2777
2789
عنوان

دوران اول عقد چقد سخته:(

| مشاهده متن کامل بحث + 1669 بازدید | 79 پست
بعد یه سوال دیگه  عذر میخوام اینو میگم  من اجازه رابطه کامل رو نمیدم  و خب براش سخ ...

چون ما واسه مون بکارت مهمه.

من راضی ش میکرد بدون دخول 

ولی خیلی ها رابطه ی کامل دارن تو عقد فقط حواسشون هست حامله نشن

اینجا تبادل نظره اگه مخالف نظرم هستی ریپ نزن من فقط نظرمو گفتم حوصله ندارم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چون ما واسه مون بکارت مهمه. من راضی ش میکرد بدون دخول  ولی خیلی ها رابطه ی کامل دارن تو عقد ف ...

برا خونوادع منم مهمه 

ضمن اینکه از بارداری تو عقد میترسم خصوصا اینک شهر دیگه دانشجوعم 

بنظرت سرد شدنشو بعدا میشه اکی کرد؟ 

اوایل عقد طبیعیه دعوا،خوبین شما حالا،ولی سعی کن بهش محبت و فلان کنی،زیاذ بحث نداشته باشین،وقتی ناراحتیش کردی ازش عذر خواهی بکن،پیش قدم شو بعد دعوا برا اشتی

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.

کاملا طبیعیه و کم کم دست جفتتون میاد که چجوری از این بحران ها و تنش ها عبور کنید

مردها میرم تو لاک تنهاییشون و زن ها دنبال هم صحبت میگردن

بذار یکم تنها باشه آروم که شد باهاش حرف بزن

یکی دو سال از عروسی بگذره تازه یکم دستت میاد چی به چیه و شناخت کافی و قلق همدیگه دستتون میاد اصلا نگران نباش

اوایل عقد طبیعیه دعوا،خوبین شما حالا،ولی سعی کن بهش محبت و فلان کنی،زیاذ بحث نداشته باشین،وقتی ناراح ...

میگن پسرا از دختری ک معذرت خواهی می‌کنه و خودشو این شکلی می‌کنه خوششون نمیاد تا دختری ک خودشو چص می‌کنه 

خب شما باید این رو بدونین که فرد جدیدی وارد زندگیتون شده که سلائق و عادات و نظرات متفاوتی داره پس باید به همون شکلی که هست بپدیرید و تحملش کنید 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 
2810