2777
2789
عنوان

نفرت انگيز تر از تتلو هم زياده هااا

| مشاهده متن کامل بحث + 2886 بازدید | 191 پست
دیگه این از فقر فرهنگیه. شکایت پس نمیگرفت اون طرف الان این اتغاق نمیفتاد. بعدش هم اموزش و اینا جای خ ...

اگه نمیگرفت همین در و همسایه هزارتا حرف براش در میاوردن از ضعف فرهنگی نیست از ضعف قانون هست که وقتی اون رصایت میده نمیرن دنبالش 

از اون مدرسه مزخرف هست که دوتا روانشناس زبده توش نیست از بچه ها تست روانشناسی بگیره 

اگه بچه اییآسیب دیده درمانش کنه تا کمتر احتمالش باشه تبدیل بشه به هیولاهایی که فراووننن

تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته
دیگه این از فقر فرهنگیه. شکایت پس نمیگرفت اون طرف الان این اتغاق نمیفتاد. بعدش هم اموزش و اینا جای خ ...

قانون چیکاره هست ؟ بدترین کاردنیا رو یه نفر انجام بده شاکی شکایت پس بگیره قانونم بگه مشکلی نیست؟ مطمئنم این جریان رسانه ای نمیشد قانون اصلا این جانی مجازات نمیکرد 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تتلو رو كه خدا زده!!! اونو فقط بايد تاسف خورد براش .. دادستان اردبيل خيلىىىىىىى خونسرد بود و طرف قات ...

چرا هر ادم و هر تفکری ک مورد پسندتون نیستو میگین روشن فکر بعدم از بالا به پاییین نگا میکنین؟؟؟من تا حالا ندیدم کسی به اون ادم مریض جنسی بگه انسان جایز الخطاس😐😐😐دنبال جنجالی انگار

اینجا که بلد کفر نیست هر کسی نتونه این حرفا رو بزنه  اینجا همه غیر روشنفکرا جمع هستن با کسی که ...

قوانینمون مشکل داره،  پیشگیری و کنترل این جنایات تو کشور ما افتضاحه.  اصلا خودشونو درگیر نمیکنن...  ببین این حرف این آدم یعنی ایشون هم پتانسیل تجاوز به کودک را داره...  نباید باهاش برخورد شه؟  اصلا عجیبه برای من.   عجیب تر نادان هایی هستن که این صحبت ها براشون مهم نیست و یا بهش حق میدن. 

اینجا حتی اگر یکی تو خونه تو یوتیوب یا هرجا فیلم سکس با کودک سرچ کنه،  یا ببینه فوری پلیس میره دم خونش.  یعنی گوگل و یوتیوب همون موقع ای پی و آدرس آی پی را میدن پلیس.  همون روز دستگیر میشه طرف.  بعد ایران طرف تو اینستا می نویسه معروف هم هست و پیدا کردنش راحته،  اصلا توجه هم نمی کنن. 

جنایت برای همین بی توجهی هاست که در کشور ما بیداد میکنه 

در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
قانون چیکاره هست ؟ بدترین کاردنیا رو یه نفر انجام بده شاکی شکایت پس بگیره قانونم بگه مشکلی نیست؟ مطم ...

تو ایران مده رو همه چی سرپوش میذارن که بگن اینجا مشکلی نیست همه هم خوبن متجاوز هم نداریم   

کسی ارزو نکرده انشالا هیچوقت هیچکس تو این شرایط نباشه. طرفداری میکنید جواب میشنوید چرا ناراحتید!

ای خدااااا کی طرفداری قاتل رو کرد   خدایا چی بگم من به شماها اخه  

کسانی که به من می گویند تو به جهنم می روی و ما به بهشت، مرا خوشحال می کنند؛ چون مطمئن می شوم که با آن ها به یک جا نمیروم 
کسی ارزو نکرده انشالا هیچوقت هیچکس تو این شرایط نباشه. طرفداری میکنید جواب میشنوید چرا ناراحتید!

من طرفداری کردم؟؟؟ خوبه قبل از جواب دادن ، پستهای من رو بخونید.

در ضمن مخاطب پست من شما نبودی.

بزرگترین مصیبت برای یک انسان آن است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد نه شعور لازم برای خاموش ماندن
والا اینجا خانم میره بیرون امنیت نداره چه برسه به بچه. خودمون باید دست به کار بشیم مواظب بچه هامون ه ...

شما کلا خوب میکنی مواططب بچت هستی. ولی  اینجور موقع ها باید از قانون هم توثع داشته باشی. حق تو به عنوان شهروند همینه

کسانی که به من می گویند تو به جهنم می روی و ما به بهشت، مرا خوشحال می کنند؛ چون مطمئن می شوم که با آن ها به یک جا نمیروم 
به نظر شما کسی که میگه یه دختر ۷ ساله بخاطر بی حجابی  مورد تجاوز قرار گرفته و تقصیر کار پدر و م ...

به نظرمنم تتلو تعطيله

ولي اون نگفت اتنا بايد حجاب ميكرد ميگه حجاب توبيداركردن شهوت موثره،من ك هميشه سعي ميكنم انصافو رعايت كنم حتي درمورد تتلو كه اصلا قبولشم ندارم

دیشب میگفتن انسان جایزالخطاست     اخه نه هر خطایی

من نمیدونم قضیش چیه ولی وقتی یه نفر برگشته این حرفو زده چرا تعمیم میدین خب اون استثناس قاعدتا...اکثر مردم با مجازات اون فرد خاطی موافقن