من از قاتل اتنا به هیچ وجه دفاع نمیکنم
ولی تاپیک دیگه هم نظرم رو گفتم اتنا کوچولو رفت اما از امروز دولت و مردم در مقابل تک تک بچه هایی که قربانی همچین خوشونتی میشن مسولیم چه فایده که بعد قربانی شدن اعدام قاتلها رو بخوایم
عزیزم من از شما میپرسم چرا جامعه ما اینقد فاسد شده که شما نمیتونی از خونه بیرون بری
فکر نمیکنی بجز اعدام قاتلها درخواستهای دیگه ای هم باید از دولت مدارها داشته باشیم
کشور ما جز کشورهای اول اعدام در دنیاست پس چرا فساد کم نشده زیادم شده چرا اینقدر نا امنه که یه خانم با بچه هاش جرعت نکنه با بچه هاش تا سرکوچه بره فکر نمیکنی که وقتش رسیده ملت یک صدا بشن و دولت رو مجبور به بازنگری در سیاستهای فساد افرینش بکنن هنوز وقتش نشده کارشناسها و افراد کاردان وارد کار کنیم تا فکری به حال این جامعه بیمار کنند
عزیزم یکی از دردهای جامعه کوته بینی هستش الان مردم داغن همین که قاتل اعدام شد تمام قصه اتنا میخوابه همراش جامعه هم خواب میره مسولین هم خواب میرن تا با یه فاجه دیگه بیدار شن و دوباره اعدام......... من دلم برای قربانی اینده میسوزه هم بچه هایی که به سرنوشت اتنا دچار میشن هم بچه هایی که الان دارن توی جامعه از همه طرف زده میشن شاید اونام روزی بجایی رسیدن که جز نفرت چیزی نداشتن و به یه قاتل بلفطره تبدیل شدن