش کردم من توخونمون وقتی اعصابم خورد بود داداشم وقتی میخواستن حرص بدن زبونشونو درمیاوردن حالا بدبخت داشت شوخی میکرد اینجوری شد الان یادم میاد چقد میخندیم دوتاییمون

برا خونوادع منم مهمه  ضمن اینکه از بارداری تو عقد میترسم خصوصا اینک شهر دیگه دانشجوعم  ...

اره این دعواها و رفتاراش به خار نداشتن رابطه س

مردا رابطه شون کم میشه گند اخلاق میشن

اینجا تبادل نظره اگه مخالف نظرم هستی ریپ نزن من فقط نظرمو گفتم حوصله ندارم
ولی خب اعصاب خوردی داره  گاهی حرف و منظور همو نمی‌فهمیم  سوء تفاهم پیش میاد

بخاطر پیام دادن هست.

تو پیام همش بحث میشه.

و اینکه من و همسرمم مث شما بودیم من دوس داشتم صحبت کنم اون دوس داشت سکوت کنه تا آروم شه‌

راستش دیدم راه اون بهتره.

منم بهش زمان میدادم بعد ک آروم میشد خودمم آروم بودم راجبش صحبت میکردیم

خدایا شکرت
میگن پسرا از دختری ک معذرت خواهی می‌کنه و خودشو این شکلی می‌کنه خوششون نمیاد تا دختری ک خودشو چص می‌ ...

اگرررر تاکید میکنم،اگررر اشتباه از شما باشه حتما برو معذرت خواهی،ولی اشتباه اون باشه هرگز پیش قدم نشو

دوتا ادم دو تفکر  و تربیتو فرهنگو شرایط متفاوت طبیعیه تا یه مدت این بحث و کل کل هارو داشت ...

مشکل اینجاس ک من فک می‌کردم توانایی هندل کردن رابطه ام بالاس و هیچ مشکلی پیش نخواهد اومد 

خودمم اینجوری ام ک اگ بحثم کنم زود یادم می‌ره همونجا

فک میکردم اونم همینجوری باشع

میگن پسرا از دختری ک معذرت خواهی می‌کنه و خودشو این شکلی می‌کنه خوششون نمیاد تا دختری ک خودشو چص می‌ ...

وقتی بی تقصیر نیستی باید بکنی اونم یاد بگیره

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.
اگرررر تاکید میکنم،اگررر اشتباه از شما باشه حتما برو معذرت خواهی،ولی اشتباه اون باشه هرگز پیش قدم نش ...

متاسفانه یا مشکل واقعا از منه 

یا اون انقد حرفه ای برخورد می‌کنه که بازم من فک میکنم مشکل از منه😂

مشکل اینجاس ک من فک می‌کردم توانایی هندل کردن رابطه ام بالاس و هیچ مشکلی پیش نخواهد اومد  خودم ...

چقد منی.

قشنگ کلی جیغ جیغ میکنم بعدم یادم میره.

همسرم نه تا یه مدت ناراحته.گاهی میپرسم چرا ناراحتی.

میگه خوشبحالت ک رفتارات زود یادت میره.

میگم هاااا هنوز بخاطر اونه🤣🤣🤣

خدایا شکرت
2810